Afspil programmetMit Paradiso Liv S05E04

Favorit

Sæson


Hvordan er livet for deltagerne efter Paradise Hotel? Hvordan er det at blive kendt? Vil alle være ens venner og have selfies og champagne på diskotekerne? I Mit Paradiso Liv følger vi det nye liv, som deltagerne oplever det, så snart de sætter fødderne på dansk jord efter deres livs oplevelse på Paradise Hotel. Ny episode hver fredag.

 • Episode 04: Drøm stort

  Tyrone kommer på udebane, da han som en af de eneste paradisoer skal være med i musikvideoen til ’Prioritet’. Julie er stresset, når hun skal åbne sin beautyklinik, og intet går som smurt.

  Publiceret: 24 jan 2020

 • Episode 03: Dates og drama

  Anna er på første date med sin nye kæreste, Oliver, der allerede er et kendt ansigt fra programmet Love Island. Pigerne er vilde med ham, og det ved Anna ikke helt, hvordan hun skal takle. Paradisoerne mødes til deres første fest sammen efter Mexico, men de er delt op i jyderne mod københavnerne, og Casper og Daniel har svært ved at finde feststemningen frem. Christoffer og Anna taler for første gang ud efter deres turbulente partnerskab på Paradise Hotel, men kan de overhovedet blive venner igen?

  Publiceret: 17 jan 2020

 • Episode 02: Følelser i flammer

  Paradisoen Daniel er kommet til Aarhus for at mødes med sin bedste ven fra Paradise Hotel, Casper. Han har nemlig en hemmelighed, som han gerne vil fortælle, og selvfølgelig skal drengenes kærlighedssituation også lige vendes. Samtidig mødes Freja med sine veninder, Silke og Julie, fordi hun gerne vil tale med dem om, hvordan Daniel har behandlet hende efter, de vendte hjem fra Mexico.

  Publiceret: 10 jan 2020

 • Episode 01: Klar, parat, kendis

  Et nyt kuld paradisoer er klar til at erobre reality-verdenen, hvor følgere og ’likes’ er altafgørende, og der er mange, der kæmper for at få opmærksomheden. Heldigvis kan paradisoen Daniel få hjælp af storebror Rasmus, der har været med i Love Island, og ved lige præcis, hvordan man hitter på de sociale medier. Også Silke og Sarah glæder sig til at blive genkendt på gaden, få fans og se antallet af følgere stige på Instagram.

  Publiceret: 3 jan 2020