Afspil programmetSæson 1 - Episode 1

Favorit

Sæson


I "Linse og de Bare Bryster" retter Linse Kessler og en række kendte danskere et fornøjeligt blik på bryster i alle former og størrelser.

 • Episode 1

  I premiereafsnittet af ”Linse og de bare bryster” har Linse inviteret designer og tv-vært Emil Thorup og værten for Paradise Hotel, Rikke Gøransson i studiet for at starte samtalen om Danmarks bryster anno 2016. De skal sammen finde ud af, hvorfor bryster stadig er så spændende og en stor del af det danske og ikke mindst globale mediebillede. I programmet ser vi flere forskellige slags bryster, hvilket giver anledning til diskussion i panelet, der absolut ikke er enige om bryster skal være store eller små, naturlige eller plastik.

  Publiceret: 15 aug 2016

 • Episode 2

  I episode 2 har Linse besøg af Mattias Hundebøll og Petra Nagel.

  Publiceret: 22 aug 2016

 • Episode 3

  I dagens panel, har Linse besøg af Petra Nagel, Patrick Brylov fra Paradise Hotel og en masse skønne kvinder.

  Publiceret: 29 aug 2016

 • Episode 4

  Linse har endnu en gang fornøjelsen af Petra Nagel og Mattias Hundebøll i sofaen og i dette afsnit tager Linse bl.a. seeren gennem hendes syv brystoperationer og så bliver panelet meget overraskede, da der pludselig dukker et meget ”nyt” sæt bryster op.

  Publiceret: 5 sep 2016

 • Episode 5

  Fedtbryster, genbrugsbryster og gajolbryster. Panelet bestående af politiker Astrid Krag, radiovært Ditte Okman og selvfølgelig Linse har hænderne fulde i dette afsnit, hvor panelet også diskuterer om bryster kan betragtes som en accessory.

  Publiceret: 12 sep 2016

 • Episode 6

  Linse, Camilla Martin og Petra Nagel taler i dette afsnit om vigtigheden af, at både mænd og kvinder kan vise deres ”nipples” og hvor meget bryster egentlig betyder for det at føle sig som kvinde.

  Publiceret: 19 sep 2016

 • Episode 7

  I sofaen hos Linse sidder Rikke Gøransson, Paradise Hotel vært og designer Emil Thorup, der begge elsker bryster. I dette afsnit bliver både Linse og Emil meget overraskede over en hemmelighed omkring Rikkes bryster, som hun har gået og gemt på.

  Publiceret: 26 sep 2016

 • Episode 8

  Rikke Gøransson, Paradise Hotel vært og designer Emil Thorup er dagens gæster. Bente på 62 har en ung ven, Celina har været ude for en ulykke, og Charlott har økologiske bryster.

  Publiceret: 3 okt 2016

 • Episode 9

  Linse, Ditte Okman og Astrid Krag møder i dette niende afsnit bl.a. Anja, der allerede har fået opereret sine bryster flere gange men stadig ikke er helt tilfreds. Panelet møder desuden Tina (der også er deltager i årets Robinson), som er ked af sine bryster, men panelet er vilde med hendes ”sportbryster”!

  Publiceret: 10 okt 2016

 • Episode 10

  Sengekantsfilm, hår på karamellen, menneskelige gazeller og piercinger over alt på kroppen. Dagens panel i sidste afsnit af "Linse og de bare bryster" kommer meget vidt omkring, når bryster og alt omkring dem er centrum for vilde diskussioner i studiet.

  Publiceret: 16 okt 2016