Afspil programmetSæson 1 - Episode 1

Favorit

Sæson


Like-TV er et testformat, hvor seerne bestemmer hvilke format, der skal blive til en programserie.

 • Episode 1

  Vejen til den store kærlighed kan være lang og fyldt med ubehagelige overraskelser. Det, der begynder som en kærlighedsrejse med søde kys og lange samtaler i stearinlysenes skær, kan hurtigt blive en romantisk fuser. For efter et par måneder finder du ud af, at det, du troede var dit livs udkårne, har rod i økonomien eller et lidt for tæt forhold til sin mor. Men nu giver Adam Duvå Hall én singlefyr chancen for at date hele 24 piger på 24 timer - på én gang! Pigerne kommer til at opleve singlefyrens gode og charmerende sider, men også de knap så heldige. Og hvis pigerne ser eller hører noget, de ikke kan leve med, kan de når som helst forlade selskabet. Forhåbentlig står der én eller flere piger tilbage, når døgnet er omme, der kan se bort fra alle fyrens ucharmerende vaner og livsforhold. Og så er det op til fyren, hvem han vil have med på en romantisk weekendtur til Paris.

  Publiceret: 4 apr 2014

 • Episode 1

  Se, hvem der løber af med sejren og vinder 10.000 kroner til et godt formål, når kopper, kander, kostumer og designmøbler langes over standene. Vært Le Gammeltoft styrer deltagerne gennem den udfordrende dyst.

  Publiceret: 5 apr 2014

 • Episode 1

  Sammen med vært Camilla Ottesen tager hun på roadtrip i sin fortid for at give kærligheden en chance til. De opsøger de fyre, som allerede én gang har givet Camilla sommerfugle i maven – for hvad nu, hvis hun allerede har mødt sit livs kærlighed? Måske timingen bare var forkert dengang? Måske fortjener det, der aldrig blev til noget, en ny chance? Efter en hektisk og begivenhedsrig rejse rundt i Danmark står vores singlepige over for et svært valg. Hun skal invitere en af fyrene med på en romantisk tur til Paris, men først når flyet er klar til afgang, finder hun ud af, om han møder op. Findes Camillas store kærlighed blandt Fortidens flammer?

  Publiceret: 6 apr 2014

 • Episode 1

  På godt og ondt fortæller de om at være mor, kærlighedslivet og karrieren. Serien er et spændene og eksklusivt portræt af de kendte kvinder og deres venskab. Alenemoren Sarah har travlt med firma og blog og ansætter en personlig assistent, for at nå det hele. Sarah har også besluttet, at hun igen er klar til finde kærligheden. Anne får hjælp af Jackie til igen at turde køre bil. Den forelskede Jackie er ved at planlægge sit prinsessebryllup, som skal holdes på et slot med dværge og rød løber. Og så tager pigerne en tur til Fyn for at kigge på fyre og biler, når der er extravaganza fest for Gumball 3000.

  Publiceret: 29 nov 2014

 • Episode 1

  Niels og Lise starter derfor i parterapi for at nå til bunds i deres problemer. Dog husker de ikke fortiden på helt samme måde, og igennem en række flashbacks bliver vi tilskuere til en række af episoder der både understreger og modbeviser, hvorfor de skal blive sammen og kæmpe for kærligheden. ’Hånd i hånd’ er en komedieserie om et yderst velkendt fænomen – det på én gang fantastiske, forfærdelige, smukke og grimme 'parforhold'. I rollerne som de to kamphaner Niels og Lise ses komiker Christian Fuhlendorff og skuespiller Ditte Ylva Olsen. I serien kan du også møde skuespillere som Tommy Kenter, Ali Kazim, Lise Baastrup og Camille-Cathrine Rommedahl m.fl. Serien er skrevet af Christian Fuhlendorff.

  Publiceret: 29 nov 2014

 • Episode 1

  Rasmus Larsson er ekspert i at få det bedste ud af danskernes hjem, hvorimod Lars Elbæk er suveræn til at sælge boliger. Og det er heldigt for familien Hernflo i København er nemlig i vildrede om, hvorvidt de skal forny eller flytte fra deres hus. De elsker deres nuværende hjem, men de har en overetage, der ikke overlader meget privatliv til deres to store drenge. Det resulterer i, at drengene ikke har lyst til at være særlig meget hjemme, så familielivet er langt fra så idyllisk som far og mor kunne tænkte sig. Men det er der råd for - de får nemlig et bud på hvordan en fornyelse kan gøre deres bolig-drømme til virkelighed, og samtidig får de også fremvist et hus, der lever op til alle deres krav om mere plads til familielivet. Herfra er det op til familien at bestemme om de vil flytte eller forny. Og for de to selvsikre konkurrenter er der mere end en potentiel handel på spil – for der venter en straf til den, der ikke finder på den bedste løsning. Se med hvordan det ender – både for familien og for de to selvsikre kamphaner.

  Publiceret: 30 nov 2014

 • Episode 1

  Nina på 43 har tvangstanker, og har derfor en masse ritaluer, hun skal gennemføre, før hun kan komme ud af døren. Irena på 23 lider af panikangst, og har hverken job eller uddannelse, fordi hun ikke tør gå ud af døren. Nu skal de begge igennem hver deres behandlingsforløb for at komme af med deres destruktive vaner og få et almindeligt liv tilbage. De skal sammen med hver deres psykolog opleve det, de frygter mest, for at komme af med deres vaner.

  Publiceret: 30 nov 2014

 • Episode 1

  Midt i det hæsblæsende liv er det dog ikke alt, som Carla er helt tilfreds med. Hun er nemlig altid på evig jagt efter kærligheden og prøver konstant, at stille sig tilfreds med sin krop og ikke mindst sine bryster. Carlas bedste ven er den succesrige Christoffer og med ham, kan hun vende alt det, som hun går og tænker på. Det er dog ikke helt problemfrit, for Christoffer er blevet kæreste med Jacqueline og hun synes ikke, at Christoffer skal dele alt med Carla. Carlas søgen er at blive tilfreds med sin krop og finde kærligheden, men hvordan finder hun kærligheden, når hun ikke ved, hvad det er? Rundt om Carla er en ”formateret reportage” serie om Carla og alt det der sker omkring hende. En serie om kærlighed, venskaber, intriger og de store spørgsmål i livet. Genren er et mix mellem fiction og reality. Hvad der er virkelighed og hvad der er iscenesat, er aldrig helt til at vide, men de medvirkende er sig selv og deres reaktioner, følelser og forhold er 100% ægte.

  Publiceret: 12 mar 2015

 • Episode 1

  Publiceret: 24 apr 2015

 • Episode 1

  Publiceret: 24 apr 2015

 • Episode 1

  Publiceret: 24 apr 2015

 • Episode 1

  Publiceret: 24 apr 2015