• For lækker til KBH
  42:09

  Episode 1

  12 sep 2013

  De er alle stadig smukke, singler og superkræsne. Og de er ikke bange for at sige det højt. De mest farverige karakterer fra For Lækker Til Love og tre nye smukke datere er flyttet ind i en alt for lækker lejlighed i hjertet af København, hvor de skal date sig gennem sommeren. De seks meget forskellige personligheder og egoer boltrer sig med den ene bejler efter den anden – alle med det fælles håb er at finde den eneste ene. Men det er lettere sagt end gjort. I hvert afsnit følger man de tidligere For lækker til Love deltagere, reality stjernen Gustav, gulvlæggeren Kay og dj’en Panda, der har fået selskab af tre nye smukke og kræsne singler: pædagogstuderende Daniel, bartenderen Line og universitetsstuderende Rikke. Men hvad sker der, når man sætter seks smukke, kræsne og alt for lækre singler sammen i en lejlighed midt i København? Vil de superkræsne singler kunne bruge hinandens erfaringer i jagten på kærligheden, og kan de forstå hinandens høje forventninger til en partner? Et er sikkert, de er ikke bange for at give deres mening til kende, og deres krav til en kæreste er højere end nogensinde. Og så vil det vise sig, om det er muligt at finde kærligheden, når man selv føler sig For Lækker til KBH?

 • Episode 2

  19 sep 2013

  Daniel har arrangeret en romantiske date, men bliver dybt skuffet, da den jyske pige ikke er den naturlige skønhed, han havde håbet på. Den biseksuelle Line skal på date med en barndomsven, der har fået nogle meget markante tatoveringer siden sidst. I for lækker lejligheden er der lagt op til den helt store fest. Gustavs prøver at få Rikkes veninde til at muntre Kay op efter en fiasko date, og Daniels ven lægger kraftigt an på Line.

 • Episode 3

  26 sep 2013

  Hans noget ældre ven, brystmanden Kay, fylder 29 år og bliver rørt til tårer, da Rikke og Line overrasker ham med en fødselsdagskage formet efter Rikkes velformede bryster. Panda møder en Facebook-flirt, som til hans forfærdelse viser sig at være et helt hoved højere end ham selv. Line tager på date med Daniels charmerende ven Mathias, og selvom hun får lov til at slå ham i hovedet med en flaske, synes hun slet ikke, at han er modig nok til hende.

 • Episode 4

  3 okt 2013

  Romantikeren Daniel spørger ind til sin dates sexliv og finder ud af at der gemmer sig både hemmelige piercinger og en vildkat bag hendes uskyldige ydre. Imens afviser Rikke sin date, fordi han er for ung og bruger sin tid på frivilligt arbejde. Rikke har brug for en rigtig mand med en rigtig indkomst. Stjernehomoen Gustav synes For lækker-vennerne er for tykke, så han kræver blod, sved og tårer i rollen som deres personlige fitnessinstruktør, men det er en hård opgave for den ellers så veltrænede Panda.

 • Episode 5

  10 okt 2013

  Gustav er derimod knap så heldig. Hans svenske date er både tyk og grim og har arrangeret en grænseoverskridende intim massage. Den biseksuelle Line er blevet inviteret på stranden af en århusiansk pige, men daten er ikke den feminine skønhed, Line havde håbet på. I et skænderi anklager Gustav den universitetsstuderende Rikke for altid at spille klog, og det gør

 • Episode 6

  17 okt 2013

  Den 33-årige Panda flirter løs med sin date indtil han finder ud af at hun kun er 17 år. Rikke får bløde knæ, da daten Jeff dukker op i en dyr amerikanerbil. Med sin veltrænede krop, dyre bil og blå øjne er Jeff måske den mand Rikke altid har drømt om. Gustav mener ikke der må dates i For lækker-familien så han må give Daniel en opsang da han lægger an på Line.

 • Episode 7

  24 okt 2013

  Kay får en af sine hedeste drømme opfyldt da Gustav arrangerer en blinddate med Linse Kessler. Og da tiltrækningen er gensidig flirter og kysser Kay og Linse løs på første date. Daniel kan ikke klare folk, der ser ned på andre, så da hans date viser sig at være en overfladisk snob, lægger han ikke fingre imellem. Lines date viser sig at være en kæmpe skuffelse, da han ikke kan håndtere sin højdeskræk og klamrer sig til væggen på topppen af Vor Frelser Kirke. Stjernehomoen Gustav får en særlig skønhedsbehandling, der skal få ham til at se yngre ud, men desværre kan For lækker-vennerne slet ikke se forvandlingen.

 • Episode 8

  31 okt 2013

  Brystbomben Rikke trækker i bikinien og får massage af drømmefyren, men selvom der er god kemi kan Rikke ikke forlige sig med at tanken om at han vil have børn og bor i en forstad i Sverige. Kay vil have sin date med ud at klappe en ko, da afsavnet til det jyske landliv er ved at blive for meget. I Tivoli lokker Gustav Daniel med op i Det gyldne tårn, men allerede da de er 3 meter over jorden, går Daniel i panik.

 • Episode 9

  7 nov 2013

  Moren er vild med Gustav og ville ønske at hendes søn var til fyre så hun kunne få Gustav som svigersøn. På en dobbeltdate i en dobbeltdækker må Panda se nederlaget i øjnene. Panda er ikke så stor en charmør som Daniel der som den eneste af de to får lokket sin smukke date med i byen. Line har svært ved at tage sin date alvorligt. Han er tatovør og praler af sin interesse for kunst, men da de ser på sandskulpturer, er Lines kunstviden langt større end hans.

 • Episode 10

  14 nov 2013

  Den storbarmede Rikke bliver chokeret over sin dates Amager-look, men det viser sig, at de har meget til fælles lige bortset fra, at han ikke er til silikonebryster. På en halsbrækkende date møder Panda drømmepigen, der har alt og oven i købet får ham til at åbne op og afsløre en af sine dybeste hemmeligheder.

 • Episode 11

  21 nov 2013

  Han har tabt 23 kg. kun for Gustavs skyld, men Gustav synes stadig han er grim. Daniel har svært ved at se det fantastiske ved sin date, der ellers har meget høje tanker om sig selv, og da hun vil have en mand med kontanter, diamanter og fast ejendom, bliver det for meget for Daniel. Line lokker sin date helt fra Århus til København, men det tager hende kun et kort øjeblik at finde ud af, at han slet

 • Episode 12

  28 nov 2013

  Og selvom Panda ikke er den romantiske type, møder han op med chokolade, blomster og et kærlighedsbrev. Kay tænder ikke på sin korthårede date og bliver direkte frastødt, da hun fortæller, at hun en gang har været klippet helt skaldet. Gustav er endelig på date med en rigtig mand, der tør tage udfordringen op og springer ud fra 50 meters højde. I mens viser Gustav sig som en lidt af en kylling, da han skal gøre kunststykket efter. Eventyret i luksuslejligheden er slut og de seks lækre singler tager en sidste vip-tur i byen.