Afspil programmetSæson 2 - Episode 1

Favorit

Sæson


I denne sæson af PARTY STARTERS kæmper Sidney Lee, Frederik Fetterlein, Rikke Chili og Fie Maria om at holde den bedste og vildeste fest. De fire feststemte festomaner skiftes til at invitere hinanden til kalas - og det går ikke stille for sig! De gør nemlig alt for at imponere deres gæster med deres evner som Party Starters med vilde og grænseoverskridende overraskelser. Efter hver fest skal gæsterne give point til programmets Party Starter. Og i sidste afsnit finder de endelig ud af, hvem der er Danmarks bedste Party Starter. Se sæson 1-2

 • Episode 1

  Reality-legenden Sidney Lee er tilbage! I første afsnit af PARTY STARTERS inviterer Sidney Lee sine tre gæster til en vild rock ’n’ roll-fest. Han vil udfordre de poppede kendisser – Frederik Fetterlein, Rikke Chili og Fie Maria – til at blive mere bad ass. Men gæsterne er langt fra imponerede over Sidneys fest. Og det kan give Sidney problemer, fordi gæsterne efter festen skal give ham point for sine evner som Party Starter.

  Publiceret: 1 apr 2019

 • Episode 2

  Rikke Chili går helt amok, når hun skal vise sine evner som Party Starter. Med inspiration fra sit arbejde med plastikkirurgi har Rikke inviteret sine gæster til fest på et hospital. Her skal gæsterne med masser af alkohol i blodet lære at arbejde som plastikkirurger. Spørgsmålet er, om det overhovedet kan lade sig gøre at holde en god fest på et hospital.

  Publiceret: 1 apr 2019

 • Episode 3

  Frederik Fetterlein vil ikke gå på kompromis, når han skal holde fest for sine gæster. Derfor har han brugt masser af penge på at holde en ultra-luksuriøs fest inspireret af James Bond. Han håber, at det kan imponere hans tre kendis-gæster. De skal nemlig efter festen give ham point for hans evner som Party Starter. Men festen når kun lige akkurat at gå i gang, inden den første gæst kalder festen for åndssvag.

  Publiceret: 1 apr 2019

 • Episode 4

  Nu er vi nået til den sidste fest, inden det bliver afgjort, hvem der er Danmarks bedste Party Starter! Den titel er Fie Maria klar på at snuppe ved at arrangere en fest, hvor man kun må sige ja! Og det viser sig at være en kæmpe udfordring for to af hendes gæster, Sidney Lee og Frederik Fetterlein. De er nemlig ikke friske på at gøre alt det, Fie har forberedt. I dette afsnit får du også lov at se en helt ny side af Sidney Lee. Han har nemlig mødt op til fest uden selvbruner.

  Publiceret: 1 apr 2019