Afspil programmetSæson 1 - Episode 1

Favorit

Sæson


Vi følger bloggeren og influenceren Fie Laursen i tiden før, under og efter hendes meget omtalte brystoperation. I ugerne op til operationen bliver Fie konfronteret af hendes nærmeste, som ikke mener at operationen løser alle hendes problemer som manglende selvværd og selvtillid. Skrækindjagende eksempler på hvor galt det kan gå, sammenholdt med Fies desperate kamp for at kvitte smøgerne forud for operationen, resulterer i at Fie er tæt på at aflyse det hele. Vi er med hele vejen – også de steder og situationer, som du ikke så live! Se sæson 1

 • Episode 1

  Dette program er produceret i samarbejde med AK Nygart. I første afsnit af Fies bryster er vi med, når Fie fortæller hendes kæreste Frederik, at hun gerne vil have lavet nye bryster. Frederiks overraskende reaktion starter en diskussion om hvorvidt Fie har modet til at gennemføre. Som trods reaktion booker Fie et møde hos Nygart. Spørgsmålet er, hvordan det kommer til at gå? Hvor meget vil Fie have i sine bryster? Og hvordan reagerer Frederik på Fies møde med Nygart?

  Publiceret: 23 maj 2018

 • Episode 2

  Dette program er produceret i samarbejde med AK Nygart. Fie møder væsentlig modstand mod hendes ønske om at få lavet større bryster. For selvom Fie har haft en drøm om nye bryster siden hun var 15, planter skæbnesvangre møder med veninderne, en stor tvivl hos Fie. Sasha viser på egen krop, hvor galt det kan gå hvis man ryger inden operationen, og modstanden kulminerer med mødet med Gina Jaqueline, som synes operationen er en dårlig idé. Man skal udnytte det man har, argumenterer Gina for. Med en smøg i mundvigen sidder Fie og kommer i tvivl. Er det det rigtige hun gør?

  Publiceret: 30 maj 2018

 • Episode 3

  Dette program er produceret i samarbejde med AK Nygart. Fie skal opereres og timerne op til første snit, er præget af nervøsitet og stress - den store dag er kommet. Fie søger trøst hos hendes hund Lucky, men hunden har mere travlt med at skide på gulvet. Der er ingen trøst at hente hos Frederik der er nødt til at tage på arbejde. Mens manageren er i røret, bliver der indleveret flere møbler til den nye lejlighed, og Fie bliver stresset. Hun kommer afsted til Nygart, og en tårevædet Fie bliver rørt umiddelbart inden operationen – det er en dag hun har ventet på hele sit liv.

  Publiceret: 6 jun 2018

 • Episode 4

  Dette program er produceret i samarbejde med AK Nygart. Fie er under kniven og i dette afsnit følger vi operationens gang, samt opvågningen der tager en særdeles uventet kærlig drejning da Frederik ankommer til Nygart. En særdeles omtåget Fie kæmper med alle de følelser hun har og den smerte der stille og roligt begynder at indfinde sig.

  Publiceret: 13 jun 2018

 • Episode 5

  Dette program er produceret i samarbejde med AK Nygart. I seriens sidste afsnit, er der nu gået nogle uger efter operationen. Spørgsmålet er, om smerterne har fortaget sig, og hvordan går det med arrene som Fie var så bange for før operationen skulle blive grimme. Og hvad siger Gina Jaqueline til de nye bryster? Hun var imod før, men har hun ændret mening nu hvor hun skal se dem for første gang? Der er kun én måde at finde ud af det på. Og det er med en bytur… En våd og nedringet bytur.

  Publiceret: 20 jun 2018