• For lækker til love
  43:15

  Episode 1

  23 feb 2012

  Gustav leder stadig, og denne gang er han på langfart – hele vejen til Esbjerg, hvor hans date har en lidt overraskende melding: han har nemlig tidligere været gift. Melanie er på date med en fyr, der på ingen måder kan leve op til hendes krav - på trods af, at han har gået på Herlufsholm. Og Nadja og Helene er på dobbeltdate, men har ikke meget til overs for menuen de to drenge har valgt.

 • Episode 2

  1 mar 2012

  Daten tager imidlertid en uventet drejning, da Daniel beskylder Gustav for at være i lidt for god kontakt med sin feminine side. Melanie inviterer sin date med på et gods, så han kan se præcis hvilken luksustilværelse, hun forventer af drømmefyren. Nadia tager på en 2. date med Karsten og tester, om han opfylder et af hendes helt store krav til en mand. Nemlig at hun bestemmer alt.

 • Episode 3

  8 mar 2012

  Rigmandsdatteren Julie Von Luc’s date starter rigtigt dårligt, da hendes date er 45 minutter forsinket. Ærkejyden Boffy er på date med en københavnsk pige, men der skal meget til at imponere den trænede fyr – og en københavner starter med at være bagud på point. Helene er på en date, der til hendes fortydelse kræver at hendes hår bliver presset ind i hjelm.

 • Episode 4

  15 mar 2012

  Gustav agerer kærlighedsspion, når hans bedste veninde Caroline tager på en date, Gustav sent vil glemme. Jernmanden Boffy inviterer den skandinaviske skønhed Josephine i spa, så han kan se, om hun har den figur, han kræver af en kvinde.

 • Episode 5

  22 mar 2012

  hvilket han naturligvis har flair for. Nadja og Helene er også på dobbeltdate i Tyskland – men det er kun den ene, der synes godt om sin date. Boffy er til gengæld taget nord på og nyder udsigten fra en klatrevæg i Aalborg. Melanie er på blind date med en fyr, der med egne ord er det diamentralt modsatte af, hvad hun leder efter.

 • Episode 6

  29 mar 2012

  Melanie er på date med en sort fyr, hvis dreadlocks viser sig at være en uoverstigelig forhindring for den kræsne pige, og Thomas får taget billeder til Tidens Kvinder.

 • Episode 7

  5 apr 2012

  Desværre ser de to forskelligt på rigtigt mange ting, og hvad der skulle have været en dejlig tur på stranden ender i en bitchfight. Nadja og Helene holder fødselssdagsfest, og Helene har især et godt øje til den ene af gæsterne. Boffy inviterer en ægte københavner til Vejle for at finde ud af, om hun kan lide provinsen lige så meget som han kan. Melanie er på sin korteste date nogensinde, da hun møder Kim, der slet ikke lever op til hendes standard.

 • Episode 8

  12 apr 2012

  Iført jakkesættet vækker han så meget opsigt, at også den lækre latino George får øje på ham i byen - og endelig kan der være udsigt til, at Gustav finder kærligheden. Boffy er på La Santa med sin Hawri, og er på date med Danmarks bedste kvindelige langdistance-løber. Spørgsmålet er så, om det er godt nok til den kræsne Boffy. Melanie er på speeddating - og der er ikke mange, der får en chance hos den smukke pige fra Vordingborg.

 • Episode 9

  19 apr 2012

  Julie er på date med en ny fyr, og for første gang kan det være den unge mand har potentiale til at komme hjem og møde far i Århus. Melanie er på date med en model – men heller ikke han finder nåde for hendes kritiske blik. Og da hun finder ud af, at han er piercet i tungen slukkes det sidste håb for en potentiel kæreste. Boffy er på Lanzerote, hvor han er på date med endnu en sportspige – spørgsmålet er så bare, om Boffy kan acceptere at den blonde skønhed er bedre til tennis end han er?

 • Episode 10

  26 apr 2012

  Gustav finder også lejlighed til at introducere George for et væld af aflange fødevarer. Melanie er på en rigtig blind date og spiser middag med sin date i absolut mørke. Alt er godt – i hvert fald indtil lyset bliver tændt. Thomas er på date med en pige, der til hans store fortrydelse viser sig at være stripper.

 • Episode 11

  4 maj 2012

  Men kan Gustav leve med det i en kommende kæreste? Julie har for første gang en mulig kæreste med på besøg hos farmand – så den unge mand må nu ikke bare finde sig i datterens kritiske blik, men også farens. Boffy er på date i Zoo, der dog ikke forløber helt som han vil; dyrene opfører sig nemlig meget naturligt.

 • Episode 12

  10 maj 2012

  Boffy er på besøg hos en date for at se på hendes mor – hans teori er nemlig, at han på den måde vil kunne se, hvordan hun ser ud om 20 år. Melanie er på anden date med Walter, som hun egentlig godt kunne lide. Men nu finder hun ud af, at de måske alligevel er lidt for forskellige.