Afspil programmetSæson 16 - Episode 10

Favorit


I denne sæson af Paradise Hotel gælder det for alvor om at holde fokus på præmien, når taktik, svigt og forbudte fristelser konstant udfordrer hotellets smukke unge gæster. Nye episoder tirsdag til torsdag.

 • JuicyNews episode 10: Saftige deltaljer: Sådan foregik trekanten!

  Tre paradisoer havde en trekant i dagens afsnit af Paradise Hotel, og Philip har selvfølgelig dem alle tre med i boblekarret. Her forklarer de, hvordan de havnede i en trekant, og så viser Philip dem et klip, der ikke er med i programmet. Anna og Oliver er kærester i dag, men hvordan er det at se sin kæreste have sex med en anden på Paradise Hotel? Det fortæller de Signe om.

  Publiceret: 21 jan 2020

  Til JuicyNews
 • Episode 10

  Gæsterne holder kinesisk nytår og skal sove opdelt i landsbyen og kejserriget. Det er dog ikke nogen hindring for, at der kan opstå lidt flirt mellem hotellets gæster.

  Publiceret: 21 jan 2020

 • JuicyNews episode 09: Oliver: Derfor er jeg med i Paradise Hotel

  ‘Love Island’ vinderen Oliver er tjekket ind på Paradise Hotel. Derfor er han selvfølgelig i studiet, så Signe kan finde ud af, hvordan han gik fra kærlighedsrejse på Gran Canaria til taktisk spil i Mexico. Freja har lært en tidligere paradiso rigtig godt at kende, og det fortæller hun Philip om.

  Publiceret: 16 jan 2020

  Til JuicyNews
 • Episode 9

  Hotellets gæster bliver tvunget til at vælge side, når hotellets mest magtfulde fyr vælger sit kejserrige og tvinger seks af hotellets gæster til at flytte i den usle landsby.

  Publiceret: 16 jan 2020

 • JuicyNews episode 08: Daniel afslører alt: Har datet tidligere Paradiso

  Signe sidder klar med paradisoen der forlod Paradise Hotel i dagens episode - og det på en noget overraskende måde. Daniel er hoppet i boblekarret med Philip, for Daniel har nemlig kærestet rundt med en pige fra sidste sæson af Paradise Hotel.

  Publiceret: 15 jan 2020

  Til JuicyNews
 • Episode 8

  Hotellets mest rummelige gæst skal starte en venskabskæde der får afgørende betydning for hvilke af hotellets gæster der er i stor fare til aftenens anderledes parceremoni.

  Publiceret: 15 jan 2020

 • JuicyNews episode 07: Christoffer og Freja: Derfor gik det så galt mellem os

  Endnu engang er der drama på Paradise Hotel, og Freja er i studiet for at fortælle, hvorfor hun bliver så sur på Christoffer. Philip har inviteret Daniel i boblekarret til en snak om deres ‘manddomme’.

  Publiceret: 14 jan 2020

  Til JuicyNews
 • Episode 7

  Til sæsonens første Pandoras Æske står flere af gæsterne for skud, og en hemmelig romance er i fare for at blive afsløret. Spillet er altid i gang, og gæsterne skal træffe et vigtigt valg i fælleskab.

  Publiceret: 14 jan 2020

 • JuicyNews Episode 6: Se reaktionerne: Paradisoerne ser sig selv have sex!

  Tre par havde sex i dagens Paradise Hotel afsnit. Og de kommer selvfølgelig alle op i Philips boblekar for at se det sammen!

  Publiceret: 9 jan 2020

  Til JuicyNews
 • Episode 6

  Den nervepirrende afstemning er overstået og Hotellets partykonge skal kåres. Efterfølgende er der masser af romantik og lir i luften, og for en af fyrene fører det til et svært dilemma.

  Publiceret: 9 jan 2020

 • JuicyNews episode 05: Julie afslører: Det har jeg af seksuel erfaring med piger

  Mens deltagterne på Paradise Hotel hylder prideflaget, så møder Philip Julie til en snak om hendes bi-seksualitet. Og så snakker Signe med Tobias om, hvorfor han pludselig kysser med Julie ved poolen.

  Publiceret: 8 jan 2020

  Til JuicyNews
 • Episode 5

  Ved morgenmaden overrasker en ny gæst hotellets nuværende gæster. Den nye gæst får indflydelse på, hvem der er hotellets partykonger, og det sætter to af gæsterne på en stor, men sjov opgave.

  Publiceret: 8 jan 2020