• Episode 1

  2 aug 2017

  Anja og Michael fra Søborg har store problemer med deres hund Gabriel, der ødelægger parrets lejlighed og er umulig at gå tur med. Derfor har de taget kontakt til Kessler og hendes DyreSquad, der har valgt at hjælpe den lille familie med deres deres drilske hund.

 • Episode 2

  9 aug 2017

  Louise og hendes døtre har store problemer med deres pomeranian, Mikkel, der gør rigtig meget og er blevet meget usikker pga. flytning. Desuden har en nabo truet med at aflive familiens hund, der derfor har søgt hjælp hos Linses DyreSquad.

 • Episode 3

  16 aug 2017

  Er det altid forsvarligt at have en hund, selvom man er syg? Det dilemma bliver DyreSquad’et sat overfor, når Linse og Christina møder Lone, der lider af sclerose og derfor har svært ved at være der nok for sine to hunde, Mikka og Coco. Kan Linse og Christina finde en løsning for Lone og hendes hunde, eller bliver hun nødt til at bortadoptere?

 • Episode 4

  23 aug 2017

  Ozzy er et skønt trafikkryds af Guds nåde, men har store problemer med at være alene hjemme, når Morten, Line og deres børn hver tager på arbejde og i skole. Desuden er Ozzy godt oppe på mærkerne, da der er mange tæver i løbetid i nabolaget, hvilket også gør Ozzy rundforvirret. Måske er kastration vejen frem? Se, hvad Linses DyreSquad finder ud af lige her i afsnit 4.

 • Episode 5

  30 aug 2017

  Nadja og Martins hus er ved at blive ædt op af Balto, der er en meget glad Alaskan Malamute. Den lille familie aner ikke deres levende råd, men kan Linses DyreSquad overhovedet afhjælpe udfordringerne?

 • Episode 6

  6 sep 2017

  Kan hunde blive ramt af sorg på samme måde som mennesker? Det undersøger Linses DyreSquad i dette afsnit, hvor vi møder den meget triste hund Bailey, der har været ramt af sorg siden familiens anden hund døde for kort tid siden. Baileys ejere, Helle og Tiffanie, har derfor taget kontakt til DyreSquad’et, der håber at kunne hjælpe familien, der ikke aner deres levende råd.

 • Episode 7

  13 sep 2017

  Camilla og Claus og deres datter Ofelia har længere døjet med larm, skrål og ikke mindst masser af gøen fra deres lille Bichon Havanais, Herman. Nabolaget er sure på dem og Herman er generelt en usikker hund, der ikke bryder sig om lyde fra omverdenen. Linse og Christina har derfor takket ja til at hjælpe familien, så de forhåbentlig ikke bliver nødt til at give Herman væk!

 • Episode 8

  20 sep 2017

  Mozart er en stor Grand Danois hvalp på 7 mdr. og en ordentlig krabat at styre for Thomas og hans søn Oliver. I Thomas’ travle liv er der ikke altid tid til at få trænet Mozart og sønnen Oliver er heller ikke meget hjemme, så det er en kæmpe udfordring for DyreSquad’et at få far og søn overbevist om at de skal investere mere tid i Mozarts opdragelse. DyreSquad’et er dermed kommet på hårdt arbejde og det vil vise sig om Christina og Linse overhovedet kan få Thomas til at prioritere Mozarts træning.

 • Episode 9

  27 sep 2017

  Familien Kure har i flere år haft søde Messi som familiehund. For et halvt år siden anskaffede de sig Basse, som er af samme race som Messi for at han skulle have én at lege med. Men det skulle de aldrig have gjort! Hvalpen Basse er en ordentlig mundfuld, da han ødelægger familiens ting og gør livet surt for Messi ved hele tiden at være efter ham og bide ham i kinderne. Dermed venter der en stor opgave for DyreSquad’et og en vanskelig én af slagsen!