Afspil programmetSæson 2 - Episode 1

Favorit

Sæson


Otte kræsne singler jagter kærligheden, men de har endnu ikke mødt nogen, de elsker lige så højt som sig selv Se sæson 1-9

 • Episode 1

  Afsnit 1 af 13 De er sexede. Men de er stadigvæk singler. Vær med, når TV3 til efteråret følger nogle af landets lækreste singler i deres jagt på den store kærlighed i anden sæson af den populære reality-serie For lækker til love. Her følger vi en håndfuld smukke og yderst kræsne singler i deres jagt på en partner. Men det er ikke bare en hvilken som helst partner. Det er den perfekte partner, de søger – og kravene til vedkommende er tårnhøje. Gustav higer og søger naturligvis stadig efter en mand, der er til salsa, Sydamerika og sol på dåse. Og som naturligvis ligner Cristiano Ronaldo – ligesom Gustav selv. Og vi følger også Søren fra Sønderjylland, der i håbet om at finde den helt rigtige blonde pige, som er omkring 165 til 167 cm høj, i denne sæson forsøger at finpudse sine manerer lidt, så han kan give den som rigtig gentleman. Derudover kommer vi blandt andet også til at stifte bekendtskab med fitnesspigen Ann-Lie fra Aalborg, der hader mænd med grimme fødder. Og den biseksuelle afghaner Laili, der er et levende bevis på, at et frit valg fra begge hylder ikke nødvendigvis gør jagten på kærligheden lettere. Vi følger de smukke singler på nærmeste hold både før, under og efter deres dates, som fylder så utroligt meget i deres liv. Det kræver nemlig et stort fokus i hverdagen og masser af forberedelse at finde den eneste ene – når nu man er For lækker til love.

  Publiceret: 1 sep 2011

 • Episode 2

  Afsnit 2 af 13 De er sexede. Men de er stadigvæk singler. Vær med, når TV3 til efteråret følger nogle af landets lækreste singler i deres jagt på den store kærlighed i anden sæson af den populære reality-serie For lækker til love. Her følger vi en håndfuld smukke og yderst kræsne singler i deres jagt på en partner. Men det er ikke bare en hvilken som helst partner. Det er den perfekte partner, de søger – og kravene til vedkommende er tårnhøje. Gustav higer og søger naturligvis stadig efter en mand, der er til salsa, Sydamerika og sol på dåse. Og som naturligvis ligner Cristiano Ronaldo – ligesom Gustav selv. Og vi følger også Søren fra Sønderjylland, der i håbet om at finde den helt rigtige blonde pige, som er omkring 165 til 167 cm høj, i denne sæson forsøger at finpudse sine manerer lidt, så han kan give den som rigtig gentleman. Derudover kommer vi blandt andet også til at stifte bekendtskab med fitnesspigen Ann-Lie fra Aalborg, der hader mænd med grimme fødder. Og den biseksuelle afghaner Laili, der er et levende bevis på, at et frit valg fra begge hylder ikke nødvendigvis gør jagten på kærligheden lettere. Vi følger de smukke singler på nærmeste hold både før, under og efter deres dates, som fylder så utroligt meget i deres liv. Det kræver nemlig et stort fokus i hverdagen og masser af forberedelse at finde den eneste ene – når nu man er For lækker til love.

  Publiceret: 8 sep 2011

 • Episode 3

  Afsnit 3 af 12 De er sexede. Men de er stadigvæk singler. Vær med, når TV3 til efteråret følger nogle af landets lækreste singler i deres jagt på den store kærlighed i anden sæson af den populære reality-serie For lækker til love. Her følger vi en håndfuld smukke og yderst kræsne singler i deres jagt på en partner. Men det er ikke bare en hvilken som helst partner. Det er den perfekte partner, de søger – og kravene til vedkommende er tårnhøje. Gustav higer og søger naturligvis stadig efter en mand, der er til salsa, Sydamerika og sol på dåse. Og som naturligvis ligner Cristiano Ronaldo – ligesom Gustav selv. Og vi følger også Søren fra Sønderjylland, der i håbet om at finde den helt rigtige blonde pige, som er omkring 165 til 167 cm høj, i denne sæson forsøger at finpudse sine manerer lidt, så han kan give den som rigtig gentleman. Derudover kommer vi blandt andet også til at stifte bekendtskab med fitnesspigen Ann-Lie fra Aalborg, der hader mænd med grimme fødder. Og den biseksuelle afghaner Laili, der er et levende bevis på, at et frit valg fra begge hylder ikke nødvendigvis gør jagten på kærligheden lettere. Vi følger de smukke singler på nærmeste hold både før, under og efter deres dates, som fylder så utroligt meget i deres liv. Det kræver nemlig et stort fokus i hverdagen og masser af forberedelse at finde den eneste ene – når nu man er For lækker til love.

  Publiceret: 15 sep 2011

 • Episode 5

  Afsnit 5 af 13 De er sexede. Men de er stadigvæk singler. Vær med, når TV3 til efteråret følger nogle af landets lækreste singler i deres jagt på den store kærlighed i anden sæson af den populære reality-serie For lækker til love. Her følger vi en håndfuld smukke og yderst kræsne singler i deres jagt på en partner. Men det er ikke bare en hvilken som helst partner. Det er den perfekte partner, de søger – og kravene til vedkommende er tårnhøje. Gustav higer og søger naturligvis stadig efter en mand, der er til salsa, Sydamerika og sol på dåse. Og som naturligvis ligner Cristiano Ronaldo – ligesom Gustav selv. Og vi følger også Søren fra Sønderjylland, der i håbet om at finde den helt rigtige blonde pige, som er omkring 165 til 167 cm høj, i denne sæson forsøger at finpudse sine manerer lidt, så han kan give den som rigtig gentleman. Derudover kommer vi blandt andet også til at stifte bekendtskab med fitnesspigen Ann-Lie fra Aalborg, der hader mænd med grimme fødder. Og den biseksuelle afghaner Laili, der er et levende bevis på, at et frit valg fra begge hylder ikke nødvendigvis gør jagten på kærligheden lettere. Vi følger de smukke singler på nærmeste hold både før, under og efter deres dates, som fylder så utroligt meget i deres liv. Det kræver nemlig et stort fokus i hverdagen og masser af forberedelse at finde den eneste ene – når nu man er For lækker til love.

  Publiceret: 29 sep 2011

 • Episode 6

  Afsnit 6 af 13 De er sexede. Men de er stadigvæk singler. Vær med, når TV3 til efteråret følger nogle af landets lækreste singler i deres jagt på den store kærlighed i anden sæson af den populære reality-serie For lækker til love. Her følger vi en håndfuld smukke og yderst kræsne singler i deres jagt på en partner. Men det er ikke bare en hvilken som helst partner. Det er den perfekte partner, de søger – og kravene til vedkommende er tårnhøje. Gustav higer og søger naturligvis stadig efter en mand, der er til salsa, Sydamerika og sol på dåse. Og som naturligvis ligner Cristiano Ronaldo – ligesom Gustav selv. Og vi følger også Søren fra Sønderjylland, der i håbet om at finde den helt rigtige blonde pige, som er omkring 165 til 167 cm høj, i denne sæson forsøger at finpudse sine manerer lidt, så han kan give den som rigtig gentleman. Derudover kommer vi blandt andet også til at stifte bekendtskab med fitnesspigen Ann-Lie fra Aalborg, der hader mænd med grimme fødder. Og den biseksuelle afghaner Laili, der er et levende bevis på, at et frit valg fra begge hylder ikke nødvendigvis gør jagten på kærligheden lettere. Vi følger de smukke singler på nærmeste hold både før, under og efter deres dates, som fylder så utroligt meget i deres liv. Det kræver nemlig et stort fokus i hverdagen og masser af forberedelse at finde den eneste ene – når nu man er For lækker til love.

  Publiceret: 6 okt 2011

 • Episode 7

  Afsnit 7 af 13 De er sexede. Men de er stadigvæk singler. Vær med, når TV3 til efteråret følger nogle af landets lækreste singler i deres jagt på den store kærlighed i anden sæson af den populære reality-serie For lækker til love. Her følger vi en håndfuld smukke og yderst kræsne singler i deres jagt på en partner. Men det er ikke bare en hvilken som helst partner. Det er den perfekte partner, de søger – og kravene til vedkommende er tårnhøje. Gustav higer og søger naturligvis stadig efter en mand, der er til salsa, Sydamerika og sol på dåse. Og som naturligvis ligner Cristiano Ronaldo – ligesom Gustav selv. Og vi følger også Søren fra Sønderjylland, der i håbet om at finde den helt rigtige blonde pige, som er omkring 165 til 167 cm høj, i denne sæson forsøger at finpudse sine manerer lidt, så han kan give den som rigtig gentleman. Derudover kommer vi blandt andet også til at stifte bekendtskab med fitnesspigen Ann-Lie fra Aalborg, der hader mænd med grimme fødder. Og den biseksuelle afghaner Laili, der er et levende bevis på, at et frit valg fra begge hylder ikke nødvendigvis gør jagten på kærligheden lettere. Vi følger de smukke singler på nærmeste hold både før, under og efter deres dates, som fylder så utroligt meget i deres liv. Det kræver nemlig et stort fokus i hverdagen og masser af forberedelse at finde den eneste ene – når nu man er For lækker til love.

  Publiceret: 13 okt 2011

 • Episode 9

  Afsnit 9 af 13 De er sexede. Men de er stadigvæk singler. Vær med, når TV3 til efteråret følger nogle af landets lækreste singler i deres jagt på den store kærlighed i anden sæson af den populære reality-serie For lækker til love. Her følger vi en håndfuld smukke og yderst kræsne singler i deres jagt på en partner. Men det er ikke bare en hvilken som helst partner. Det er den perfekte partner, de søger – og kravene til vedkommende er tårnhøje. Gustav higer og søger naturligvis stadig efter en mand, der er til salsa, Sydamerika og sol på dåse. Og som naturligvis ligner Cristiano Ronaldo – ligesom Gustav selv. Og vi følger også Søren fra Sønderjylland, der i håbet om at finde den helt rigtige blonde pige, som er omkring 165 til 167 cm høj, i denne sæson forsøger at finpudse sine manerer lidt, så han kan give den som rigtig gentleman. Derudover kommer vi blandt andet også til at stifte bekendtskab med fitnesspigen Ann-Lie fra Aalborg, der hader mænd med grimme fødder. Og den biseksuelle afghaner Laili, der er et levende bevis på, at et frit valg fra begge hylder ikke nødvendigvis gør jagten på kærligheden lettere. Vi følger de smukke singler på nærmeste hold både før, under og efter deres dates, som fylder så utroligt meget i deres liv. Det kræver nemlig et stort fokus i hverdagen og masser af forberedelse at finde den eneste ene – når nu man er For lækker til love.

  Publiceret: 27 okt 2011

 • Episode 12

  Afsnit 12 af 13 De er sexede. Men de er stadigvæk singler. Vær med, når TV3 til efteråret følger nogle af landets lækreste singler i deres jagt på den store kærlighed i anden sæson af den populære reality-serie For lækker til love. Her følger vi en håndfuld smukke og yderst kræsne singler i deres jagt på en partner. Men det er ikke bare en hvilken som helst partner. Det er den perfekte partner, de søger – og kravene til vedkommende er tårnhøje. Gustav higer og søger naturligvis stadig efter en mand, der er til salsa, Sydamerika og sol på dåse. Og som naturligvis ligner Cristiano Ronaldo – ligesom Gustav selv. Og vi følger også Søren fra Sønderjylland, der i håbet om at finde den helt rigtige blonde pige, som er omkring 165 til 167 cm høj, i denne sæson forsøger at finpudse sine manerer lidt, så han kan give den som rigtig gentleman. Derudover kommer vi blandt andet også til at stifte bekendtskab med fitnesspigen Ann-Lie fra Aalborg, der hader mænd med grimme fødder. Og den biseksuelle afghaner Laili, der er et levende bevis på, at et frit valg fra begge hylder ikke nødvendigvis gør jagten på kærligheden lettere. Vi følger de smukke singler på nærmeste hold både før, under og efter deres dates, som fylder så utroligt meget i deres liv. Det kræver nemlig et stort fokus i hverdagen og masser af forberedelse at finde den eneste ene – når nu man er For lækker til love.

  Publiceret: 17 nov 2011

 • Episode 13

  Afsnit 13 af 13 De er sexede. Men de er stadigvæk singler. Vær med, når TV3 til efteråret følger nogle af landets lækreste singler i deres jagt på den store kærlighed i anden sæson af den populære reality-serie For lækker til love. Her følger vi en håndfuld smukke og yderst kræsne singler i deres jagt på en partner. Men det er ikke bare en hvilken som helst partner. Det er den perfekte partner, de søger – og kravene til vedkommende er tårnhøje. Gustav higer og søger naturligvis stadig efter en mand, der er til salsa, Sydamerika og sol på dåse. Og som naturligvis ligner Cristiano Ronaldo – ligesom Gustav selv. Og vi følger også Søren fra Sønderjylland, der i håbet om at finde den helt rigtige blonde pige, som er omkring 165 til 167 cm høj, i denne sæson forsøger at finpudse sine manerer lidt, så han kan give den som rigtig gentleman. Derudover kommer vi blandt andet også til at stifte bekendtskab med fitnesspigen Ann-Lie fra Aalborg, der hader mænd med grimme fødder. Og den biseksuelle afghaner Laili, der er et levende bevis på, at et frit valg fra begge hylder ikke nødvendigvis gør jagten på kærligheden lettere. Vi følger de smukke singler på nærmeste hold både før, under og efter deres dates, som fylder så utroligt meget i deres liv. Det kræver nemlig et stort fokus i hverdagen og masser af forberedelse at finde den eneste ene – når nu man er For lækker til love.

  Publiceret: 24 nov 2011