• Episode 1

  13 mar 2018

  I Ebberup på Sydfyn bor ægteparret Jannie og Jesper, med deres tre børn. De to mødte hinanden i teenageårene, og har været sammen lige siden.

 • Episode 2

  20 mar 2018

  Det unge par Kasper og Martine, bor i et rækkehus i Brøndby, og har på overfladen alt det de drømte om. De har to skønne børn og et dejligt hjem, men under overfladen lurer problemerne.

 • Episode 3

  27 mar 2018

 • Episode 4

  10 apr 2018

  Torben på 38 og Gitte på 31 bor sammen i Thisted i Nordjylland med deres to små børn. Gitte går hjemme da hun er på barsel, og det er ikke let for hende. Hun savner et liv uden for hjemmet, og føler ikke at Torben bidrager nok med de huslige pligter. Desuden kæmper hun med et voldsomt temperament, og Torben har svært ved at kapere Gittes udfarende reaktioner. Han vælger oftest at forlade huset, når bølgerne går højt.

 • Episode 5

  17 apr 2018

  I kolonihavehus i Roskilde bor Sarah på 32 sammen med Kenn på 42. Kenn har et forlist ægteskab bag sig, og der er stor aldersforskel på ham og Sarah. Han har to voksne børn, og da han mødte Sarah gjorde han det klart, at han ikke ville have flere. Det gik Sarah med til, men her fire år efter, kan hun nu mærke at lysten til børn, presser sig på. De to har indset at de befinder sig i hvert deres sted i livet, og parret ved ikke hvordan de skal tackle deres problemer.

 • Episode 6

  24 apr 2018

  Militærmanden Morten på 35, bor sammen med skolelæreren Maria på 34, i et hus lidt uden for Viborg. Parret er gift og har to små børn, og selvom hverdagen er travl, er de gode til hjælpe hinanden. Problemerne opstår, når Morten rejser væk på øvelse med sit arbejde. Det er hårdt for Maria at være alene med børnene, og det får hende til at tvivle på egne evner som mor. Morten har konstant dårlig samvittighed over at være væk, og når han kommer hjem, føler han sig som en dårlig far og ægtemand.

Lignende programmer