Afspil programmetGeordie Shore Special: Meet the Newbies

Favorit


Geordierne er tilbage, og bossen Anna har gjort Scotty T til sin højre hånd! De fester hårdt med nogle gamle og nye ansigter og skaber kaos på deres vej. Det er Geordie Shore, som vi kender og elsker, men denne gang er familie og venner med! Ny episode hver tirsdag.

 • Geordie Shore

  Geordie Shore Special: Meet the Newbies

  Anna og Scotty-T rusker op i det, og introducerer fire nye deltagere. De gør deres bedste for at passe ind, og de gamle deltagere er altid parat til at vise dem, hvordan man fester igennem!

  Publiceret: 5 maj 2019

  Varighed: 43:37

 • Geordie Shore

  Episode 1

  Nathan rammer bunden og familien beslutter at holde en fest for at løfte hans humør. Sophie savner sin kæreste mens nybegynderne vænner sig til at være en del af familien.

  Publiceret: 12 maj 2019

  Varighed: 43:57

 • Geordie Shore

  Episode 2

  Det går ikke godt mellem Nathan og Cloe, og pigerne går ud for at få nogle drinks uden at invitere ham. Beau er tiltrukket af Bethan, og det udvikler sig mellem dem.

  Publiceret: 19 maj 2019

  Varighed: 43:48

 • Geordie Shore

  Episode 3

  Anna fortæller slænget, at de skal til Belfast. De fester igennem i Nordirland og nyder, hvad byen har at byde på. Tahlia scorer endda en tjener! Men tingene går ned ad bakke, da Chloe og Sams forhold går helt i stykker.

  Publiceret: 26 maj 2019

  Varighed: 43:33

 • Geordie Shore

  Episode 4

  Anna fortæller slænget, at de skal til Belfast. De fester igennem i Nordirland og nyder, hvad byen har at byde på. Men tingene går ned ad bakke, da Chloe og Sams forhold går helt i stykker.

  Publiceret: 2 jun 2019

  Varighed: 43:36

 • Geordie Shore

  Episode 5

  Geordies vender tilbage til Newcastle og får et chok, da et bekendt ansigt dukker op. Bethan og Beau sættes på en prøve, og Chloe og Sams forhold er ved at komme tilbage på sporet.

  Publiceret: 9 jun 2019

  Varighed: 44:03

 • Geordie Shore

  Episode 6

  Nathan besøger Sophie for at finde ud af, hvorfor hun rejste. Bethan regner ikke sig selv for at være single, men det gør Beau - akavet! Det hele går helt galt og Beau slår op med Bethan.

  Publiceret: 16 jun 2019

  Varighed: 43:59

 • Geordie Shore

  Episode 7

  Nathan danner en venskabsgruppe med de andre singler, Tahlia og Alex. Det går meget bedre mellem Sam og Chloe, og Beau gør det godt igen med Bethan.

  Publiceret: 23 jun 2019

  Varighed: 44:04

 • Geordie Shore

  Episode 8

  Anna fortæller slænget, at de skal til Cardiff. Buzz er oppe at køre, fordi alle skal mødes hans bror, Harvey, der bor der. Men det gør Bethan nervøs.

  Publiceret: 30 jun 2019

  Varighed: 43:56

 • Geordie Shore

  Episode 9

  Geordies holder fest! Beau vælger Bethan frem for Abbie, og det gør Chloe og Nathan til uvenner, igen! Scott beslutter, at der er brug for noget teambonding, så han sender dem ud at klatre.

  Publiceret: 7 jul 2019

  Varighed: 44:04

 • Geordie Shore

  Episode 10

  Nathan holder en surprisefest for Tahlia, hans bedste singleven. Aaron beder huset om at støtte ham til sin første MMA-fight i Newcastle. Alle bakker op om Aaron.

  Publiceret: 14 jul 2019

  Varighed: 43:45

The Charlotte Show

The Charlotte Show

Ny episode hver lørdag.
Love Island Norge

Love Island Norge

Se hele første sæson her.