Afspil programmetSæson 1 - Episode 1

Favorit

Sæson


De er mødre og karrierekvinder, og så lever de et liv på forsiden af aviserne! Forsidefruer er eksklusivt portræt af de fem skønne fruer; Sarah Louise Christiansen, Janni Ree, Amalie Szigethy, Tina Lund og Gunnvør Dalsgaard. Se alle sæsoner nu.

 • Forsidefruer

  Episode 1

  Hos Forsidefruerne er der røre i andedammen da Gunnvør og Oliver Bjerrehus vælger at annoncere en stor nyhed på Instagram.

  Publiceret: 15 mar 2017

  Varighed: 44:00

 • Forsidefruer

  Episode 2

  Der fuld gang i den hos de travle Forsidefruer. Gunnvør og kæresten Oliver Bjerrehus skal til 3D scanning for at finde ud af om de venter sig en dreng eller pige.

  Publiceret: 22 mar 2017

  Varighed: 45:00

 • Forsidefruer

  Episode 3

  Sarah Louise og Gunnvør, rejser til Dubai for at besøge deres veninde Tina Lund. I oliestaten får de rigtig tid til luksus, sol og forkælelse, men Sarah Louise oplever også en ny og skrap side af Tina.

  Publiceret: 29 mar 2017

  Varighed: 44:00

 • Forsidefruer

  Episode 4

  Janni Ree har et vigtigt møde, der kan hjælpe hende på vej mod økonomisk uafhængighed af milliardær-manden Karsten. Men når Karsten hører om Jannis bedrifter bliver den garvede købmand ikke imponeret.

  EKSTRA +4

  Publiceret: 5 apr 2017

  Varighed: 41:00

 • Forsidefruer

  Episode 5

  Veninderne Sarah-Louise og Gunnvør skal ud at købe en ny bil til den bilglade Sarah-Louise, der ender med at sprænge budgettet og vælge en ordentlig øse. Og

  EKSTRA +4

  Publiceret: 12 apr 2017

  Varighed: 44:00

 • Forsidefruer

  Episode 6

  Janni Re drømmer om at blive økonomisk uafhængig af Karsten. Hun tager derfor med sit nye vinfirma til Næsbyholm Slot, hvor hun vil prøve at imponere en række særligt inviterede indkøbere.

  Publiceret: 19 apr 2017

  Varighed: 43:00

Robinson Ekspeditionen

Robinson Ekspeditionen

Ny episode hver mandag.
Divaer i Junglen

Divaer i Junglen

Se alle fire sæsoner nu.
Familien fra Bryggen

Familien fra Bryggen

Ny episode hver torsdag.