Afspil programmetSæson 1 - Episode 1

Favorit

Sæson


Livet efter Love Island griber fortællingen fra Love Island, lige efter finalelyset er slukket, og vores fire finalepar sætter fødderne uden for villaen. Vi kommer under huden på vores Lovers' private liv i Danmark og særligt kærlighedslivet. For hvad sker der, når kærligheden skal plejes, samtidig med at alle gerne vil have et stykke af ens succes og opmærksomhed? Se sæson 1

 • Episode 1

  Der gik ikke længe, fra flyet med finaleparrene landede i Danmark, til de første par gik fra hinanden. JULIVER blev til Julie og Oliver, og Ida og Jonas blev begge interesseret i piger. På Fyn har Kasper og Josefine holdt gnisten tændt, men det er ikke helt nemt at komme ud i den virkelige verden. Til gengæld er det gået stærkt hos Joakim og Olivia, der har været uadskillelige siden hjemkomsten – så hvordan klarer kærligheden sig på Vesterbro i Olivias lejlighed?

  Publiceret: 1 aug 2018

 • Episode 2

  For første gang siden deres break-up skal Julie og Oliver mødes til en på ingen måde akavet snak om, hvorfor det endte, som det gjorde. Joakim og Olivia, som har været uadskillelige, siden de kom hjem fra kærlighedsøen, tager ikke tingene langsomt – og Joakim skal i dette afsnit møde sin svigermor. Jonas, også kendt som 'Manmachine', har en drøm om at etablere sig som YouTuber med træningsvideoer, men kan han lave en ordentlig træningsvideo, når han har tømmermænd?

  Publiceret: 1 aug 2018

 • Episode 3

  Et ophold på Love Island skaber tætte venskaber, så Oliver og Joakim har besluttet sig for at få en veninde-tattoo, mens Josefine og Kasper skal på julegaveindkøb – men hvad giver man sin næsten-kæreste i julegave? Og Julie har store planer for, hvad hun vil bruge pengene, hun vandt i Love Island, til.

  Publiceret: 1 aug 2018

 • Episode 4

  Par der 'instagrammer' sammen, bliver sammen. Derfor hjælper Joakim og Olivia hinanden, når de skal tage billeder til deres Instagram. Julie gør også alt for at holde sig til sit slogan, 'det er dyrt at se billig ud', så derfor skal hun atter engang under nålen. Josefine vil egentlig gerne flytte til København, men Kasper vil gerne blive på Fyn. Men har de to turtelduer overhovedet samme drømme og værdier? Parforholdet kommer på en prøve.

  Publiceret: 1 aug 2018

 • Episode 5

  Oliver drømmer om at blive politimand, så han har taget Man Machine Jonas med i træningscentret for at se, om han kan klare de fysiske krav til optagelsesprøven. Ida drømmer om en ny barm og diskuterer både nye bryster og ny kærlighed med sin gode veninde. Olivia og Joakim har taget hunden Joey med ud at kigge på deres nye lejlighed, men hvilke muligheder er der for at pleje sine tømmermænd i Sydhavnen?

  Publiceret: 1 aug 2018

 • Episode 6

  Finaleparrene mødes til en reunion-middag og catcher up på tiden, der er gået, siden de kom hjem. Der bliver rodet op i både gammel og ny kærlighed, når Olivia smider en kritisk selskabsleg på bordet - og stemningen bliver mildest talt anstrengt, da Julie har inviterer sin nye flirt med i byen, mens Oliver er der.

  Publiceret: 1 aug 2018