• Episode 1

  23 jan 2012

  Med veltrænede kroppe, selvtillid og masser af attitude er gæsterne klar til de mange overraskelser, der venter dem. En af de allerstørste overraskelser rammer drengene i det øjeblik, de træder ind på hotellet. Væk er nemlig er de unge smukke piger, som drengene har drømt om. I stedet står pigernes mødre klar til at tage imod dem - og mødrene er opsatte på at få skovlen under de normalt så kække drenge. Specielt Linse Kessler, der er mor til Stephanie, får drengene til at tabe næse og mund - og flere af drengene har store problemer med at holde øjenkontakten med den storbarmede blondine. Drengene speeddater mødrene, som har stor indflydelse på, hvem deres døtre skal have som partner. Så tjekker døtrene og to andre smukke piger ind til drengenes begejstring. Fem par dannes, og en dreng står tilbage uden partner. Han er hotellets solo og i stor fare. Om aftenen er der gallamiddag, og senere er der vild fest, hvor både drenge, piger og mødre danser på bordene.

 • Episode 2

  24 jan 2012

  Det er første morgen i paradiset, og solofyren tager på date med de tre mødre. De er i spabad, hvor den fravalgte dreng serverer champagne, og gør alt hvad han kan for at overbevise mødrene om, at han fortjener en chance til. Efter et par timers fedteri tager mødrene deres beslutning og sender solodrengen alene tilbage på hotellet. Her startes en farlig leg, som ender fatalt for en af drengene. Bitterhed, vrede og skuffelse lægger en dæmper på stemningen for en stund, men afløses snart af fest og flirt. Særligt en af drengene giver den gas til festen og giver bodytequila til højre og venstre - og på diverse kropsdele. Der bliver snavet til den store guldmedalje, og på et af værelserne bliver der ikke tid til meget søvn.

 • Episode 3

  25 jan 2012

  En ny lækker, selvsikker blondine ankommer til hest. Til drengenes begejstring og pigernes frustration har hun intet tøj på, men er bodypaintet. Efter drengene har stået for skud et par dage, er det nu pigerne der er i overtal og udsatte. Sæsonens første Pandoras Æske afslører et par sandheder, og særligt én pige bliver skuffet, da hendes partner viser sig at være mere interesseret i en anden pige. De tre mødre overvåger i al hemmelighed gæsterne, hvilket får stor betydning, da de senere kårer svigermors drøm. Den nye pige får en partner, og en presset pige sendes på solo.

 • Episode 4

  26 jan 2012

  Sæsonens første parceremoni nærmer sig, og panikken breder sig på Paradise Hotel. I aften afgøres det, hvilken pige, der kommer til at stå tilbage uden en partner og skal forlade Paradise Hotel. Türker fortsætter sin stil som playeren på hotellet. Han har lovet troskab til både højre og venstre, og der er flere piger, der sætter sin lid til ham som en trofast partner til aftenens ceremoni. Dagen tager dog nogle højst uventede drejninger. Det viser sig, at en af pigerne har en gammel flamme stående i kulissen, hvilket lige nu er en stor fordel for hende. Det bliver et tårevædet farvel til en af pigerne, men det bliver ikke den eneste gæst, der forlader hotellet denne aften. Chok og gråd afslutter den første uge på Paradise Hotel.

 • Episode 5

  30 jan 2012

  En sovende fyr har i løbet af natten fået ny partner. Den smukke blonde Nanett har nemlig sneget sig ind til den intetanende og noget overraskende fyr. En af pigerne skal på date, hvor hun møder en gammel flamme, som hun har et uforløst forhold til. Hjemme i Danmark knuste han hendes hjerte, da han i fuldskab kom til at svine hende til og være sammen med hendes veninde. I det overraskende gensyn får de mulighed for at redde trådene ud, inden der igen opstår kontroverser. Om aftenen er der lagt op til romantik, da parrene skal spise hver for sig. Men aftenen kommer ikke til at gå stille for sig. "Hitman" lavet et gæstevisit og siger, at pigerne senest dagen efter skal beslutte, hvem af fyrene de vil smide ud, ellers vil han vælge for dem, når han tjekker ind. To af gæsterne flirter mere og mere…

 • Episode 6

  31 jan 2012

  Til morgenmaden får pigerne et brev, der bliver afgørende for én af drengenes eksistens på hotellet. De skal nemlig beslutte, hvilken dreng de vil sende hjem. Og hvis de ikke kan blive enige, er det "Hitman", der smider en dreng ud. Pigerne har svært ved at blive enige. Enten skal én af dem ofre sin partner, eller også skal det gå ud over den vellidte Solo-fyr, med mindre de vil lægge drengenes skæbne i hænderne på "Hitman". En meget vred og skuffet dreng må tage sin afsked, mens de andre hilser "Hitman" velkommen. Om aftenen fortsætter to småforelskede gæster deres flirteri til frustration for deres partnere, som begge har bange anelser om at blive svigtet. Dramaerne fortsætter, da en kvindelig gæst checker ind midt under en fest. For denne gæst er ikke hvem som helst, men én der i forvejen er involveret i et trekantsdrama med to af hotellets gæster.

 • Episode 7

  1 feb 2012

  Thomas får mulighed for at charme sig ind på sin partner Nanett, da de skal på en romantisk date. Hjemme på hotellet dukker Rikke op. Hun tager én af pigerne med sig, og beder pigen tage en stor beslutning, der kan få stor betydning for særligt to af drengene. De to forelskede gæster fortsætter deres forbudte flirt. Men det er svært for de to turtelduer at udleve deres romance, når deres partnere overvåger dem konstant. Pandoras Æske åbner igen op for spydige spørgsmål og specielt et spørgsmål sætter Sebastian i et svært dilemma. Hans svar frustrerer én pige så meget, at det giver efterklang langt ud på natten.

 • Episode 8

  2 feb 2012

  En af drengene er fredet, og han vælger sig en partner til frokost. Hans valg er meget upopulært hos særligt én pige. Hun bliver sat ud af spillet og må derfor ikke deltage ved parceremonien. Drengene er dermed i overtal, og kampen om pigerne går i gang. Flere føler sig udsatte og tvivler på deres nuværende partnere, og det er måske ikke helt uden grund. Der dannes nemlig flere nye par denne aften.

 • Episode 9

  6 feb 2012

  Hotellets kvindelige gæster er ikke just henrykte, da hele to nye piger ankommer til Paradiset. Det viser sig dog, at de nye piger skal kæmpe om bare én plads på hotellet ved at speeddate drengene. Pigen der tjekker ind må frit vælge sig en partner, og det skaber kæmpe drama, da en ellers rolig pige viser sig at have et helt ustyrligt temperament. Der er lir og flirt i luften fra morgenstunden, og dagen bliver da også en særdeles lummer én af slagsen. Ikke mindst da den tidligere gæst Amalie Sziegethy overrasker de andre og tjekker ind. Gamle følelser blusser nemlig op hos en af drengene, der viser sig at være Amalies tidligere flamme.

 • Episode 10

  7 feb 2012

  Hotellets drenge er på en aktiv date sammen med de to nye piger. Imens nyder resten af pigerne deres tid alene på hotellet, hvor særligt en pige deler ud af sine seksuelle hemmeligheder. Men et spil sætter en stopper for hyggen, og en af pigerne må forlade hotellet med det samme. Om aftenen blomstrer flirten mellem flere af hotellets gæster. Men for en pige er flirten ikke af lyst, men kun en del af spillet.

 • Episode 11

  8 feb 2012

  Hotellets mest ombejlede fyr har et trekantsdrama under opsejling, som han har svært ved at kontrollere. Følelserne får frit løb fra en meget forelsket fyr, men han må erkende at kærligheden ikke er helt gengældt. Amalie er ordstyrer for en lummer og kærlighedsfyldt Pandoras Æske, som dog ender i et heftigt skænderi mellem to af hotellets stærkeste fyre. Da natten falder på er der lir i poolen, hvor Thomas bliver meget opstemt og Amalie genopliver en gammel flirt.

 • Episode 12

  9 feb 2012

  Det er torsdag og tid til, at en pige skal forlade hotellet. Men før parceremonien skal gæsterne sige farvel til en meget populær gæst. En af hotellets følsomme fyre søger trøst hos en god ven efter bruddet med sin elskede, som han stadig ikke helt har accepteret. For to af pigerne gælder det i dag om at overbevise en fyr om, at han skal vælge dem, men lige inden parceremonien ser det ud til, at alting bliver vendt på hovedet, og en helt tredje pige kommer i fare. Parceremonien ender i tårer, men det slutter ikke der. Vinderen af onsdagens Pandoras Æske får nemlig en magt til at vende op og ned på hele hotellet.