Afspil programmetSæson 2 - Episode 1

Favorit

Sæson


Kollektivet er tilbage, og seks realitystjerner flytter under samme tag. De seks nye roomies er Anne Plejdrup, Boris Laursen, Simone Hvenegaard, Kasper Tandrup, Sami Hansen og Lea Othmar. Se sæson 1-2

 • Episode 1

  Forventningerne er høje blandt de seks tidligere realitystjerner, der spændt venter på at finde ud af, hvem de skal bo sammen med de næste tre uger i en lækker lejlighed i København – og ikke alle bliver lige begejstrede. Mens bølgerne går højt mellem nogle, blomstrer gamle relationer op blandt andre. Og den første aften i kollektivet ender i et dramatisk skænderi mellem to af kollektivets beboere.

  Publiceret: 30 apr 2019

 • Episode 2

  Efter en vild første bytur er en af kollektivets beboere ikke kommet hjem. De andre starter dagen ud med en fællesmorgenmad, der ikke falder i alles smag. Under det første husmøde bliver der fastsat regler og bestemt en livslang konsekvens for den, der ender med at blive kollektivets værste beboer. Og det bliver klart, at to af beboerne har et godt øje til hinanden.

  Publiceret: 30 apr 2019

 • Episode 3

  Romancen fortsætter blandt to af kollektivets beboere, der har sovet sammen for anden nat i træk og vælger at tage på dates. Imens tager de andre beboere på en hyggelig sightseeingtur guidet af kollektivets største københavner, der muligvis ikke har styr på alle fakta omkring hovedstaden men til gengæld er helt opdateret på sladderen i kollektivet. Senere tager jyderne revanche og afslører en hemmelig plan, de har arbejdet på hele aftenen, som virkelig får de andre på udebane.

  Publiceret: 30 apr 2019

 • Episode 4

  En opvask er skyld i drama fra morgenstunden. Senere skal en af kollektivets beboere på sin første date nogensinde og får gode råd fra en med rigtig meget erfaring på området. Og det er der brug for, når daten er en lækker reality-babe. Desværre er det ikke nok til at redde daten fra at blive en pinlig affære. Om aftenen står den både på rød løber og tøsesladder.

  Publiceret: 30 apr 2019

 • Episode 5

  Kollektivet får en ny beboer, der er kommet for at lave sjov og ballade. Om aftenen holder de housewarming for deres kendte realityvenner, inden de rammer byen, hvor der bliver kysset igennem blandt kollektivets beboere.

  Publiceret: 30 apr 2019

 • Episode 6

  Efter en vild housewarming og bytur vågner beboerne op med tømmermænd og finder ud af, der er blevet stjålet fra pengekassen. To beboer vælger at gå i bad sammen, en uskyldig prank skaber drama, og kollektivets bedste og værste beboer kåres for første gang under husmødet.

  Publiceret: 30 apr 2019

 • Episode 7

  Et umage par tager ud og får lavet negle, og de får sladret om flirts og fjender i kollektivet. Beboerne bliver nødt til at tænke kreativt for at få flere penge, efter de er blevet bestjålet, og nattens bytur ender med en alvorssnak og et nyt venskab.

  Publiceret: 30 apr 2019

 • Episode 8

  Da en af kollektivets beboere tager en pige med hjem fra byen, sætter det en stopper for en spirende romance... eller gør det? Der er Pride i København, og beboerne trodser tømmermænd og tager ind for at deltage i festlighederne i deres Pride-outfits. For to af beboerne ender det vildere end forventet, mens en tredje får en gave af de andre, han ville ønske, han ikke fik.

  Publiceret: 30 apr 2019

 • Episode 9

  Kollektivet holder en tiltrængt wellness-dag, inden en af beboerne laver en sushiskole, der går i fisk. Der skal gøres rent, inden pressen kommer på besøg næste dag, men ikke alle deltager lige meget – til stor irritation for de andre.

  Publiceret: 30 apr 2019

 • Episode 10

  Pressen kommer på besøg, og mens nogle glæder sig til at være i spotlightet, frygter andre deres snagende spørgsmål. Det bliver endnu engang tid til at husmøde, og det er ikke alle, der er lige tilfredse med kåringen af den bedste og værste beboer.

  Publiceret: 30 apr 2019

 • Episode 11

  Et tømmermandsramt kollektiv får en brat opvågning, da det pludselig ringer på døren. Kollektivets nye deltager er langt fra imponeret over tilstanden i kollektivet, men måske kan en tur i Tivoli bløde stemningen lidt op?

  Publiceret: 1 maj 2019

 • Episode 12

  En af beboerne i kollektivet får varmen i mere end én forstand. Der er arrangeret en dobbelt-date, som viser sig at være en smule skuffende for flere af parterne, men hvad er bedre til at bryde isen end en god gammeldags før-fest og en tur i byen?

  Publiceret: 1 maj 2019