• Episode 1

    7 feb 2011

    Afsnit 1 af 10 Men det er kunderne ligeglade med, for de bliver væk, og Stig har endnu ikke fået løn. Bo indser hurtigt, at der er meget mere på spil end saftige bøffer og slattent tilbehør. Se med, om det lykkedes Bo at få Stig på rette kurs. De har ingen gæster, dårlig mad på tallerkenen og rod i økonomien. Det er dagens ret for mange restauranter, som tvinges til at slukke for blusset og dreje nøglen om, hvis ikke drastiske midler tages i brug. Og det er lige præcis dem, Bo Bech gør brug af, når han besøger 10 restauranter, der alle har det til fælles, at de laver mad med kniven for struben. I denne tredje sæson af Med kniven for struben kommer programmet så forskellige steder hen som Kolding, Køge og Gran Canaria. I løbet af en uge skal Bo Bech gøre sovs til sauce, forvandle tomme sæder til fulde huse, og ændre underskud til overskud. Men vejen til målet er lang og hård, for Med kniven for struben handler om rigtige mennesker og deres livsdrøm, som smuldrer.

  • Episode 2

    13 feb 2011

    Afsnit 2 af 10 Hver gang restauranten serverer en tallerken, taber de flere penge, end de tjener. Hvis ikke det lykkes Bo at få vendt underskud til overskud, står Charlotte og Jesper tilbage med en kæmpe gæld og en bristet drøm. De har ingen gæster, dårlig mad på tallerkenen og rod i økonomien. Det er dagens ret for mange restauranter, som tvinges til at slukke for blusset og dreje nøglen om, hvis ikke drastiske midler tages i brug. Og det er lige præcis dem, Bo Bech gør brug af, når han besøger 10 restauranter, der alle har det til fælles, at de laver mad med kniven for struben. I denne tredje sæson af Med kniven for struben kommer programmet så forskellige steder hen som Kolding, Køge og Gran Canaria. I løbet af en uge skal Bo Bech gøre sovs til sauce, forvandle tomme sæder til fulde huse, og ændre underskud til overskud. Men vejen til målet er lang og hård, for Med kniven for struben handler om rigtige mennesker og deres livsdrøm, som smuldrer.

  • Episode 3

    14 feb 2011

    Afsnit 3 af 10 Men drømmen om en dansk restaurant under varmere himmelstrøg har udviklet sig til et slidsomt mareridt. Parret har mistet gejsten og har ikke længere tid til at nyde hverken hinanden eller solen. Se med, om Bo kan puste nyt liv i restauranten og ikke mindst i Anitas og Jørns kærlighedsliv. De har ingen gæster, dårlig mad på tallerkenen og rod i økonomien. Det er dagens ret for mange restauranter, som tvinges til at slukke for blusset og dreje nøglen om, hvis ikke drastiske midler tages i brug. Og det er lige præcis dem, Bo Bech gør brug af, når han besøger 10 restauranter, der alle har det til fælles, at de laver mad med kniven for struben. I denne tredje sæson af Med kniven for struben kommer programmet så forskellige steder hen som Kolding, Køge og Gran Canaria. I løbet af en uge skal Bo Bech gøre sovs til sauce, forvandle tomme sæder til fulde huse, og ændre underskud til overskud. Men vejen til målet er lang og hård, for Med kniven for struben handler om rigtige mennesker og deres livsdrøm, som smuldrer.

  • Episode 5

    21 feb 2011

    Afsnit 5 af 10 Med over 30 retter på kortet, har rutinens magt overtaget køkkenet, og Henrik har mistet gejsten. Se med, om Bo kan hjælpe Henrik med at vinde både gæsterne og gejsten tilbage. De har ingen gæster, dårlig mad på tallerkenen og rod i økonomien. Det er dagens ret for mange restauranter, som tvinges til at slukke for blusset og dreje nøglen om, hvis ikke drastiske midler tages i brug. Og det er lige præcis dem, Bo Bech gør brug af, når han besøger 10 restauranter, der alle har det til fælles, at de laver mad med kniven for struben. I denne tredje sæson af Med kniven for struben kommer programmet så forskellige steder hen som Kolding, Køge og Gran Canaria. I løbet af en uge skal Bo Bech gøre sovs til sauce, forvandle tomme sæder til fulde huse, og ændre underskud til overskud. Men vejen til målet er lang og hård, for Med kniven for struben handler om rigtige mennesker og deres livsdrøm, som smuldrer.

  • Episode 6

    27 feb 2011

    Afsnit 6 af 10 Der er ingen gæster i restauranten, og familiens surt opsparede penge er blevet brugt. Se med, om det lykkes Bo at få vendt nedgang til fremgang og finde tilbage til familiens drøm. De har ingen gæster, dårlig mad på tallerkenen og rod i økonomien. Det er dagens ret for mange restauranter, som tvinges til at slukke for blusset og dreje nøglen om, hvis ikke drastiske midler tages i brug. Og det er lige præcis dem, Bo Bech gør brug af, når han besøger 10 restauranter, der alle har det til fælles, at de laver mad med kniven for struben. I denne tredje sæson af Med kniven for struben kommer programmet så forskellige steder hen som Kolding, Køge og Gran Canaria. I løbet af en uge skal Bo Bech gøre sovs til sauce, forvandle tomme sæder til fulde huse, og ændre underskud til overskud. Men vejen til målet er lang og hård, for Med kniven for struben handler om rigtige mennesker og deres livsdrøm, som smuldrer.

  • Episode 7

    28 feb 2011

    Afsnit 7 af 10 Men restauranten lever ikke op til sit navn, og det har gæsterne opdaget. Derfor har Jan tabt halvanden million kroner siden åbningen. Og nu går det ikke længere. Se med, om det lykkedes Bo at få Delicious på rette kurs. De har ingen gæster, dårlig mad på tallerkenen og rod i økonomien. Det er dagens ret for mange restauranter, som tvinges til at slukke for blusset og dreje nøglen om, hvis ikke drastiske midler tages i brug. Og det er lige præcis dem, Bo Bech gør brug af, når han besøger 10 restauranter, der alle har det til fælles, at de laver mad med kniven for struben. I denne tredje sæson af Med kniven for struben kommer programmet så forskellige steder hen som Kolding, Køge og Gran Canaria. I løbet af en uge skal Bo Bech gøre sovs til sauce, forvandle tomme sæder til fulde huse, og ændre underskud til overskud. Men vejen til målet er lang og hård, for Med kniven for struben handler om rigtige mennesker og deres livsdrøm, som smuldrer.

  • Episode 8

    6 mar 2011

    Afsnit 8 af 10 Og det var bestemt ikke det, de to ejere oprindeligt drømte om. Se med, om det lykkedes Bo at få pillet fastfood og friture af menuen på restaurant Tinghulen. De har ingen gæster, dårlig mad på tallerkenen og rod i økonomien. Det er dagens ret for mange restauranter, som tvinges til at slukke for blusset og dreje nøglen om, hvis ikke drastiske midler tages i brug. Og det er lige præcis dem, Bo Bech gør brug af, når han besøger 10 restauranter, der alle har det til fælles, at de laver mad med kniven for struben. I denne tredje sæson af Med kniven for struben kommer programmet så forskellige steder hen som Kolding, Køge og Gran Canaria. I løbet af en uge skal Bo Bech gøre sovs til sauce, forvandle tomme sæder til fulde huse, og ændre underskud til overskud. Men vejen til målet er lang og hård, for Med kniven for struben handler om rigtige mennesker og deres livsdrøm, som smuldrer.

  • Episode 9

    7 mar 2011

    Afsnit 9 af 10 På trods af at Mustafa har brugt en formue på at renovere stedet, er omsætningen gået helt i stå, og gæsterne kigger aldrig indenfor. Se med, om det lykkedes Bo at vinde gæsterne tilbage til Marmaris. De har ingen gæster, dårlig mad på tallerkenen og rod i økonomien. Det er dagens ret for mange restauranter, som tvinges til at slukke for blusset og dreje nøglen om, hvis ikke drastiske midler tages i brug. Og det er lige præcis dem, Bo Bech gør brug af, når han besøger 10 restauranter, der alle har det til fælles, at de laver mad med kniven for struben. I denne tredje sæson af Med kniven for struben kommer programmet så forskellige steder hen som Kolding, Køge og Gran Canaria. I løbet af en uge skal Bo Bech gøre sovs til sauce, forvandle tomme sæder til fulde huse, og ændre underskud til overskud. Men vejen til målet er lang og hård, for Med kniven for struben handler om rigtige mennesker og deres livsdrøm, som smuldrer.