Afspil programmetSæson 1 - Episode 1

Favorit

Sæson


I hvert program får hovedpersonen mulighed for at swipe mellem tre mulige blind dates, som han eller hun skal date med det samme. Herefter quizzer de i hinandens allermest private historier. For hvert korrekt svar optjener de 200 kr. til en fælles pulje. Når de er igennem alle spørgsmål, skal de vælge mellem ”KYS”, hvis de ser en fremtid med den anden, eller ”CASH”, hvis de hellere vil gå efter kontanterne. Deltagerne kan være modige og vælge ”CASH”, og dermed håbe at få pengene med hjem, MEN hvis begge bliver grådige og vælger ”CASH”, så mister de både kærligheden og pengene! Se sæson 1

 • Episode 1

  Realitystjernen Türker deler ud af sine mest pinlige og gakkede historier, når han skal på date med en lidt genert 19-årig brunette. Og så er der lagt op til et festligt møde, når maneateren Natasja griner sig igennem sin date med en rebelsk mejerist fra Jylland.

  Publiceret: 1 jul 2018

 • Episode 2

  Humørbomben Robert er på sit livs date med pigeversionen af sig selv. Der er grin fra start til slut, når parret deler historier om alt fra frække tatoveringer over vilde branderter til oplevelser i dobbeltsengen med hinanden. Realitybaben Shanne er vant til at vise mange sider af sig selv på tv, men at dele sine pinligste hemmeligheder med en fremmed fyr på første date, er alligevel nyt for hende.

  Publiceret: 1 jul 2018

 • Episode 3

  Efter at have jagtet kærligheden i "Love Island", forsøger Jacob sig nu med at finde den eneste ene, mens han deler ud af historier om sin tid som bartender i Sunny Beach og mislykkede Tinder-dates. Falster-pigen Sophie på 19 har aldrig haft en kæreste, men håber at møde ham i sin date; en 29-årig nørrebrogenser, der overrasker med fortællinger om sine vilde byture.

  Publiceret: 1 jul 2018

 • Episode 4

  Den vilde men kræsne Lara Denice forsøger at ruske op i sin bløde jyske date med sit gode humør og sine frække historier. Hør bl.a. hvilken upassende gave, hun engang fik på en date. Bagefter møder den søde, milde Selina, sin sexglade mandlige modsætning, der måske kan bringe nogle af Selinas vilde sider frem.

  Publiceret: 1 jul 2018

 • Episode 5

  Efter tre år på singlemarkedet er følsomme Michael klar til en date. Se, hvordan det går, når han ender med en jyde, der ikke er bleg for en fræk udfordring eller en nat i detentionen. Der er flirt i luften, når 'Faceman' Daniel Theis er på date med en lyshåret ’girl next door’, hvis historier næsten altid starter med en bytur og en høj promille.

  Publiceret: 1 jul 2018

 • Episode 6

  Cecillie må krumme tæer, når hendes tidligere pinlige forhold og hemmelige frække tatoveringer afsløres for den kække jyde Henrik. Henrik har dog selv et par bommerter at berette om, som fuldstændig kommer bag på Cecillie. Slagteren Sven-Erik fascineres af sin smukke, mørkhårede date, og stemningen er god, når parret deler eskapader fra deres fortid med hinanden.

  Publiceret: 1 jul 2018

 • Episode 7

  Realitybaben Monique er på date med fitnessfreaken Jesper, der gang på gang overrasker hende med fortællinger om sine heftige oplevelser på lagnerne. Og så er der lumre bagtanker, når Jonas skal swipe sig til en date, og han ender med en lækkerbisken, der viser sig at være vildere, end han havde regnet med.

  Publiceret: 1 jul 2018

 • Episode 8

  Tidligere realitydeltager Jonas har en helt bestemt type i kikkerten, når han skal swipe sig til en date. Se, om hans høje krav og vilde historier kan sikre den gode stemning igennem hele daten. Filterløse Josefine deler glædeligt ud af sine branderter, når hun møder sin modsætning i lidt af en flødefyr.

  Publiceret: 1 jul 2018