Favorit

Sæson


Skuespiller, sanger og iværksætter Lindsay Lohan vil udvide sit imperium på den luksuriøse ø Mykonos med lanceringen af sin nye klub, Lohan Beach House - men hun gør det ikke alene. Ny episode hver tirsdag.

 • Lindsay Lohan's Beach Club

  Episode 5

  Lindsay tager en beslutning efter Jonitta og Gabis skænderi og beslutter at få to nye VIP-værter for at sikre sig, at hun har de allerbedste, men nye Kailah får Sara til at tvivle.

  Publiceret: 19 mar 2019

  Varighed: 41:03

 • Lindsay Lohan's Beach Club

  Episode 4

  Lindsay må bryde ind, da Jonitta og Gabi ryger i totterne på hinanden, mens seksuelt frustrerede Mike og Alex giver efter for fristelsen og må afgøre, om der er mere kemi, end de hidtil har troet.

  Publiceret: 12 mar 2019

  Varighed: 40:05

 • Lindsay Lohan's Beach Club

  Episode 3

  Da der kommer flere sommergæster bringer Lindsay sin nye vært ind, Alex, som har en stærk arbejdsetik og en indviklet historie med Mike. Brent gør en stor ting for at vinde Sara tilbage.

  Publiceret: 5 mar 2019

  Varighed: 40:06

 • Lindsay Lohan's Beach Club

  Episode 2

  Lindsay er skuffet over teamets første arbejdsdag og indkalder til et møde, der fører til, at Aristotle står frem med sine bekymringer over Brents grove opførsel over for Panos.

  Publiceret: 26 feb 2019

  Varighed: 40:07

 • Lindsay Lohan's Beach Club

  Episode 1

  Lindsay Lohan udvider sit imperium i Mykonos med lanceringen af Lohan Beach House og vælger et professionelt team fra de hotteste klubber i USA til sommersæsonen.

  Publiceret: 19 feb 2019

  Varighed: 40:44

 • Lindsay Lohan's Beach Club

  Lindsay Lohan's Beach Club Special: Welcome To The Beach Club

  Efter at have lukket et turbulent kapitel i sit liv vender Lindsay Lohan tilbage til rampelyset som iværksætter og introducerer den lange ventede serie, efter hun har åbnet sin tredje klub, Lohan Beach Club i Mykonos.

  Publiceret: 12 feb 2019

  Varighed: 39:47

Ex on the Beach US

Ex on the Beach US

Ny episode hver torsdag.
The Hills

The Hills

Se alle sæsoner nu!
How Far is Tattoo Far?

How Far is Tattoo Far?

Ny episode hver lørdag.