Afspil programmetSæson 15 - Episode 1

Favorit


I denne sæson kaster mere end én pige sin kærlighed på den samme fyr, og deres kærlighedsrelationer må holdes i det skjulte. Men med tiden kommer sandhederne altid frem og medfører store svigt og følelsesladede dramaer på Hotellet. Nye episoder tirsdag til torsdag.

 • JuicyNews episode 1: OMG! Klara og Sean er blevet kærester igen

  Klara og Sean bliver kærester, Cecilie fortæller om sit arbejde som nude artist og Jonass forklarer den fulde historie om, hvorfor der er to s'er i hans navn.

  Publiceret: 26 mar 2019

  Til JuicyNews
 • Episode 1

  Ti smukker singler checker ind på hotellet, men i år skal særligt drengene gøre sig umage, da de gennem en mobilpræsentation skal imponere pigerne til partnerskab.

  Publiceret: 27 mar 2019

 • JuicyNews episode 2: Arbnora er bedste veninder med tidligere Paradise-babe

  Arbnora fortæller om sit venskab med tidligere miss Paradise, Elina. I Philips badekar åbner Cecilie op om sin biseksualitet, og så afslører Daniel, hvorfor han er SÅ god til flette hår!

  Publiceret: 27 mar 2019

  Til JuicyNews
 • Episode 2

  Der venter et kæmpe chok for Paradise Hotels gæster, når et partnerskab allerede bliver sat på prøve den første aften. En smuk brunette tjekker ind under festen og splitter et par.

  Publiceret: 28 mar 2019

 • JuicyNews episode 3: Det så du ikke på TV: Daniel lå syg på hotellet

  Vidste du, at Daniel lå syg, mens han var med i Paradise? Nu fortæller han om, hvordan det påvirkede spillet. Derudover øver Philip og Signe sig i at træne hage ligesom Lea, og så forklarer Arbnora, hvorfor hun bliver SÅ irriteret på Nicolai inde på hotellet.

  Publiceret: 28 mar 2019

  Til JuicyNews
 • Episode 3

  To af hotellets gæster kommer tilbage fra date, hvor én af dem har truffet en skæbnesvanger beslutning. Senere er der mexicansk fest, og solo-pigen får et brev, der kan vise sig at få stor betydning.

  Publiceret: 29 mar 2019

 • JuicyNews episode 4: Arbnora afslører: Jeg har været sammen med en anden Paradiso

  Philip har Arbnora i badekaret, hvor hun afslører, at hun har scoret en anden Paradiso. Signe har Nicolai i studiet, og han afslører at kommer slemt til skade inde på hotellet - og det har man ikke set på Tv!. Sidst men ikke mindst, reagerer Lea på, at Teitur kalder hende blank.

  Publiceret: 2 apr 2019

  Til JuicyNews
 • Episode 4

  Årets første parceremoni er lige om hjørnet, og pigerne er i overtal på Paradise Hotel. Hotellets nyeste pige får en magt, der tvinger hende til at afsløre, hvem hun vil spille sammen med.

  Publiceret: 3 apr 2019

 • JuicyNews episode 5: WHAT? To Paradisoer kender hinanden hjemmefra

  Sarah er flyttet sammen med en anden reality-babe, Lea og Daniel afslører, at de kender hinanden hjemmefra, og så giver Teitur og Camilla deres guide til det bedste kys!

  Publiceret: 3 apr 2019

  Til JuicyNews
 • Episode 5

  Der er flirt i luften, når gæsterne på Paradise Hotel vågner op til kærlighedsuge. De får deres sag for, når Rikke giver dem en opgave, der kræver charme, selvtillid og kysseklare læber.

  Publiceret: 4 apr 2019

 • JuicyNews episode 6: Anne og Teitur ser sig selv have sex på TV

  Anne og Teitur er de første, der har sex i Paradise Hotel 2019! Derfor skal de boble med Philip i badekaret, og her skal de se dem selv have sex på TV. Det var dog ikke kun Teitur og Jonass, der var så heldige at kysse med Anne på hendes første aften! Det fortæller Anne meget mere om. Derudover afslører Nicolai, at han bryder sammen over en SMS inde på hotellet - find ud af hvorfor og hvem sms'en er fra i JuicyNews.

  Publiceret: 4 apr 2019

  Til JuicyNews
 • Episode 6

  Hotellets gæster kommer på romantisk middag. De skal spise parvis til stor ærgrelse for parret på Solo, som endelig får svar på, hvilken konsekvens det har, at de blev hotellets dårligste kyssere.

  Publiceret: 5 apr 2019