Afspil programmetSæson 1 - Episode 1

Favorit

Sæson


I Love Island: Girl Code følger vi singlepigerne Amanda, Emilie, Isabella, Nathalie og Paaske, når døren til Love Island-villaen lukkes og låses, og livet fortsætter i Danmark. Vi er med pigerne helt tæt på i deres daglige op- og nedture, når de skal navigere i deres nylige kendisstatus, lande på fødderne igen og fange fyrenes opmærksomhed. Se sæson 1

 • Episode 1

  De forlod Love Island uden at finde kærligheden, men jagten fortsætter hjemme i Danmark. Emilie mødes med en veninde, som er nysgerrig efter at høre, om Nikolaj virkelig var hendes type. Nathalie skal snart på en eksotisk rejse, så hun er på jagt efter myggespray, der kan holde både myg og vampyrer væk fra at suge hendes blod. Paaske, som bor i Horsens, er pludselig blevet et kendt ansigt, men hvordan er det at være kendt i en dansk provinsby? Isabella vil bruge sin nyvundne fame til et godt formål, men hvor let er det egentlig at tage det perfekte uperfekte billede?

  Publiceret: 1 sep 2018

 • Episode 2

  Årets største reality-begivenhed, Reality Awards, står for døren, så Amanda er på jagt efter den perfekte, stramtsiddende kjole. Nathalie skal også gøres klar, så hun får extensions i sit hår, mens hun fortæller, hvordan det er gået med hende og Jacob, efter hun kom hjem og fik mulighed for at stalke ham på de sociale medier. Paaske fandt ikke kærligheden på Love Island - går det bedre med at finde drømmemanden på de sociale medier hjemme i Danmark?

  Publiceret: 1 sep 2018

 • Episode 3

  Den store dag er kommet, og de fleste Lovers skal til Reality Awards, hvor Love Island-programmet også er nomineret til flere priser. Lykkedes det Nathalie at blive klar, inden hun skal køre med de andre i limousine til prisuddelingen, og får Love Island nogen priser med hjem? Og hvad med kærligheden - lykkes det for nogle af Love Island pigerne at finde den eneste ene til årets reality begivenhed?

  Publiceret: 1 sep 2018

 • Episode 4

  Til Reality Awards vandt Emilie en af de eftertragtede statuetter, men hun havde slet ikke forventet at vinde. Amanda og Nathalie mødes over et fodbad, så de kan få vendt hele festen - og deres kærlighedsliv eller mangel på samme. I Horsens går det bedre med kærlighedslivet, for Paaskes veninde har nemlig sat hende op på en blind date. Men kan hun huske ham, da der pludselig dukker et ansigt op, som hun har set før?

  Publiceret: 1 sep 2018

 • Episode 5

  Nathalie er kommet hjem fra sin tur i junglen, så hendes negle trænger virkelig til en tur. Amanda er taget på café med en veninde, og her fortæller hun, at hun skal mødes med en tidligere flamme. I Slagelse har Isabella inviteret sin Love Island-veninde Samantha forbi til en tur i byen. Lykkedes det Samantha at være wingman for Isabella?

  Publiceret: 1 sep 2018

 • Episode 6

  Amanda og Rasmus mødes for første gang, siden de kom hjem fra Love Island, men kan de undgå en akavet stemning efter det mærkværdige break-up efter løgnedetektoren? Nathalie er normalt en ombejlet kvinde, men på denne valentines-dag er hun alene, men hun håber alligevel på at få både blomster og chokolade. Efter mødet med Rasmus tager Amanda med nogle veninder i byen for at se, om det er der, drømmemanden gemmer sig.

  Publiceret: 1 sep 2018