Mit Paradiso Liv

Fredage kl. 16.00
Hvordan er livet for deltagerne efter Paradise Hotel? Hvordan er det at blive kendt? Vil alle være ens venner og have selfies og champagne på diskotekerne? I Mit Paradiso Liv følger vi det nye liv, som deltagerne oplever det, så snart de sætter fødderne på dansk jord efter deres livs oplevelse på Paradise Hotel.
 • Afspil Sæson 3 - Episode 1
 • Mit Paradiso Liv
  13:16

  Episode 1

  2 mar 2018

  I premiereafsnittet af “Mit Paradiso Liv” fanger vi paradisoerne lige efter deres livs oplevelse i Mexico. Eks-paradisoen Philip står parat i lufthavnen for at overraske sin bedste ven Lenny, som han har savnet helt ubeskriveligt og han har en kæmpe overraskelse oppe i ærmet, som Lenny intet aner om. Desuden får vi indblik i Fie Laursens Paradise-oplevelse, når hun taler ud om, hvordan hun føler sig udenfor i Paradise-slænget og derfor inderligt fortryder sin deltagelse i dette års Paradise Hotel.

 • Episode 2

  9 mar 2018

  Det er populært at være paradiso og derfor er mange af årets Paradise Hotel gæster inviteret til en VIP pokeraften i selskab med PokerStars. Flere af paradisoerne har ikke prøvet spillet før, men specielt Julie overrasker i kampen mod drengene, der er overmodige. Det bliver en nervepirrende aften, hvor paradisoerne forsøger at bruge deres bedste pokerface til at vinde aftenens hovedpræmie: En aften med alt betalt.

 • Episode 3

  16 mar 2018

  Det er nytår og Paradisoerne er samlet ved Mathias, der er vært ved årets sidste fest. Alle er klar på at feste, men der lurer ballade lige under overfladen: Mathias er ikke glad for at lægge hus til og må skælde folk ud konstant, Sean taler ud om han rent faktisk havde en kæreste, mens han var på Paradise og Lenny bliver afsløret i serieutroskab—og hvad siger Nadja til det?

 • Episode 4

  23 mar 2018

  Lenny og Nadja er smaskforelskede og er kun blevet tættere efter de kom hjem fra Paradise Hotel. Vi er med, når der skal handles ind til Lennys nye lejlighed og følger dem på en ægte, romantisk kærestedate, hvor følelserne får frit spil. De to taler også om jalousi mellem dem og tilværelsen som Paradise-par, der ikke nødvendigvis har gode kår i en verden af bartenderjobs, hundredevis af tilbud fra det modsatte køn og fart på i nattelivet.

 • Episode 5

  30 mar 2018

  Hele Paradise-slænget er inviteret til årets udgave af Reality Awards og det går ikke stille for sig! Flere af paradisoerne skal holde kortene tæt til kroppen, da hverken Lenny og Nadjas forhold eller Tines deltagelse i Paradise er offentligt kendt. Desuden opstår der drama, da Malene og Simone fra sæson 13 vælter champagne i Fie Laursens telefon og taske, midt i mellem at Fie vinder en award for årets bitchfight. Samtidig gør Nadja alt for, at Tine kan slutte aftenen af med en scoring.

 • Episode 6

  6 apr 2018

  Aftenen byder på snigpremiere på første afsnit af Paradise Hotel, hvor pressen vil flokkes om de nye paradisoerne og alle er spændte på at se sig selv for første gang på det store lærred. Nadja og Lenny tager sammen til snigpremieren, men parret kæmper lidt med trust issues, for har de fortalt sandheden om deres eskapader på hotellet i Mexico? Julie og Cecilie er også meget spændte og vi er med, når de prepper hinanden til pressen og taler om frygten for, hvad Cecilies forældre vil sige om hendes opførsel i første afsnit af Paradise Hotel. Det bliver også afsløret, hvilke tre Paradisodrenge, der alle tre har været i seng med Fie Laursen!

 • Episode 7

  13 apr 2018

  Snigpremieren på første afsnit af Paradise Hotel er i fuld gang og vi følger alle Paradisoerne på den røde løber. Der er masser af Paradise-par i årets Paradise og vi får både Julies nye date Simon at se og Isacs kæreste. Nadja mistænker Lenny for ikke at fortælle hende hele sandheden om, hvad der er foregået på hotellet, men vil det lykkes Nadja at få Lenny til at fortælle alt?

 • Episode 8

  18 apr 2018

  Katrine er røget ud af Paradise og skal se afsnittet, hvor hun ryger ud sammen med sin mor. Det bliver en følelsesladet omgang for Katrine, også fordi hun til dels føler sig udenfor herhjemme i DK i forhold til de andre paradisoer. Vi følger også Philip, der er træt af, at Lenny ikke svarer tilbage på hans sms’er og opkald og hele tiden er ude med de andre Paradisoer! Philip vil gerne have deres bromance tilbage, men hvad siger Lenny til det og hvad mener Lenny egentlig om de nye paradisoer?

 • Episode 9

  27 apr 2018

  Elina er blevet udvalgt til at få taget billeder til M-bladet, men det er første gang nogensinde, at hun skal have taget professionelle billeder til et magasin, så hun er meget nervøs. Heldigvis støtter Trine hende gennem det hele. De mødes bagefter photoshoot’et til en afslørende snak, der både giver detaljer om Trine og Mathias’ forhold og Elinas forhold til Bro.

 • Episode 10

  4 maj 2018

  Katrine og Julie har fået sponsoreret en tattoo, så de tager sammen afsted for at få hver deres. Det er dog op ad bakke med Julie, der har det meget svært med smerterne omkring tatoveringen. Heldigvis skal de to piger mødes senere med Cecillie K, Tine og Cecilie for at tale om deres drenge, kærester, kærlighed og om deres forhold til resten af paradisoerne. Det bliver en aften i sandhedens tegn, hvor pigerne får afsløret flere hemmeligheder om deres dating- og kærlighedsliv!

 • Episode 11

  11 maj 2018

  Paradisoerne sætter hinanden i stævne i årets sidste nervepirrende Pandoras, hvor det ene afslørende spørgsmål afløser det andet! Find bl.a. ud af hvad Jonas synes om hans status som Mr. Cringe, hvorvidt Lenny tror at ham og Nadja fortsat er kærester og hvem der mener, at de er den største af alle paradisoer i årets sæson.

 • Episode 12

  18 maj 2018

  Paradisoerne var slet ikke færdige med Pandoras fra sidste afsnit, så mængden af hemmeligheder fortsætter med at komme frem; bl.a. afslører Tine en hemmelighed, som Jonas er knap så tilfreds med! Derudover er vi med hele holdet på Tyrolia i København, hvor Katrine har inviteret alle ind til en stor aften med flirt og fest i luften!