Afspil programmetSæson 4 - Episode 1

Favorit

Sæson


Forsidefruerne Janni, Amalie, Tina, Sarah Louise, Jackie og Gunnvør er tilbage, og ikke så lidt er sket siden sidst. Se sæson 1-6

 • Episode 1

  Fruerne er på spil igen, og denne gang skal de en tur i byen og luftes lidt, da de fleste har små børn og trænger til at komme ud og give den gas. Men deres mange konflikter ulmer, som altid, under overfladen. For siden Janni og Sarah Louises kæmpe skænderi på Kragerup Gods er Amalie taget på charterrejse med Sarah Louise - til Jannis store skuffelse. Men Amalie og Sarah Louise blev rygende uvenner på rejsen, så nu er der også kold luft mellem de to. Gunnvør forsøger at tage den mæglende rolle.

  Publiceret: 6 sep 2018

 • Episode 2

  Pilates-instruktøren Gunnvør har inviteret Janni, Tina og Jackie på et detox-ophold på Mallorca.

  Publiceret: 13 sep 2018

 • Episode 3

  På trods af at fruerne er på Gunnvørs sunde detox-retreat, vælger Janni og Jackie at lufte Tina, der ikke har rejst alene uden mand og børn i 8 år.

  Publiceret: 20 sep 2018

 • Episode 4

  Sarah Louise har gjort sig upopulær hos de andre fruer og Gunnvør er godt træt af, at ingen snakker ud om problemerne.

  Publiceret: 27 sep 2018

 • Episode 5

  Janni og Jackie hjælper Tina med at overraske sin mand, Allan, med romantik og pikant lingeri. Amalie inviterer Janni, Gunnvør og Jackie på eksklusiv camping på Sydfyn.

  Publiceret: 4 okt 2018

 • Episode 6

  I sæsonens sidste afsnit inviterer Janni og Amalie alle fruerne på en lækker frokost på Ilse Jacobsen Kurbad, i håb om at skabe god stemning i gruppen igen.

  Publiceret: 11 okt 2018