Afspil programmetSæson 1 - Episode 6

Favorit

Sæson


Der er gået otte år siden Geordie Shore eksploderede på tv-skærmen og introducerede os for Gaz, Holly, Marnie og Aaron. Nu møder vi dem i livet væk fra skærmen, hvor udfordringer er endnu større. Se sæson 1

 • Episode 6

  Aaron tager til Wembley til sin MMA-kamp. Casey og Marnie finder ud af, om de venter en dreng eller pige. Gaz og Emma deler en særlig nyhed med deres familier og Holly har en overraskende besked.

  Publiceret: 20 sep 2019

 • Episode 5

  Gary og Emma deler en stor nyhed, og Aaron fortsætter træningen med kun en uge til hans comeback-kamp. Holly besøger Overhuset og Marnie og Casey får et chok, da en avis modtager et foto af Casey.

  Publiceret: 13 sep 2019

 • Episode 4

  Marnie og Casey går til fødselsforberedelse og Marnie laver et bikini-fotoshoot for et blad. Holly holder fest og Aaron går til en MMA-kamp før sin egen kamp på Wembley.

  Publiceret: 6 sep 2019

 • Episode 3

  Marnie har babynyt og giver Casey en sexet overraskelse i fødselsdagsgave. Holly gør sig til klar at flytte sammen med Jacob. Aaron holder pause fra træningen for at deltage i et MTV-program.

  Publiceret: 30 aug 2019

 • Episode 2

  Marnie og Casey laver et photoshoot for OK! Holly tager et kursus i at holde offentlige taler med grinagtigt resultat. Det er dateaften for Gary og Emma. Aaron stresser inden sin kamp.

  Publiceret: 23 aug 2019

 • Episode 1

  Aaron kommer for sent til toget til pressemødet, der skal lancere hans MMA-kamp på Wembley. Gaz inviterer Aaron og Talia hjem for at møde babyen Chester. Holly og Jacob er på husjagt.

  Publiceret: 16 aug 2019