• Episode 1

  4 apr 2014

  Vejen til den store kærlighed kan være lang og fyldt med ubehagelige overraskelser. Det, der begynder som en kærlighedsrejse med søde kys og lange samtaler i stearinlysenes skær, kan hurtigt blive en romantisk fuser. For efter et par måneder finder du ud af, at det, du troede var dit livs udkårne, har rod i økonomien eller et lidt for tæt forhold til sin mor. Men nu giver Adam Duvå Hall én singlefyr chancen for at date hele 24 piger på 24 timer - på én gang! Pigerne kommer til at opleve singlefyrens gode og charmerende sider, men også de knap så heldige. Og hvis pigerne ser eller hører noget, de ikke kan leve med, kan de når som helst forlade selskabet. Forhåbentlig står der én eller flere piger tilbage, når døgnet er omme, der kan se bort fra alle fyrens ucharmerende vaner og livsforhold. Og så er det op til fyren, hvem han vil have med på en romantisk weekendtur til Paris.

 • Episode 1

  5 apr 2014

  Se, hvem der løber af med sejren og vinder 10.000 kroner til et godt formål, når kopper, kander, kostumer og designmøbler langes over standene. Vært Le Gammeltoft styrer deltagerne gennem den udfordrende dyst.

 • Episode 1

  6 apr 2014

  Sammen med vært Camilla Ottesen tager hun på roadtrip i sin fortid for at give kærligheden en chance til. De opsøger de fyre, som allerede én gang har givet Camilla sommerfugle i maven – for hvad nu, hvis hun allerede har mødt sit livs kærlighed? Måske timingen bare var forkert dengang? Måske fortjener det, der aldrig blev til noget, en ny chance? Efter en hektisk og begivenhedsrig rejse rundt i Danmark står vores singlepige over for et svært valg. Hun skal invitere en af fyrene med på en romantisk tur til Paris, men først når flyet er klar til afgang, finder hun ud af, om han møder op. Findes Camillas store kærlighed blandt Fortidens flammer?

 • Episode 1

  30 nov 2014

  Nina på 43 har tvangstanker, og har derfor en masse ritaluer, hun skal gennemføre, før hun kan komme ud af døren. Irena på 23 lider af panikangst, og har hverken job eller uddannelse, fordi hun ikke tør gå ud af døren. Nu skal de begge igennem hver deres behandlingsforløb for at komme af med deres destruktive vaner og få et almindeligt liv tilbage. De skal sammen med hver deres psykolog opleve det, de frygter mest, for at komme af med deres vaner.

 • Episode 1

  12 mar 2015

  Midt i det hæsblæsende liv er det dog ikke alt, som Carla er helt tilfreds med. Hun er nemlig altid på evig jagt efter kærligheden og prøver konstant, at stille sig tilfreds med sin krop og ikke mindst sine bryster. Carlas bedste ven er den succesrige Christoffer og med ham, kan hun vende alt det, som hun går og tænker på. Det er dog ikke helt problemfrit, for Christoffer er blevet kæreste med Jacqueline og hun synes ikke, at Christoffer skal dele alt med Carla. Carlas søgen er at blive tilfreds med sin krop og finde kærligheden, men hvordan finder hun kærligheden, når hun ikke ved, hvad det er? Rundt om Carla er en ”formateret reportage” serie om Carla og alt det der sker omkring hende. En serie om kærlighed, venskaber, intriger og de store spørgsmål i livet. Genren er et mix mellem fiction og reality. Hvad der er virkelighed og hvad der er iscenesat, er aldrig helt til at vide, men de medvirkende er sig selv og deres reaktioner, følelser og forhold er 100% ægte.

 • Episode 1

  24 apr 2015

 • Episode 1

  24 apr 2015

 • Episode 1

  24 apr 2015

 • Episode 1

  24 apr 2015

 • Episode 1

  25 apr 2015

 • Episode 1

  26 apr 2015

 • Episode 1

  26 apr 2015