• Episode 1

  20 aug 2012

  Gustav og Linse er på udebane i Japan og skal både synge karaoke og dyrke karate. Det kommer lidt bag på dem, hvor hårdt begge dele er, og Gustavs karateevner bliver virkelig testet til det yderste. Linse bliver ekstremt bange, da hun, under hvad hun troede var massage, i stedet bliver udsat for en omgang elektro-akupunktur. Gustav får sig en overraskelse, da han får serveret sin hademad nummer 1, fisk - der endda er så rå, at den næsten spræller på tallerkenen til Gustavs store fortrydelse. Men det er høflige miner til slet spil, når Gustav og Linse indtager Tokyo.

 • Episode 2

  27 aug 2012

  Gustav og Linse er på udebane i Nordvestjylland, hvor deres tur starter hårdt og brutalt hos wrestleren Asbjørn Riis, der ikke lægger fingrene imellem da han skal vise Gustav, hvordan en rigtig mand tager imod en god gang jyske høvl. En sejltur med den meget nordjyske fisker Kaj bliver en sløj omgang for især Linse, der tilbringer det meste af turen hængende over rælingen. Gustav får sin sag for i fiskesalgskonkurrence med Linse – der viser sig at have store fortrin, når der skal langes torsk over disken.

 • Episode 3

  3 sep 2012

  Der opstår nærmest panikagtige tilstande da realitystjernerne finder ud af, at sminke ikke var opfundet i middelalderen og at de derfor skal overleve i flere dage uden den sædvanlige krigsmaling. Et hyggelig besøg hos en lokal biavler viser sig hurtigt at være en noget større udfordring end de to havde håbet, da Gustav bliver forfulgt af aggressive bier, og Gustav bliver mere end almindeligt skræmt over et besøg på et hjemsøgt slot.

 • Episode 4

  10 sep 2012

  De to danske reality stjerner bliver sat til at sælge smykker på stranden, hvilket er hårdere end de lige havde troet. Den lokale mad er også en udfordring, og for den kræsne Linse er specialiteten fufu lidt af en mundfuld - bogstavelig talt. En fotosafari bliver farlig for især Gustav, der løber ind i en stor han-elefant, og Linse bliver nærmest rødstrømpe, da hun finder ud af, hvor hårdt kvinderne i Ghana skal arbejde.

 • Episode 5

  17 sep 2012

  Gustav og Linse er taget til Bornholm og får deres sag for, da de skal røge sild - en opgave, især Gustav med hans had til fisk, har problemer med. Endnu værre bliver det, da de to er til sildefest i Hasle. Gustav er tilmeldt til “Sildetalent 2012”, hvor han - iført bornholmsk nationaldragt - skal synge “Bornholm, Bornholm, Bornholm”. Det går på ingen måde stille af sig, og det er to trætte stjerner, der endelig kan plante flaget på Hammershus.

 • Episode 6

  24 sep 2012

  Her skal de deltage i ringridning, men Linse har det meget stramt med heste efter en gammel ulykke. Gustav derimod elsker både lanser og at ride, så han er helt i sit es. Det er han til gengæld ikke, da han efterfølgende bliver sat til at muge ud hos hesten han lige har reddet på, og det er kun med nød og næppe at han ender med at kunne plante flaget ved Schackenborg Slot. Selvfølgelig ikke uden, at de to lige slår et smut forbi prinsens fordør for at få en lille audiens.

 • Episode 7

  1 okt 2012

  Først skal krebseruserne hives op ad vandet - en aktivitet der får Gustav til at stå på hovedet i den svenske skovsø. Bagefter skal krebsene koges levende, mens dyreelskeren Linse skærer tænder af raseri. Om aftenen er der gilde med de lokale, masser af grin og sang - og lidt for meget snaps. Derefter skal Gustav & Linse prøve kræfter med svenskernes største varemærke og eksportsucces, nemlig IKEA

 • Episode 8

  8 okt 2012

  De møder derfor et medlem af den flere hundrede år gamle MacRae-klan, som giver dem kilte, og lover at optage Gustav & Linse i klanen, hvis de kan opføre sig som ægte skotter. Den første udfordring er at lave den skotske specialitet Haggis. Det foregår ved, at man pakker rå fåreindvolde ind i fåremaver - bestemt ikke noget der huer de to sarte reality-stjerner. Især fordi de bagefter skal smage deres egen madlavning! Derefter går turen til Highland Games; en berømt skotsk tradition med nogle meget mærkelige sportsgrene, og hvor Linses fortrin vækker stor opsigt blandt de deltagende mandfolk.

 • Episode 9

  15 okt 2012

  De starter benhårdt med at besøge bondegården Nørrevang, hvor de skal helt tæt på køerne. Faktisk kommer de så tæt på, at Linse tungekysser med kreaturerne, og Gustav ender med hele armen oppe i en ko. Bagefter skal de konkurrere om at indfange to vilde tyrekalve, og for Gustavs vedkommende ender det i den rene brydekamp, som gør at han tager sejren hjem. Han får sin gevinst, da de ankommer til en lokal campingplads. Han skal nemlig sove i luksuscampingvogn og drikke champagne, mens Linse må nøjes med varme øl og et lille enmandstelt, som hun selv skal slå op - en opgave hun har stort besvær med at løse. En ægte Vendelbo tager ofte på kaffevisit, og Gustav & Linse er så heldige at blive inviteret på kaffehygge af Vendsyssels kendis-par nummer ét: Sussi & Leo. En anden populær aktivitet i Vendsyssel er banko, og derfor indtager Linse & Gustav et forsamlingshus fyldt med rutinerede bankospillere

 • Episode 10

  22 okt 2012

  Her bliver deres venskab lige fra starten sat på en alvorlig prøve, da Gustav forelsker sig i en blød rævepels - noget der får den dyreglade Linse helt op i det røde felt. Se også med når de to rejsekammerater fyrer den af til VM i luftguitar. Det er Linses værste mareridt at svinge den imaginære spade, mens Gustav er i himlen, når han i stram lyserød trikot får lov til at folde sig ud på scenen foran tusindvis af publikummer. Der bliver også tid til en tur i sauna: Linse får to mandlige finner til at koge over, da hun smider toppen og lufter sine fremtrædende fordele, og stemningen bliver i den grad lummer og løssluppen, når Gustav hiver pisken frem. I det hele taget danner Finland rammen for en lang række grænseoverskridende oplevelser, både for de to hovedpersoner, og de folk, de møder på deres vej.

 • Episode 11

  29 okt 2012

  Gustav troede aldrig det skulle ske, men nu har han endelig mødt sin drømmemand! Linse giver den til gengæld gas som supersexet tangodronning, og får de argentinske fyre til at smelte af begejstring. De to venner er langt hjemmefra, og det får Linse til at savne sin elskede hund Chino hjemme på Bryggen. Men hullet i hendes hjerte bliver fyldt ud, da de skal prøve kræfter som hundeluftere i Buenos Aires med en hel flok firbenede venner på snor. Det er dog ikke Gustav, der går tur med hundene, men mere hundene, der går tur med Gustav. Til argentinsk fodboldkamp finder Gustav desuden ud af, at han ikke blot ligner Cristiano Ronaldo - han har også de samme evner på grønsværen, det mener han i hvert fald selv. I det hele taget viser Gustav og Linse helt nye sider af sig selv i Argentina. Glæd dig!

 • Episode 12

  5 nov 2012

  De starter ligepå og hårdt i Saigons kaotiske trafik, hvor de lever livet farligt som rickshaw-chauffører. Der bliver også tid til shopping a la Linse & Gustav på Mekong-flodens flydende marked, en særdeles nysgerrig lokalbefolkning og et møde med regimets hårde censur. Linse får sin hedeste drøm opfyldt i den mest eksplosive historietime nogensinde, og får afløb for frustrationer, hun ikke anede fandtes. Til en spirituel døde-ceremoni krakelerer Gustavs kække facade, da han åbner op og giver følelserne frit løb. Det bliver en fysisk og følelsesmæssig rutcshebanetur for de to ærkekøbenhavnere, når det vilde Vietnam byder velkommen.