Afspil programmetSæson 2 - Episode 1

Favorit

Sæson


De er mødre og karrierekvinder, og så lever de et liv på forsiden af aviserne! Forsidefruer er eksklusivt portræt af de seks skønne fruer; Sarah Louise Christiansen, Janni Ree, Amalie Szigethy, Tina Lund, Gunnvør Dalsgaard og Jackie Navarro. Se sæson 1-6

 • Episode 1

  Veninderne Janni Ree og Amalie Szigethy frygter, at der bliver uro, da en ny kvinde træder ind i deres eksklusive kreds. Det er strandvejsfruen, Jackie Navarro, der blev kendt som letpåklædt model.

  Publiceret: 21 sep 2017

 • Episode 2

  Forsidefruen Sarah Louise er meget spændt på at vise Janni og Jackie hendes nyerhvervede kontorlokaler på travbanen i Charlottenlund.

  Publiceret: 28 sep 2017

 • Episode 3

  Forsidefruen Gunnvør går i fødsel, men faren til barnet, modellen Oliver Bjerrehuus, er ikke med på hospitalet. De to har nemlig ikke været på talefod i mange måneder.

  Publiceret: 5 okt 2017

 • Episode 4

  Tina, Amalie og Janni besøger Gunnvør for at se hendes lille nyfødte dreng, som hun har fået med modellen Oliver Bjerrehus.

  Publiceret: 12 okt 2017

 • Episode 5

  Konflikten mellem Gunnvør og Sarah Louise er brudt ud, og det er Sarah mildest talt træt af. De to fruer har stadig ikke fået snakket sammen, og nu har Janni inviteret alle fruerne ud på en lækker yacht.

  Publiceret: 19 okt 2017

 • Episode 6

  Sarah Louise holder storslået fødselsdagsfest på et slot, og alle er inviterede. Hun bliver 35 år, og det skal fejres med rød løber, store kjoler og en privat sanger.

  Publiceret: 26 okt 2017

 • Episode 7

  Amalies ekskæreste Peter er ankommet til Sarah Louises storslåede fødselsdagsfest, selvom han slet ikke var inviteret! Amalie og Peter har ikke set hinanden i over et år, og pludselig er der amoriner i luften.

  Publiceret: 2 nov 2017

 • Episode 8

  I Sydfrankrig har fruerne Janni, Amalie, Jackie og Sarah Louise travlt med at dulle sig op, så de er ekstra lækre, da de skal feste på det hotteste sted i Cannes. Missionen er at finde en fyr til Amalie.

  Publiceret: 9 nov 2017

 • Episode 9

  Amalie skal holde 1-års fødselsdag for sin lille datter Josephine, og fruerne og deres børn er inviteret. Tingene går dog ikke helt som planlagt, da Amalie aldrig har holdt en børnefødselsdag før.

  Publiceret: 16 nov 2017

 • Episode 10

  Alle fruerne er samlet for første gang, siden den dramatiske middag i første sæson. Janni frygter dog, at der også bliver drama i aften, da der ulmer mange uforløste konflikter under overfladen.

  Publiceret: 23 nov 2017