Afspil programmetSæson 20 - Episode 1

Favorit

Sæson


Robinson Ekspeditionen er tilbage med sin 20. sæson! Derfor er helte og skurke årets tema, når Jakob Kjeldbjerg til efteråret endnu engang tager imod 27 modige danskere, der alle drømmer om at stå med trofæet og den halve million til sidst. Med sig har han i år tre garvede Robinson legender, der ved, hvad det vil sige at være udråbt som henholdsvis helt eller skurk.

 • Episode 1

  27 modige danskere kaster sig ud i deres livs eventyr, når Robinson Ekspeditionen skydes i gang for 20. gang. I anledning af jubilæet har Jakob Kjeldbjerg allieret sig med tre af historiens største Robinson-legender, og de har en afgørende finger med i spillet, når holdene skal deles. Helte mod Skurke er afsættet, og der er alt at vinde, for den mest frygtede og ubarmhjertige lejr er på spil til taberne, nemlig nyklassikeren Sumpen.

  Publiceret: 3 sep 2018

 • Episode 2

  I årets Ekspedition kæmper Heltene mod Skurkene og midt imellem er der Sumpen. De har også nok at gøre med at forsøge at holde modet højt, og de får for alvor noget at kæmpe for, da de får mulighed for at komme ud af de barske omgivelser i sumpen Hos Heltene er der lutter idyl og harmoni, mens stemningen koger hos Skurkene, og en ubehagelig konflikt mellem Martin og Sasha ender i afsløringen af en hemmelighed, der ikke er set før i Robinsons historie.

  Publiceret: 10 sep 2018

 • Episode 3

  Sulten er for alvor ved at sætte sine spor for de 22 tilbageværende overlevere i årets ekspedition. Samtidig bliver stemningen mellem Heltene og Skurkene mere og mere anspændt.

  Publiceret: 17 sep 2018

 • Episode 4

  Det ser sort ud for Joker-holdet, der nærmest ikke bestiller andet end at tabe strider, dyster og dødskampe.

  Publiceret: 24 sep 2018

 • Episode 5

  Ekspeditionen begynder for alvor at tære på holdene og to af deltagerne har set deres trofæ-drømme blive slukket. Nu hænger endnu en deltager i en tynd tråd på grund af sygdom.

  Publiceret: 1 okt 2018

 • Episode 6

  Med mange nederlag er Skurkeholdet efterhånden helt i knæ. En sejr er derfor yderst tiltrængt for at få kampgejsten tilbage på holdet.

  Publiceret: 8 okt 2018

 • Episode 7

  Halvvejs i årets ekspedition venter der en kærkommen overraskelse for ekspeditionens 13 tilbageværende overlevere, da det er tid til at lave nye hold.

  Publiceret: 15 okt 2018

 • Episode 8

  Hold Nord er kommet bedst fra start i anden halvdel af årets ekspedition, mens hold Syd hænger i bremsen.

  Publiceret: 22 okt 2018

 • Episode 9

  Over halvvejs i ekspeditionen fortsætter krigen mellem de to hold, og særligt Hold Nord hakker løs på Syd.

  Publiceret: 29 okt 2018

 • Episode 10

  I årets ekspedition er det endelig blevet tid til sammenlægningen. Den første individuelle styrkeprøve trækker tænder ud, og medfører et svært dilemma for vinderen - og en stor skuffelse for taberen.

  Publiceret: 5 nov 2018

 • Episode 11

  Det ser sort ud for Melis og Karina, efter sidste uges øråd. I Kappestriden bryder både gamle og nye konflikter ud i lys lue, da der for første gang i årets ekspedition er nyt hjemmefra.

  Publiceret: 12 nov 2018

 • Episode 12

  Med kun 7 dage tilbage af ekspeditionen er de 7 sidste overlevere gået ind i den afgørende fase. De kan så småt ane både trofæ og den halve million lige om hjørnet.

  Publiceret: 19 nov 2018