• Episode 1

  3 mar 2015

  Der venter årets seks drenge en ubehagelig overraskelse i sæsonpremieren. For i stedet for luksuslivet på Paradise Hotel flytter drengene ind på det faldefærdige Paradise Motel.

 • Episode 2

  4 mar 2015

  De tre drenge på Paradise Motel skal invitere en af singlepigerne på Paradise Hotel ud på date, hvor en stor beslutning skal tages. Og så er det for alvor op af bakke for et af parrene på hotellet.

 • Episode 3

  5 mar 2015

  De sidste to drenge på Paradise Motel kæmper om den sidste ledige plads på hotellet. Senere er det tid til årets første Pandoras Æske, der byder på et skæbnesvangert twist.

 • Episode 4

  6 mar 2015

  De i forvejen hårdt prøvede drenge får et chok, da en ny dreng tjekker ind fra morgenstunden. Og politiker-typen Theis er ikke helt som de andre gæster på hotellet.

 • Episode 5

  10 mar 2015

  Den kendte blogger Fie Laursen tjekker ind på Paradise Hotel. Drengene tager på date med Fie, hvor de skal beslutte, om de vil give hende en hjælpende hånd.

 • Episode 6

  11 mar 2015

  Philip prøver at forsone sig med pigerne i gruppen, men kan forholdet reddes? Jonas får fyret godt op under pigerne til aftenens fest, og Philip erklærer sin kærlighed til Monique. Fie får brev om at hun dagen efter skal udpege de to piger, der har taget bedst imod hende. Det sætter gang i fedteriet.

 • Episode 7

  12 mar 2015

  Fie udpeger de to piger, der har taget bedst imod hende. De to piger skal bestemme, hvem Fie skal fredes med til torsdagens parceremoni. Den beslutning skaber drama overalt på hotellet og der bliver lagt snedige planer om at stikke en af pigerne i ryggen. To gæster bliver taget på fersk gerning mens de hygger i sengen.

 • Episode 8

  13 mar 2015

  Der snakkes taktik i alle kroge på hotellet. Men selvom alle i den ene gruppe ud af til er enige om, hvilken pige der skal forlade hotellet, så spiller ikke alle med åbne kort. Der er lagt op til en parceremoni, der ryster hele hotellet.

 • Episode 9

  17 mar 2015

  Gæsterne bliver parret op med deres absolutte modsætning og de kommer straks på en prøve, hvor der skal samarbejdes. Det får store konsekvenser for to par. Christel stiller Jonas et ultimatum. Det er hende eller Monique. Patrick bliver forført og føler sig bagefter udnyttet.

 • Episode 10

  18 mar 2015

  Et af de nydannede par bliver sendt på skæbnedate, hvor kun den ene vender tilbage til hotellet. Samtidig tjekker to nye gæster ind og Philip har en smertefuld fortid med den ene. Amalie og Philips forhold nærmer sig bristepunktet.

 • Episode 11

  19 mar 2015

  Monique udleverer Jonas til Pandoras Æske og fortæller alt om deres kysseri bag Christels ryg. Amalie har fået nok af Philip og de tager det endelige opgør. Fie tager sig kærligt af alle fem drenge i poolen.

 • Episode 12

  20 mar 2015

  Pigerne er i fare til aftenens parceremoni og Amalie er presset efter bruddet med Philip. Theis er i oprør med sig selv og resten af gruppen for hvad er det smarteste at gøre her?