• Paradise Hotel
  41:32

  Episode 1

  14 jan 2013

  Som altid er der farlige alliancer, spirende romancer og kærlighed blandt gæsterne, der kæmper om titlen som årets vinder af Paradise Hotel og den halve million kroner. Hotellet er igen gjort klar, og værelserne Cobra, Cocodrilo, Flamingo, Geco og Leopardo har fået et helt nyt og lækkert look, mens Solo-værelset mest af alt ligner et gammelt nedslidt omklædningsrum. Alle deltagerne er spændt til bristepunktet, og de er mere end klar til at tjekke ind i de flotte og luksuriøse omgivelser på Paradise Hotel 2013. Vejen til finalen er lang, og der er blevet fyret godt op under sombreroen i år, så der er masser af skæve twists og store oplevelser for de uvidende gæster, som tjekker ind på det mondæne mexicanske hotel.

 • Episode 2

  15 jan 2013

  Paris skal hjælpe den nye pige Camilla Sofie til at vælge hvilke to af hotellets fyre, hun vil have med på date, og Paris bruger listig taktik for at få Camilla Sofie i den retning, hun ønsker det. Daten går dog ikke ligefrem som planlagt, da de to drenge helt glemmer at charmere den nye pige og i stedet har fokus på hinanden. Camilla Sofie bliver da heller ikke ligefrem mødt med gæstfrihed, da hun rykker ind til de nuværende gæster på hotellet, og flere mener, at hun har en snobbet københavnerattitude. Til aftenens fest bliver linjerne trukket op mellem pigerne, og da der pludselig bliver kysset på tværs af parrene, er kimen lagt til drama på Paradise Hotel.

 • Episode 3

  16 jan 2013

  Særligt en af de nuværende gæster føler sig truet, da hans partnerskab skranter gevaldigt. To andre gæster finder sjælefred ved at starte et sært makkerpar kaldet ”Nøddepatruljen”, der involverer to sæt ganske små tangatrusser. Om eftermiddagen kommer Paris Hilton med en besked til deltagerne, og budskabet sætter skub i skænderierne. En fyr virker til at grave sin egen grav på hotellet, da han offentligt tilsviner sin partner. En anden gæst bliver grillet voldsomt og er efterfølgende i tårer tilbage på hotellet. Da alkoholen kommer indenbords føler en af pigerne sig så overset af sin partner, at hun kaster sig i grams med en af de andre fyre. Og det bliver bestemt ikke vel modtaget, da partneren overværer seancen.

 • Episode 4

  17 jan 2013

  Nøddepatruljen” har besluttet sig for at vise den kinky trusse-uniform frem for hotellets øvrige gæster, men en af pigerne sætter ikke ligefrem pris på drengerøvshumoren og føler sig tilsidesat af sin partner. Den nye fyr Nicklas har en fordel til aftenens Parceremoni, og det skaber paranoia hos hotellets fyre. Da Rikke inviterer til Parceremoni på ceremonipladsen bliver det en af gæsternes endeligt på hotellet. Men næppe er pulsen faldet hos de øvrige gæster, før Rikke disker op med et nyt twist, der skaber ravage og jalousi hos særligt to af pigerne.

 • Episode 5

  21 jan 2013

  Snart skal den mest upopulære af de to dog kåres, og pludselig er det de konkurrerende tøser, der har overtaget på hotellet. Til gengæld får den populæreste af de to tildelt en præmie af de helt store: Hun får nemlig en vaskeægte kendis-partner, da en kendt bokser tjekker ind i Paradiset. Han sætter gang i løjerne, og starter Paradise-historiens til dato mest flirtfyldte fest. Der er kys og kælerier overalt på hotellet, og i aften bliver aftenen, hvor sæsonens første knald kommer i hus.

 • Episode 6

  22 jan 2013

  både af sin partner og sin gode veninde. Der bliver bitchet på livet løs, og tårerne og mistroen vælter frem på flere værelser fra morgenstunden. Stemningen letter dog en smule, da det bliver afsløret, at Patrick Nielsen på torsdag skal vælge sin favoritpige på hotellet, og de helt lange tunger bliver fundet frem hos hotellets tøser. Den nye kendis er da også hurtig til at udnytte situationen og beordrer de desperate piger til at forkæle ham. En af fyrene på hotellet har også tungen langt fremme, da han har besluttet sig for endelig at få nedlagt sin flirt, men uheldigvis har hans partner lange ører og bliver rasende, da hun afslører ham i at sweettalke sin flirt med hemmelige partnerplaner.

 • Episode 7

  23 jan 2013

  da han inviterer en pige med sig på date for at blive klogere på, hvem han i morgen skal kåre som sin favoritpige. Han lærer da også lidt mere om pigen – og faktisk også mere end planlagt, da hun ved en fejl får blottet et særdeles intimt område bliver han helt forfjamsket. Aftenens Pandoras Æske sætter sindene i kog, og en af pigerne får en overhaling så stor, at hun chokeret må forlade rummet. Om aftenen bliver der charmet i den helt store stil, da et medlem af ”Nøddepatruljen” går all in for endelig at få sin flirt nedlagt, men den eller så målrettede fyr bliver slået helt ud af kurs, da han får færten af at der er gang i at forpurre hans taktiske planer.

 • Episode 8

  24 jan 2013

  men ingen af gæsterne kan regne ud, hvad den kække bokser har planlagt. En af fyrene går i den grad bag ryggen på sin partner og planlægger at dolke hende hårdt og inderligt i ryggen ved aftenens ceremoni, og den ellers normalt så mistænksomme partner virker til at hoppe i med begge ben. Også efter parceremonien er der drama, da en pige langt om længe får nok af sin partner og i samarbejde med hans tidligere gode venner planlægger hans exit.

 • Episode 9

  28 jan 2013

  Her skal de kåre den største slange blandt pigerne. Mens drengene er ude af huset, ulmer et oprør hos pigerne, der efterhånden har fået nok af Martin. Bedre bliver det ikke ligefrem, da drengene vender hjem, og selvsamme fyr offentligt puster sig gevaldigt op over for sin partner. Den pige som drengene har valgt til slange bliver selvklart rasende over sin nye titel, men pludselig får hun muligheden for hævn, da også en slange blandt fyrene skal kåres. Om aftenen er der en dramatisk Slangeceremoni med masser af drama og tårer.

 • Episode 10

  29 jan 2013

  En af pigerne bliver særdeles glad for at se Rasmus, da hun har en lummer fortid med ham, hvilket ikke ligefrem huer partneren. En gammel fyr på hotellet kæmper desperat for at fastholde sin status blandt de andre, men da tidligere venner føler sig overset, kommer den nye fyr hurtigt ind i varmen som et friskt pust. Til aftenens ”Adam og Eva”-fest kommer sindene i kog, da den nye fyr langt fra har planer om at gå ydmygt ind i kampen på Paradise Hotel. Det får testosteronet i kog hos særligt en af hotellets markante hanner.

 • Episode 11

  30 jan 2013

  På daten får de sig dog lidt af et chok, da Rikke pludselig dukker op og udpeger et skæbnesvangert æbletræ, som de skal tage med sig tilbage på hotellet. Her gælder det for parret om at få de andre gæster til at undlade at spise af æblet, mens den nye fyr skal lokke de andre i fordærv. Det er ren Edens Have-stemning, da gæsterne flokkes om det røde æble, og et par af drengene er ekstremt fristede til at bide af den fristende frugt. Aftenens Pandoras Æske har højspændt drama, da flere drenge pludselig bejler til alfahan-titlen.

 • Episode 12

  31 jan 2013

  En magt vender dog op og ned på planlægningen, og en af pigerne bliver helt utrøstelig, da hun fejlagtigt tror, at hendes partner har lagt planer bag hendes ryg. En anden pige føler sig som tredje hjul i venindegruppen og overvejer at gå mod de to andres ønske og i stedet vælge egoistisk. Aftenens Parceremoni bliver en følelsesladet en af slagsen, og da Rikke kommer med et sidste twist, bliver der pludselig plads til uventede følelser og kærlighedserklæringer i det mexicanske Paradis.