Afspil programmetSæson 1 - Episode 1

Favorit

Sæson


Danmarks største Love Island fangirls, Sigmund Trondheim og Simone Rosenborg, graver i alt det sjove, forargelige og farverige, der hver uge foregår i Love Island! Hvem er det hotteste par? Hvad skal der til for at finde kærligheden i Love Island? Og hvordan ser det perfekte match egentlig ud? Mød også en række forskellige kendispanelister, hør om det seneste sladder direkte fra Love Island-deltagerne selv, og få panelets uforbeholdne meninger om deltagernes kærlighedsliv!

 • Episode 1

  Simone og Sigmund bedømmer de fem love island-pars chancer for at finde kærligheden, ser nærmere på Olivias mini g-streng og dykker ned i Idas lesbiske fortid. Sigmund er begejstret for Julie og Olivers kærlighedserklæringer til hinanden, mens Simone krummer tæer over Josefine til pardannelsen.

  Publiceret: 23 okt 2018

 • Episode 2

  I andet afsnit af love island studio taler Simone og Sigmund om de to nye fyre, der tjekker ind i villaen. Og så ser de nærmere på den spirende kærlighed mellem parrene!

  Publiceret: 25 okt 2018

 • Episode 3

  I første del af programmet har Simone og Sigmund besøg af Nikita Klæstrup. Nikita deler en masse saftige detaljer om villaens nye pige Cindy, som hun er veninde med - blandt andet, hvilke fyre Cindy går efter. I anden del er Michel gæst og fortæller om ham og Olivia samt om, hvad der skete mellem ham og Ida, som ikke blev vist på tv. Det viser sig, at de to havde en helt særlig connection, som seerne ikke kender til!

  Publiceret: 30 okt 2018

 • Episode 4

  Der er breakups på menuen i dagens udgave af love island studio. Hvilken af drengene I villaen håndterer breakups bedst? Nadja Hansen er gæst i studiet, og hun fortæller om sine egne erfaringer med at finde kærligheden foran rullende kameraer. Hør også, hvilket par i villaen, Nadja hepper på.

  Publiceret: 1 nov 2018

 • Episode 5

  Simone og Sigmund er helt forvirrede over udviklingen i love island, hvor alle parrene bliver blandet på kryds og tværs. Se med i dagens afsnit af love island studio, hvor også Rasmus og hans mange piger er et varmt samtaleemne!

  Publiceret: 6 nov 2018

 • Episode 6

  Der er drama i love island-villaen, og Simone og Sigmund lægger ikke fingrene imellem, når de diskuterer de seneste dages udskejelser i villaen. Se med her, hvor de blandt andet taler om skænderiet mellem Olivia og Rasmus og det nye forhold mellem Olivia og Nikolaj.

  Publiceret: 8 nov 2018

 • Episode 7

  Geggo er på besøg i love island studio, og hun vurderer blandt andet den nye fyr Oliver og deler sin ærlige mening om Rasmus' eskapader. Se med her i dagens udgave af love island studio, hvor også Michels comeback i villaen bliver diskuteret.

  Publiceret: 13 nov 2018

 • Episode 8

  I dag besøger Anders Hemmingsen love island studio, hvor han blandt andet fortæller, hvem i villaen han har et man-crush på. Derudover vurderes villaens fire nye par, og Sigmund & Simone udfordrer Anders' meme-skills.

  Publiceret: 15 nov 2018

 • Episode 9

  Lisbeth Østergaard er gæst og fortæller, hvilket par i villaen, der er hendes favorit. Derudover deler hun en sjov historie om sit første møde med Rasmus og en overraskende hemmelighed fra settet på Love Island. Sigmund og Simone ser nærmere på villaens nyeste gæster Joakim og Paaske.

  Publiceret: 20 nov 2018

 • Episode 10

  Jamie fortæller, hvad der skete mellem ham og Nathalie i villaen, og forklarer, hvorfor han ikke ville kramme sin grædende partner på trappen. Hør også, om Jamie kunne falde for den nye pige Naja, og hvad han synes om måden, han er blevet fremstillet på i love island, når han svarer på seerspørgsmål.

  Publiceret: 22 nov 2018

 • Episode 11

  Nikolaj fortæller, at han har fundet kærligheden efter Love Island og hvordan hans forhold er til Emilie i dag. Isabella vurderer den nye fyr Jacob og hans chancer hos Nathalie. Endelig deler Isabella sin mening om Jonas og Idas nye kærestetitel, og diskuterer med Simone og Sigmund, hvilke par der holder, når de forlader Love Island.

  Publiceret: 27 nov 2018

 • Episode 12

  Der er drama på love island, og Sigmund og Simone taler om afsløringerne fra løgndetektor-testen og villaens nyeste breakup. Paaske og Michel fortæller, hvordan det var at forlade love island, og om de måske har en fremtid sammen som par.

  Publiceret: 29 nov 2018