Afspil programmetSæson 21 - Episode 13

Favorit

Sæson


To lige stærke hold, 22 kamplystne deltagere, der blandt 2200 ansøgere er udvalgt til at kæmpe om det eftertragtede trofæ i Danmarks hårdeste reality-program. Forude venter en uforglemmelig og livsændrende oplevelse for denne særligt udvalgte gruppe af modige danskere.

 • Episode 13

  Finalisterne skal i finalen kæmpe over og under vand og det kræver styrke, intellekt, overblik, balance og boldøje at gøre sig gældende i kampen om trofæet og de 500.000 kroner.

  Publiceret: 25 nov 2019

 • Episode 12

  I Ørådet har Jakob Kjeldbjerg en overraskelse i ærmet. For netop som deltagerne tror sig sikre på en plads i finaleopløbet, viser det sig, at Ekspeditionens sidste Øråd slet ikke er ovre endnu.

  Publiceret: 18 nov 2019

 • Episode 11

  Jakob Kjeldbjerg præsenterer Ekspeditionens resterende syv deltagere for en ægte Robinson-klassiker: Auktionen. Deltagerne skal selv fordele pengebeløbene og det går alt andet end glat.

  Publiceret: 11 nov 2019

 • Episode 10

  Jakob Kjeldbjerg har fået breve til de resterende otte deltagere fra deres familier hjemme i Danmark. Men det er ikke alle deltagerne, der får lov at læse dem.

  Publiceret: 4 nov 2019

 • Episode 9

  Det er tid til sammenlægning og de ti resterende deltagere mødes i et udskilningsløb, hvor kun de syv første er sikret overlevelse i Ekspeditionen.

  Publiceret: 28 okt 2019

 • Episode 8

  Efter Ørådet er stemningen på Hold Syd presset og afsløringen af stemmefordelingen gør ikke situationen bedre. Selvom holdet slutter fred med hinanden, er der under overfladen gang i rænkerne.

  Publiceret: 21 okt 2019

 • Episode 7

  Fra morgenstunden får Hold Nord og Hold Syd besked på at pakke deres ting og forlade deres øer. Deltagerne frygter en sammenlægning, men Jakob Kjeldbjerg har noget helt andet i ærmet.

  Publiceret: 14 okt 2019

 • Episode 6

  På trods af Camillas sejr over Mette i Ørådet, er Hold Nord helt i knæ efter fire Øråd i træk. Efter en dramatisk Kappestrid på havet bliver det til et tårevædet farvel med en markant holdkammerat.

  Publiceret: 7 okt 2019

 • Episode 5

  Det er et presset Hold Nord, der møder Hold Syd i Kappestriden. Præmien er et overflødighedshorn af grøntsager og selvom Hold Syd er fire mand i overtal, leverer holdene en tæt på uafgjort kamp.

  Publiceret: 30 sep 2019

 • Episode 4

  Hold Nord har alt at bevise, når de møder Hold Syd i en Kappestrid, hvor man skal være hurtig i vand. På hver ø ligger der fire dødsarmbånd og det går ikke stille for sig, når de skal fordeles.

  Publiceret: 23 sep 2019

 • Episode 3

  Sulten tærer for alvor på kræfterne hos årets deltagere, og de naturligt forekommende fødevarer på øerne er ved at slippe op. Det lykkes dog alligevel det ene hold at levere en utrolig præstation.

  Publiceret: 16 sep 2019

 • Episode 2

  Hold Syd er et presset hold efter sidste uges Øråd, og da de møder Hold Nord i Kappestriden, bliver det en kamp om adgang til livsvigtige ressourcer.

  Publiceret: 9 sep 2019