• Paradise Hotel: Jagten på det nye kuld
  12:12

  Episode 1

  19 sep 2016

  I 2. sæson af ”Paradise Hotel: Jagten på det nye kuld” er en lang række Paradisoer taget Danmark rundt for at finde de bedste deltagere til den nye sæson af Paradise. Se med, når Theis, Caroline, Kasper, ”Ulven” Peter, Olivia og mange flere tager ud på togt for at få de bedste Paradisoer i hus! I dette første afsnit er de tidligere Paradisoer taget på Samsø Festival for opstøve nyt Paradise-talent.

 • Episode 2

  26 sep 2016

  Denne gang besøger Caroline og Theis en vaskeægte ridepige i Nykøbing Sjælland. Casper og Michelle er i mellemtiden Århus hvor de udspørger Stephanie om hendes sexliv.

 • Episode 3

  3 okt 2016

  Theis og Michelle forsøger at skrive den nye paradise-sang med Anne Marie, mens Caroline og Peter tager shots med bartenderen Kristoffer, der disker op med vilde scorereplikker.

 • Episode 4

  10 okt 2016

  Daniel er en cool surferdude, der i dette afsnit prøver at charmere sig ind på Caroline og Michelle, så de måske giver ham chancen for at komme til Mexico. Kasper og Theis er derimod taget til København for at møde den friske bartenderpige, Sandra, der har nogle frække barmoves klar til drengene.

 • Episode 5

  17 okt 2016

  Det er vigtigt at stå skarpt, når man skal være med i Paradise Hotel! I dette afsnit hjælper Caroline og Theis 19-årige Bilal fra København med at blive tøjklar til parceremoni, mens Michelle og Kasper jagter potentielle Paradisoer i Århus Midtby.

 • Episode 6

  24 okt 2016

  I 2. sæson af ”Paradise Hotel: Jagten på det nye kuld” er en lang række Paradisoer taget Danmark rundt for at finde de bedste deltagere til den nye sæson af Paradise. Se med, når Theis, Caroline, Kasper, ”Ulven” Peter, Olivia og mange flere tager ud på togt for at få de bedste Paradisoer i hus!

 • Episode 7

  31 okt 2016

  Patrick og Frederik fra sæson 12 af Paradise Hotel indtager i dette afsnit Nørrebro i København, hvor der er godt gang i gaden! De møder Line, som godt kunne have potentiale, men som ifølge Patrick ”ligner Michelle rigtig meget”. Ikke så langt derfra mødes Theis og Olivia med Mike fra Kastrup, der både håndterer papegøjer og dirty dance moves!

 • Episode 8

  7 nov 2016

  Kasper og Michelle fra sæson 12 er i dette afsnit taget til Nyborg for at møde fodboldspilleren Mikkel. Mikkel ligner dog langt fra en fodboldspiller, og formår at overraske paradisoerne på mange leder og kanter. I København er der dømt fredag aften! Caroline, Christina Maria og Theis møder nogle meget energiske fans i Kongens Have, og senere på aftenen til Fashion Week møder de Emilie, som har meget høje tanker om sig selv.

 • Episode 9

  14 nov 2016

  I dette afsnit står den på festlige og seksuelle udfordringer. Christina Maria og Caroline er taget i Kongens Have for at møde den smukke Sidsel, som skal udfordres i øl bowling. Men det er ikke en helt almindelig omgang ølbowling, og Christina Maria styrer slaget med hård hånd. Et andet sted i København er Theis og Patrick i byen for at møde reality-stjernen Klaus Snedker, som blev kendt fra Big Brother i 2014. Spørgsmålet er om han også er en ægte paradiso?

 • Episode 10

  21 nov 2016

  Er det godt at være en god danser eller god til at lave armbøjninger for at få en billet til Mexico? Svaret finder du i dette næstsidste afsnit af "Jagten på det nye kuld", hvor Peter og Olivia møder David med de colombianske aner og gode armbøjningsskills og hvor Theis og Caroline bliver kastet ud i en dansechallenge af amarkaneren Pernille.

 • Episode 11

  28 nov 2016

  Jagten efter de to helt rigtige paradisoer er ved at nå sin ende og Christina Maria og Theis er taget til Vordinborg for at møde den sidste fyr - Mark. Mark er glad for træning, og Christina Maria beslutter sig derfor for at give Theis og Mark en udfordring, som Theis ikke er super begejstret for. Senere på dagen mødes Christina Maria med Peter på Amager for at møde den sidste pige - drengepigen Mette. Mette elsker at køre stærkt og de to paradisoer har derfor den helt rette udfordring til Mette.

 • Episode 12

  5 dec 2016

  Efter at have været hele Danmark rundt og besøgt friske piger og drenge, er vi endelig nået til første del af finalen på Jagten på det nye kuld. Fire fantastiske piger og drenge er udvalgt og de skal nu stå ansigt til ansigt med et særligt udvalgt dommerpanel, der fører dem igennem klassiske Paradise discipliner. Se med, når Line, Mark, Frederik og Mette tager udfordringerne op og kæmper for at få en billet direkte til Mexico og Paradise Hotel!