Afspil programmetSæson 9 - Episode 1

Favorit

Sæson


I denne sæson møder vi fitnesskongen Rasmus, der kun vil have veltrænede piger, Teitur, der selv synes, at han er helt perfekt og derfor også vil have, at hans kommende kæreste skal være perfekt både udenpå og indeni, Jonas, der kun vil date 10’ere, og Josefine, der har så mange krav til en fyr, at hun er bange for at ende som evighedssingle. Simona er stadig 'for lækker til love' og søger en fyr med penge, som kan give hende den luksus, hun elsker at omgive sig med, og sidst men ikke mindst har vi et dejligt gensyn med skønhedsdronningen Julie, der kun tænder på muskuløse badboys. Se sæson 1-9

 • Episode 1

  Teitur, Josefine og Julie er taget til Distortion i København, og her konkurrerer de om, hvem der kan skaffe flest snapchats fra folk, de møder på deres vej. Og så finder Jonas sit indre dyr frem, når han og hans date Helene mødes til en date i Zoologisk Have.

  Publiceret: 1 maj 2019

 • Episode 2

  Der er fart over feltet, når Josefine sætter sig bag go-kart-rattet med sin date Philip, der indeholder alt det, som hun søger i en mand, på nær én ting. Og så tager Teitur og Rasmus på latterkursus sammen i håb om at lære nogle nye scoretricks.

  Publiceret: 1 maj 2019

 • Episode 3

  Simona føler, at hendes kærlighedsliv er gået helt i stå, og hendes ven Silas har derfor inviteret Simona ud til lidt sjov og til en snak om gode kærlighedsråd. Og så forsøger Teitur at spise sig fuld i hjemmelavede fyldte chokolader på sin date med Majse.

  Publiceret: 1 maj 2019

 • Episode 4

  Josefine og Julie har hver især arrangeret en blind date for hinanden og sammen skal de på dobbeltdate og dyste i tvekamp. Inden det går løs, har pigerne planlagt, at de skal styles og drikke nogle bobler sammen. Jonas drømmer om en sprød og sporty type og har valgt, at dagens date med Katrine skal foregå på tennisbanen.

  Publiceret: 1 maj 2019

 • Episode 5

  Josefine og Julie fortsætter deres dobbeltdate, og Julie er i tvivl om, hvorvidt hendes date er badboy nok til hende. Teitur skal mødes med sin date Emmaly til en omgang fåreklip, og det bliver hurtigt akavet, da det går op for Teitur, at det ikke er første gang, de har mødt hinanden.

  Publiceret: 1 maj 2019

 • Episode 6

  Simona stikker til søs med sin date Jimmy, der ikke er bleg for at smide tøjet og tage en dukkert undervejs. Og så har Rasmus arrangeret, at ham og hans date Katrine skal prøve kræfter med en omgang fodboldgolf, men det er ikke just en drømmedate, for det viser sig hurtigt at være svært at få kuglen i hul.

  Publiceret: 1 maj 2019

 • Episode 7

  Josefine skal endelig på date med en fyr, der lever op til hendes udseendemæssige krav, men har han hele pakken? Og så håber Teitur håber på at få en smuk pige på krogen, når han inviterer sin date Lykke med på fisketur.

  Publiceret: 1 maj 2019

 • Episode 8

  Simona forlader den virkelige verden for et øjeblik og træder i stedet ind i den virtuelle verden sammen med sin date Theis, når VR-universet skal udforskes. Og så bliver Rasmus’ højdeskræk udfordret, når hans date foregår i 48 meters højde.

  Publiceret: 1 maj 2019