warning iconVideoen er ikke længere tilgængelig
 • Paradise Hotel
  39:05

  Episode 1

  3 sep 2012

  10 skønne singler checker ind i luksuriøse omgivelser på et helt nyt Paradise Hotel. I år hedder hotellet også Hemmelighedernes Hotel, og en af gæsterne, Jacob, bærer da allerede også fra ankomsten rundt på en stor hemmelighed. Jacob har fået en mission om at skjule sin sande identitet som homoseksuel. Første dag på hotellet skal drengene vælge partner blandt de kvindelige gæster, men bedst som de fem par er kommet endeligt på plads, får hotellets beboere sig noget af en overraskelse. De tre lækre Sukkerchok-piger indlogerer sig også på Paradise Hotel, og det får nogen af pigerne til at gøre en ekstra indsats for at holde på deres fyre.

 • Episode 2

  3 sep 2012

  Hvad drengene ikke ved er, at VIP-turen i virkeligheden er et forretningsmøde. Her får de tre drenge et frækt tilbud, der kan få store konsekvenser for en af hotellets piger. Pigerne er i det hele taget truet, for om aftenen checker en ny pige ind. På hotellet er der også begyndt at komme amoriner i luften, og det ser ud til, at sæsonens første kærestepar er på vej.

 • Episode 3

  3 sep 2012

  Hendes beslutning får fatale konsekvenser, for inden dagen er omme, er en af hotellets smukke piger checket ud. Om aftenen skal gæsterne for første gang stille hinanden spørgsmål i Pandoras Æske. Senere træder en ny mandlig gæst ind i loungen, og det bliver især Jacob meget glad for, selvom det ikke gør hans mission om at skjule sin sande identitet som homoseksuel lettere.

 • Episode 4

  3 sep 2012

  Hotellet er efterhånden delt op i to grupper, men ikke alle er lige tilfredse med deres partnere. Stærke venskaber og nye aftaler kommer på prøve i en parceremoni fyldt med skuffelser, gråd og brudte løfter. Og der venter desuden gæsterne noget af en overraskelse, da en stor hemmelighed pludselig afsløres.

 • Episode 5

  3 sep 2012

  Pigerne forventer en strandløve, men Daniel er nærmere en bogorm. Ikke desto mindre checker han ind, og med sig har han en hemmelighed. – Han har nemlig en tæt relation til en af de andre gæster. Missionen bliver nu at holde det skjult, og det er ikke så nemt endda. I løbet af aftenen udspiller der sig ikke mindre end to trekantsdramaer, så det er en begivenhedsrig aften på Paradise Hotel, hvor følelserne får frit spil.

 • Episode 6

  3 sep 2012

  Den nye fyr Daniel får brev om, at han skal speeddate pigerne enkeltvis for at blive klogere på, hvem han skal vælge ved dagens parsplit. Det bliver hurtigt klart, at der er et oplagt valg. Men Daniel er ikke typen, der bare følger strømmen. Om aftenen afsløres det, at to på hotellet kender hinanden særdeles godt hjemmefra, og straks er den helt store gætteleg i gang.

 • Episode 7

  3 sep 2012

  Der bliver gættet i øst og vest, og ved en ceremoni bliver det afsløret, hvorvidt de to er blevet gættet. I aftenens Pandoras Æske vil gæsterne vide, hvad det tætte forhold mellem de to betyder for spillet. Desuden gør én person sig meget upopulær, og det giver genlyd langt ud i natten.

 • Episode 8

  3 sep 2012

  Der er syv drenge på hotellet og kun fem piger, så hele to drenge skal forlade paradiset denne aften. Både følelser og familiære bånd spiller ind, når fem nye par skal dannes. Og særligt én af pigerne kommer til at træffe en svær beslutning. Efter to drenge er checket ud, afslører Rikke en stor hemmelighed, som kun de gæster, der har checket ud, må kende til.

 • Episode 9

  3 sep 2012

  Det falder ikke i god jord hos pigerne, som straks beslutter sig for, at hun skal ud. Imens drengene speeddater den nye gæst, får pigerne lov til at kigge i hendes kuffert, og der finder de noget, som bestemt ikke gør hende mere populær. Af både taktiske og praktiske årsager bliver pigerne desværre nødt til at gøre sig venner med den nye pige. Ida Amalie kan nemlig noget, som de alle får brug for at kunne i Miss Paradise-konkurrencen, som nu skydes i gang.

 • Episode 10

  3 sep 2012

  Mens pigerne kæmper for at komme i forgrunden, finder drengene på frække spørgsmål, så Miss Paradise kommer ikke til at gå stille for sig. Pigernes værste frygt er dog stripperstangen, som har vist sig at være noget af en udfordring. Det bliver en fræk og forførende aften fyldt med overraskelser – for hvem vil ikke gerne være Miss Paradise?

 • Episode 11

  3 sep 2012

  Mens de to er ude af hotellet, er især dem i den modsatte gruppe nervøse for, hvilken magt der følger med den fine titel. Nerverne bliver holdt i skak med en omgang hed balle-massage til stor irritation for en af pigerne på hotellet, som bestemt ikke er tilfreds med, at hendes partner er i den slags nærkontakt med de andre piger. Massagen bliver således startskud til et jalousidrama, der også bliver vendt i Pandoras Æske. Og dramaet fortsætter selv efter det sidste spørgsmål fra æsken.

 • Episode 12

  3 sep 2012

  Den nye pige, Ida Amalie, skal finde ud af, hvem hun vil stå sammen med, men hun ved ikke helt, hvad hun skal stille op. I skyggen luer nemlig Miss Paradises magt, som ingen af de andre gæster ved, hvad er. Følelserne er også for alvor kommet i spil på hotellet, og misforståelser skaber konflikter for især én. Til frokost bliver Miss Paradises magt afsløret, og to gæster må resten af dagen balancere mellem romance og spil. Til Parceremonien bliver det et farvel til en tårevædet pige.