Afspil programmetSæson 1 - Episode 1

Favorit

Sæson


I seks uger følger vi med i livet i luksusvillaen Los Dolores, hvor 11 singler fester, dater, skændes og flirter sig frem i jagten på kærligheden. Og ikke nok med det, seerne får også indflydelse på singlernes søgen efter en partner. Love Island er nemlig næsten live, og via Love Island-app’en vil seerne have mulighed for at hjælpe deres favoritpar med at blive i villaen. I sidste ende er det også op til seerne at beslutte, hvilket par der skal vinde hovedpræmien på 250.000 kroner. Se sæson 1

 • Episode 1

  I bagende sol og smukke omgivelser skal der dannes 5 par, men 11 lækre singler tjekker ind. Hvem finder sammen i par og skal tilbringe natten sammen, og hvem skal føle sig truet?

  Publiceret: 23 okt 2018

 • Episode 1

  Simone og Sigmund bedømmer de fem love island-pars chancer for at finde kærligheden, ser nærmere på Olivias mini g-streng og dykker ned i Idas lesbiske fortid. Sigmund er begejstret for Julie og Olivers kærlighedserklæringer til hinanden, mens Simone krummer tæer over Josefine til pardannelsen.

  Publiceret: 23 okt 2018

  Til love island studio
 • Episode 2

  Parrene er kun lige blevet dannet, men Olivia skal allerede splitte et af dem. Vil Olivias valg skabe drama i villaen? Jonas må samtidigt erkende, at han er blevet lidt lun på en af pigerne.

  Publiceret: 24 okt 2018

 • Episode 3

  To nye drenge ankommer til villaen, og det har særligt en af pigerne glædet sig til. Samtidigt er der både tårer og masser af kærlighed i luften, når Emilie og Nikolaj tager på romantisk date.

  Publiceret: 25 okt 2018

 • Episode 2

  I andet afsnit af love island studio taler Simone og Sigmund om de to nye fyre, der tjekker ind i villaen. Og så ser de nærmere på den spirende kærlighed mellem parrene!

  Publiceret: 25 okt 2018

  Til love island studio
 • Episode 4

  Olivia er tiltrukket af den nye fyr, hvilket skaber drama mellem hende, Rasmus og Michel. Rasmus er træt af Olivias svingende interesse i ham, og Nathalie ved ikke hvor hendes partner, Jamie, står.

  Publiceret: 26 okt 2018

 • Episode 5

  Pigernes hænder kommer på overarbejde, når de skal mærke og bedømme de hotte fyres kroppe. Der er fortsat splid mellem Jamie og Nathalie efter Jamie hyggede sig med en anden pige i poolen.

  Publiceret: 27 okt 2018

 • Episode 6

  Romantikken blomstrer mellem flere af parrene, men aftenens pardannelse skaber både tvivl og drama. Hvem skal være den første deltager til at forlade kærlighedsvillaen?

  Publiceret: 28 okt 2018

 • Episode 7

  Alt det bedste, sjoveste og mest rørende fra den første hotte uge på Love Island. Masser af ekstramateriale og fraklip, som du ikke så i løbet af ugen.

  Publiceret: 29 okt 2018

 • Episode 8

  Ida og Jonas har tilbragt en nat i Hide Away, men der er ikke enighed om, hvor godt natten forløb. Senere skal der gættes på, hvem der har overscoret, og så kommer der en SMS, som gør drengene kåde og pigernes øjne våde.

  Publiceret: 30 okt 2018

 • Episode 3

  I første del af programmet har Simone og Sigmund besøg af Nikita Klæstrup. Nikita deler en masse saftige detaljer om villaens nye pige Cindy, som hun er veninde med - blandt andet, hvilke fyre Cindy går efter. I anden del er Michel gæst og fortæller om ham og Olivia samt om, hvad der skete mellem ham og Ida, som ikke blev vist på tv. Det viser sig, at de to havde en helt særlig connection, som seerne ikke kender til!

  Publiceret: 30 okt 2018

  Til love island studio
 • Episode 9

  Der kommer en ny pige ind i villaen, og det skaber stort drama. Emilies følelser tager styringen, og hun ryger i totterne på Nikolaj, der har svært ved at se, hvad han har gjort forkert.

  Publiceret: 31 okt 2018