• Episode 1

  1 dec 2018

  Dette program er produceret i samarbejde med AK Nygart. Ida skal fortælle sin far, at hun gerne vil have lavet større bryster. Men Idas far er ikke sikker på, at Ida har tænkt sig godt nok om. Idas far er nemlig bange for, at hun fortryder, hvis brysterne bliver lavet for store. På den anden side prøver veninden Julie, som Ida kender fra Love Island, at overbevise Ida om, at jo større bryster, desto bedre. Ida må tage til en forundersøgelse hos en plastikkirurg for at finde ud af, om der er en størrelse brystimplantater, der passer til hende.

 • Episode 2

  1 dec 2018

  Dette program er produceret i samarbejde med AK Nygart. Ida skal træffe den vigtige beslutning om, hvilken størrelse brystimplantat der er den rigtige for hende. Derfor prøver hun følelsen af store bryster af i hypnose og besøger sin Love Island-veninde Julie, som har store, kunstige bryster, som pludselig afslører overraskende detaljer om sit eget sexliv. Pludselig opdager Ida, at operationen kan have store konsekvenser for hendes liv og helbred.

 • Episode 3

  1 dec 2018

  Dette program er produceret i samarbejde med AK Nygart. Det er dagen for Idas livsændrende brystforstørrende operation. Men Ida har misset en masse planlægning inden operationen; hun skal handle ind, har ikke styr på størrelsen på brystimplantaterne og mangler at købe livsvigtig medicin til efter operationen. I sidste øjeblik tager Ida på apoteket, kun for at finde ud af, at apoteket ikke har den nødvendige medicin på lager.

 • Episode 4

  1 dec 2018

  Dette program er produceret i samarbejde med AK Nygart. Ida vågner op til voldsomme smerter efter den længe ventede operation. Brysterne er ømme, og det ene bryst er større end det andet. Med hjælp fra veninden Sara prøver Ida at få hverdagen til at fungere, mens hun dårligt kan bevæge sig ud af sengen uden at skrige af smerte. Nu skal Ida bare vente på, at hun skal til kontrol hos plastikkirurgen, så hun kan finde ud af, om alt er gået, som det skulle.