Afspil programmetSæson 3 - Episode 7

Favorit

Sæson


Panama City Beach er stedet, hvor otte unge fra USA's sydstater vælger at tilbringe sommeren for at undslippe de krav, livet stiller, og i stedet søge kærligheden, lidt ekstra lommepenge og de venner, der skal udgøre deres familie

 • Episode 7

  Bofællerne ser til, da bromancen mellem Jeremiah og Gus bryder sammen. Damerne forsøger at holde sig udenfor, men bliver rodet ind i dramaet. Gus går efter Jeremiahs pige.

  Publiceret: 22 jan 2020

 • Episode 6

  Da Gus slår op, er hans og Nilsas status uklar. Tingene bliver mere komplicerede, da Nilsa tager en ny fyr med hjem efter en bytur og Gus bliver jaloux.

  Publiceret: 15 jan 2020

 • Episode 5

  Efter at have slået op med Lisa, spilder Gus ikke tiden, men inviterer nogle piger med hjem til huset. Nilsa og de andre forsøger at afgøre, hvordan Kortni kan slippe af med sine mandeldæmoner.

  Publiceret: 8 jan 2020

 • Episode 4

  Bofællerne forsøger at beskytte Codi, der skal få en rasende Gus til at falde ned. Aimee tænker det værste, da Dillon ikke tager telefonen. Gus forsøger at holde fast i sit langdistanceforhold.

  Publiceret: 1 jan 2020

 • Episode 3

  Efterskænderiet med Codi, inviterer Candace ham på frokost for at tale om deres forhold. Kortni vender tilbage fra hospitalet og flipper ud på de andre, da de er for støjende.

  Publiceret: 25 dec 2019

 • Episode 2

  Candace er vred efter værelsesvalget og flipper ud på Nilsa og Aimee. Bofællerne holder en vredeshåndteringfest for Aimee og en af dem bliver kørt væk i ambulance.

  Publiceret: 18 dec 2019

 • Episode 1

  Ny by, nyt hus, nyt drama. Halvdelen af huset står i forhold, men en vild og skør første aften i St. Petersburg ser ud til at ændre alt det.

  Publiceret: 11 dec 2019