• Episode 1

  15 mar 2015

  I premieren på Jeg er en celebrity - få mig væk herfra præsenteres de ti modige celebritites, når den nye værtsduo, Jakob Kjeldbjerg og Lasse Rimmer byder dem alle sammen velkommen til deres livs eventyr i den sydafrikanske jungle.

 • Episode 2

  22 mar 2015

  Junglens modige celebrities er så småt ved at finde til rette i deres spartanske lejr. Stemningen er god, men temperamenterne kommer op og køre, da snakken falder på prostitution. Den tidligere bordelmutter, Anni, står i det ene ringhjørne, mens Inez indtager det andet.

 • Episode 3

  30 mar 2015

  De kendte jungleboere vågner op til endnu en benhård dag i den beskedne lejr, der danner rammen om det udfordrende jungleliv. Og snart bliver sammenholdet i lejren testet, for alle skal på madjagt og kæmpe for at sikre, at der kommer nye forsyninger til den hårdprøvede lejr. Og det bliver alt andet end kedeligt, for dagens udfordring byder på en hæsblæsende junglecyklon.

 • Episode 4

  6 apr 2015

  De tilbageværende celebrities vågner op med store, tomme huller i maven. Savnet af mad og drikke har efterhånden indfundet sig, særligt hos én af herrerne i lejren. Men knapt har lejrbeboerne pillet søvnen ud af øjnene, før to nye kendis-campister dukker op.

 • Episode 5

  13 apr 2015

  Det er morgenen efter den store storm, og de hårdt prøvede celebrities er møre efter nattens uvejr og drama. Men både solen og humøret ryger i vejret, da en af lejrens tidligere beboere vender tilbage igen. Endnu engang er det seerne, der har besluttet, hvem der skal på madjagt, og det valg er ikke populært hos den udvalgte celebrity, som efterhånden begynder at mærke tyngden af junglens udfordringer på sine skuldre.

 • Episode 6

  20 apr 2015

  Endnu en celebritycampist har forladt junglen, men der er fortsat 8 modige beboere tilbage i den primitive sydafrikanske lejr. Efter et par sløje dage med meget små madrationer er alle godt og grundigt sultne, og der er derfor meget på spil i dagens madjagt. Det er atter seerne, der har besluttet, hvem der skal af sted og kæmpe. Og endnu engang må lejrens ultimative seerfavorit begive sig af sted på jagt efter de vigtige ekstra måltider.

 • Episode 7

  27 apr 2015

  10 kendte danskere efterlades i en jungle i Sydafrika, hvor de sammen skal kæmpe om mad, samtidigt med at de skal kæmpe mod nogle af deres største fobier.

 • Episode 8

  4 maj 2015

  Celebritylejrens indbyggertal er efterhånden blevet halveret, men der skal stadig skaffes mad til de evigt sultne kendismaver. Og det bliver noget af en herretur for de tre celebre jægere, der ryger af sted på madjagt.

 • Episode 9

  11 maj 2015

  Det lakker mod enden i junglen, og der er nu kun 5 superseje og udholdende celebrities tilbage i den primitive og sparsommeligt udstyrede kendislejr. Men selvom det eksotiske jungleophold snart er slut, er de hårdt prøvede celebrities stadig plagede af knurrende maver.

 • Episode 10

  18 maj 2015

  10 kendte danskere efterlades i en jungle i Sydafrika, hvor de sammen skal kæmpe om mad, samtidigt med at de skal kæmpe mod nogle af deres største fobier. Totalt blottet for hverdagsgoder som rent tøj, make-up, sociale medier og en kiosk rundt om hjørnet følger vi de 10 kendte danskeres udvikling, op og nedture, i den store jungle, når de bliver skubbet helt til grænsen. Og helt til grænsen - det kommer de.