warning iconSæson 1 er ikke længere tilgængelig. Du kan finde andre sæsoner herunder, eller på forsiden af Viafree
 • Episode 1

  19 jun 2018

  Ramsay tager til Boston for at besøge La Galleria 33, som blev åbnet i 2006 af søstrene Rita og Lisa. De voksede op i det italienske kvarter og arbejdede i deres fars meget succesfulde restaurant, L'Osteria. Senere åbnede de deres egen restaurant kun 30 meter derfra, i håbet om at farens succes ville smitte af på dem. Men kunderne kom aldrig. Søstrene skyder skylden på alt fra vejret til dugene og menuens font. 1:2

 • Episode 2

  20 jun 2018

  Ramsay tager til Boston for at besøge La Galleria 33, som blev åbnet i 2006 af søstrene Rita og Lisa. De voksede op i det italienske kvarter og arbejdede i deres fars meget succesfulde restaurant, L'Osteria. Senere åbnede de deres egen restaurant kun 30 meter derfra, i håbet om at farens succes ville smitte af på dem. Men kunderne kom aldrig. Søstrene skyder skylden på alt fra vejret til dugene og menuens font.

 • Episode 3

  21 jun 2018

  Gordon Ramsay tager til Brooklyn i New York for at hjælpe en 55 år gammel familierestaurant. Ejeren, John Esposito, forlod skolen som 14-årig og har arbejdet i sine forældres restaurant lige siden.

 • Episode 4

  22 jun 2018

  Gordon besøger restauranten "Ms Jean's Southern Cuisine" i Pennsylvania, som blev åbnet for 12 år siden af den pensionerede speciallærer Ms Jean Gould.

 • Episode 5

  21 jul 2020

  Ramsay besøger restauranten Barefoot Bob's i Massachusetts for at hjælpe ægteparret Marc og Lisa, der åbnede restaurenten for otte år siden. Restauranten ligger ned til stranden, og hver vinter når temperaturen og antallet af gæster falder, bliver Marc og Lisas forhold også køligere. Kan Ramsay hjælpe både Barefoot Bob's og ægteskabet på ret køl igen?

 • Episode 6

  22 jul 2020

  Ramsay tager tilbage for at besøge nogle af de steder, der kæmpede med de største udfordringer. Han besøger blandt andre Denise på Café Hon for at finde ud af, om de lokale stadig har problemer med den emsige caféejer. Tommy og Dina med familierestauranten Chierello's får også et besøg - går det mon bedre med menuen og ikke mindst ægteskabet?

 • Episode 8

  28 jun 2018

  Gordon besøger den italienske restaurant Levanti i Pennsylvania, hvor han møder en bror og søster, som ikke er i stand til at samarbejde.

 • Episode 9

  29 jun 2018

  Ramsay besøger den familieejede restaurant Sam's Mediterranean Kabob Room i Californien og havner midt i et stort familieskænderi. Kan Ramsay hjælpe dem med at løse konflikten og få restauranten på ret køl igen?

 • Episode 10

  30 jun 2018

  Gordon tager til Long Beach i Californien for at redde den italienske familierestaurant Nino's, som åbnede i 1958 og nu lider under den ældste søns mislykkede lederskab.

 • Episode 11

  3 jul 2018

  Ramsay rejser til Ohio for at besøge restauranten Mill Street Bistro, hvor han møder Joe, den mest pretentiøse restauratør, han nogensinde har mødt.

 • Episode 12

  4 jul 2018

  Ramsay er tilbage i Ohio for at få den pretentiøse restauratør Joe til at indse, at han bliver nødt til at foretage nogle drastiske ændringer, hvis han skal få sin forretning til at køre. Men Joe fortsætter med at leve i sin egen fantasiverden, hvilket får Ramsay til at overveje at opgive projektet.

 • Episode 14

  6 jul 2018

  Gordon Ramsay tager til Everett i staten Washington for at hjælpe en restauratør, der kæmper for at holde live i sin restaurant. Ejeren Rishi overlader kontrollen over køkkenet til kokken, men han har travlt med alt for mange andre ting. Vil Rishi tage imod Gordons gode råd?