• Episode 1

  10 jan 2020

  Kardashian-søstrene vender tilbage til Miami, men der venter dem en grim overraskelse, for butikken er ét stort rod. Kourtney forbyder Scott at flytte med dem til Miami på grund af hans tidligere opførsel, men samtidig har hun svært ved at klare de to små børn alene.

 • Episode 2

  10 jan 2020

  Scott kommer til Miami, hvor han finder en ny bedste ven, som både ligner ham og opfører sig som ham. Kim bliver skruk efter at have tilbragt tid med Mason og Penelope, men efter et besøg ved lægen bliver hun bange for, at hun ikke er i stand til at få børn.

 • Episode 3

  10 jan 2020

  Kim morer sig med at stjæle Kourtneys brystmælk og bruge det til at behandle sin psoriasis. Samtidig sætter Scott sig ind i det lesbiske miljø i Miami.

 • Episode 4

  10 jan 2020

  Kim inviterer familien til Miami for at konkurrere i det årlige Dragon Boat Race. Kourtney indser, at hendes svingerinde måske er gravid, og Scott kan ikke udstå Bruces ekstreme konkurrencementalitet.

 • Episode 5

  10 jan 2020

  Kourtney er træt af den begrænsede plads på hotellet og vil gerne købe et rigtigt hus med have. Men så længe Kim ikke er med på ideen, kan Kourtneys planer ikke blive til noget.

 • Episode 6

  10 jan 2020

  Heden i Miami er ved at gå søstrene til hovedet, og Kim og Kourtney skændes konstant. Da Jonathan som sædvanlig tager Kims parti, går Kourtney lidt for langt. Kim opdager desuden, at hun har en alvorlig allergi.

 • Episode 7

  10 jan 2020

  Kim indrømmer, at hun for første gang i lang tid er fuldstændig tilfreds med sit liv og sit forhold til Kanye. Men denne tilfredshed får hende til at blande sig i andre folks liv. Kourtney planlægger en romantisk tur til Paris med Scott.

 • Episode 8

  10 jan 2020

  Kim får mulighed for at tage på patrulje med rigtige politifolk, og senere tager hun sågar med en privatdetektiv på arbejde. Scott forsøger at overtale Kourtney til at tabe mere af den vægt, hun har taget på i forbindelse med sin sidste graviditet.

 • Episode 9

  10 jan 2020

  Kim er tilbage i Miami efter at have fejret sin 32-års fødselsdag i Italien med Kanye. Netop som pigerne er ved at gøre klar til at flyve til London, får Khloe at vide, at hun skal være vært på "The X Factor", men hvordan klarer hun sig ved premieren?

 • Episode 10

  10 jan 2020

  Scott tager på alligatorjagt, så han kan få sig et par nye sko. Samtidig går Kim fuldstændig i panik, fordi hendes tøjstil er blevet kritiseret på en blog. Kourtney forsøger at tale hende til fornuft.

 • Episode 11

  10 jan 2020

  Da Scott kommer tilbage fra en tur til Las Vegas, har Kim ham mistænkt for ikke at have rent mel i posen, så hun hyrer en privatdetektiv til at skygge ham. Stik imod Khloes råd, bladrer hun igennem hans telefonregninger, får sat en tracker i hans bil og hun følger han endda rundt i byen. Kourtney finder ud af at Khloes problemer med at blive gravid, er værre end hun troede, og spekulerer på om hun skulle tilbyde at være rugemor..

 • Episode 12

  10 jan 2020

  Kims overvågningsmission giver bagslag, da Kourtney ser hende mødes med privatdetektiven. Tunge skyer truer, da Kourtney og Scott giver Kim sparket ud af huset, for resten af dagene i Miami. Men en natlig tur til hospitalet tvinger søstrene til at enes, da det ser ud til at Kim endelig er blevet gravid. Hvordan vil Khloe reagerer på den nyhed, når hun nu selv kæmper for at opnå det samme? Især nu hvor alle er stressede over at skulle finde et godt nyt sted, til den nye DASH Miami.