Afspil programmetMit Paradiso Liv S04E20

Favorit

Sæson


Hvordan er livet for deltagerne efter Paradise Hotel? Hvordan er det at blive kendt? Vil alle være ens venner og have selfies og champagne på diskotekerne? I Mit Paradiso Liv følger vi det nye liv, som deltagerne oplever det, så snart de sætter fødderne på dansk jord efter deres livs oplevelse på Paradise Hotel. Ny episode hver fredag.

 • Episode 20: Den absolut sidste Pandoras

  Allersidste Pandoras – og stemningen er i top. Seerne har stillet spørgsmålene, og Jonass og Teitur er flyvende. Der svares ærligt og skarpt, og der kommer nogle store sandheder på bordet. Thomas ville gerne have knaldet én af pigerne på hotellet, men hvem? Anne knalder jævnligt med en af de andre paradisoer og beskyldes for at være et selvoptaget menneske, mens Teitur slet ikke har styr på sine scoringer.

  Publiceret: 9 aug 2019

 • Episode 19: Nu ved de hvem jeg er!

  Teitur tager Jonass med til Færøerne for at vise ham øerne, hvor han kommer fra. I anden og sidste del tager Jonass udfordringen op fra Teitur, og de to har en intim stund sammen. Teitur tager selvfølgelig også Jonass med ud i nattelivet, hvor de håber at kunne imponere de færøske piger og få et kys eller to – eller mere end det.

  Publiceret: 2 aug 2019

 • Episode 18: Nu møder Jonass svigerfamilien

  Teitur tager Jonass med til Færøerne, for at vise ham øerne, han kommer fra. Turen byder på færøske specialiteter og nøgenhed i store mængder. I første del af to bliver Jonass introduceret til tørfisk, hval og fåreøjne, og Teitur har også klargjort en lille udfordring til Jonass, hvor det virkelig kommer til at sprøjte.

  Publiceret: 26 jul 2019

 • Episode 17: Jurymiddag

  Paradise Hotel er slut, og i dag mødes juryen for at snakke om finalen og om tiden efter Paradise. Men der er drama i luften, og en hyggelig middag ender ud i skænderier, hvor sandheder kommer på bordet, og venskaber sættes på prøve.

  Publiceret: 18 jul 2019

 • Episode 16: Tattoos og trampoliner

  Drengene har i lang tid drømt om en matchende tattoo, og i dag får de endelig deres ønske opfyldt. Thomas får mere, end han drømmer om og må under nålen igen. Ingen drengedag uden konkurrence og adrenalin, så dagen afsluttes i Bounce, hvor den 'største' endelig bliver kåret.

  Publiceret: 12 jul 2019

 • Episode 15: Dillerfight og teknobajer

  Kasper har fødselsdag, og han har inviteret sine venner Anne og Sami til Randers. Sami har aldrig været i Jylland før, og han skal derfor prøve de bedste ting, som Randers har at byde på. Pølsemiks på grillen, dick slap på plænen og kryb og kravl i grotterne. Anne er på, og det stikker helt af, når der kommer for mange teknobajere ind.

  Publiceret: 5 jul 2019

 • Episode 14: Babes i bikini

  Camilla har i længere tid overvejet om hun skulle stille op igen til bikinifitness. Hun er i tvivl og mangler en makker, som hun kan tage på rejsen sammen med. Hun prøver i dagens afsnit at få sin veninde Ida fra Love Island overtalt til også at stille op. Hun har derfor arrangeret en hel dag, hvor pigerne skal udfordres og lave ting, som man gør op til en konkurrence.

  Publiceret: 28 jun 2019

 • Episode 13: Luk dine øjne

  Dagens afsnit byder på fest og farver, når drengene tager afsted til Reality Awards. Casper indleder en desperat jagt efter damer, og Sami lider et stort nederlag til en nær ven. Sarah og Anne undersøger den spirituelle verden, og Sarah tvinges til at konfrontere sin værste frygt for mænd.

  Publiceret: 21 jun 2019

 • Episode 12: Spændt op i røven!

  Vi skruer tiden tilbage til før offentliggørelsen af de nye paradisoer. Sami, Casper og Thomas gør sig klar til et brag af en fest. Ballerne og brystet skal vokses, og det bliver spændende, om drengene kan klare mosten, så de kan stå skarpt til den store Reality Awards 2019.

  Publiceret: 14 jun 2019

 • Episode 11: Pornobryster eller ej?

  Cecilie er blevet tilbudt det fedeste photoshoot med M på det luksuriøse hotel STAY Seaside. Men før hun kan smide tøjet og posere med sine nye bryster, skal hun finde det perfekte sæt undertøj. Teitur er mand for den opgave, og temperaturen stiger i prøverummet, når Cecilie smider bh’en og viser resultatet frem.

  Publiceret: 7 jun 2019

 • Episode 10: Det er det vildeste!

  I dagens afsnit tager Sarah og Camilla på forkælelses-tur til Budapest. Luksus og glamour er i fokus, når de to piger cruiser gennem byen i jagten på 'det perfekte billede'. Nogle bliver bange, andre bliver våde, og venskabet mellem de to piger når nye højder.

  Publiceret: 30 maj 2019

 • Episode 09: Vi er superstjerner

  Det er blevet tid til den store premiere-aften. Paradisoerne er spændte og gør sig klar til at komme på den røde løber, hvor fotografer og journalister venter. Der er lagt op til en stor aften i Cirkusbygningen, hvor det endelig bliver afsløret, hvad de har sagt om hinanden nede i Mexico. Bro kigger forbi, og hæmningerne forsvinder. Og hvem mon man går hjem med, når festen er slut?

  Publiceret: 24 maj 2019