Afspil programmetSæson 3 - Episode 1

Favorit

Sæson


Forsidefruerne Janni, Amalie, Tina, Sarah Louise, Jackie og Gunnvør er tilbage, og ikke så lidt er sket siden sidst. Se sæson 1-6

 • Episode 1

  Jackie og Gunnvør er taget i luksusspa og her fortæller Jackie om en livsændrende beslutning til en chokeret Gunnvør og Janni arrangerer en romantisk get-away med Karsten.

  Publiceret: 3 maj 2018

 • Episode 2

  Hos Forsidefruerne er der ugler i mosen. Sarah Louise vil gerne samle alle damerne til en lækker skalddyrsmiddag - og her blusser en gammel konflikt mellem Sarah Louise og Gunnvør atter op.

  Publiceret: 10 maj 2018

 • Episode 3

  Både Jannie og Gunnvør har gang i hver deres bogprojekt. Jannie, der er på turné med sin selvbiografi, er noget kritisk for om Gunnvørs samtalebog overhovedet kan sælge.

  Publiceret: 17 maj 2018

 • Episode 4

  Jannie og Karsten er taget til det eksklusive Dubai - og her besøger de Tina og Allan Amalie inviterer Gunnvør og Sarah Louise med til clairvoyant. Sarah Louise vil gerne i kontakt med sin afdøde mormor, imens Gunnvør er skeptisk.

  Publiceret: 24 maj 2018

 • Episode 5

  Janni inviterer de andre forsidefruer på en blodig VIP-oplevelse i Karstens safaripark i Ebeltoft. Reepark, der normalt er lukket om vinternen, har helt ekstraordinært åbnet dørene for forsidefruerne.

  Publiceret: 31 maj 2018

 • Episode 6

  Sarah Louise ved ikke helt, hvad hun skal tænke om den noget utraditionelle præmie, hun har vundet: en tre meter høj statue af sig selv.

  Publiceret: 7 jun 2018

 • Episode 7

  Janni sætter sig for at arrangere et stort velgørenhedsshow for at redde de truede elefanter i Afrika, og hun lokker de andre forsidefruer med i showet.

  Publiceret: 14 jun 2018

 • Episode 8

  Janni og Amalie inviterer de andre forsidefruer til fælles fødselsdag i luksuriøse omgivelser på Kragerup gods. Til fødselsdagen er der højt humør, lige indtil Jannies indebrændte følelser over for Sarah Louise får fuldt flor.

  Publiceret: 21 jun 2018