• Familien fra Bryggen
  42:00

  Episode 1

  17 sep 2015

  Familien fra Bryggen er tilbage igen med en helt ny sæson, der både byder på nye bekendtskaber og gensyn med gamle venner. Siden Linses bedste veninde Didde flyttede fra Bryggen til Jylland, har de to slet ikke talt sammen. Men nu har Linse, efter at have tænkt over det længe, endelig besluttet at det er på tide at genoptage kontakten med Didde.

 • Episode 2

  24 sep 2015

  Familien fra Bryggen bliver konfronteret med personer fra fortiden. Linse var for nylig i Jylland og besøge sin gamle veninde Didde, som hun ikke havde set i lang tid. Derudover er Stephanies far Sonny i Danmark og det sætter Bryggen på den anden ende, ikke mindst for Stephanie. Hun har stadig ikke helt fordøjet mødet med Sonny i Thailand og føler sig derfor ikke helt klar til at møde ham herhjemme i Danmark.

 • Episode 3

  1 okt 2015

  Endelig så har Stephanie gang i noget stort. Hende og kæresten Cengiz har i længere tid gerne villet have et barn og det ønske lader nu til at være tæt på at blive virkelighed, hun skal nemlig afsted og have lavet en graviditetstest. Hvad den test siger kan du se i Familien fra Bryggen.

 • Episode 4

  8 okt 2015

  Det er nye tider på Bryggen. Stephanie har nemlig i et stykke tid vidst at hun er gravid og nu er tiden kommet til at afsløre det for resten af familien. Hun har indtil nu holdt den glædelige nyhed for sig selv, da hendes forrige graviditet desværre mislykkedes.

 • Episode 5

  22 okt 2015

  Linse har fået endnu en hund i sin flok, nemlig den lille Lisbeth. Men det er dog desværre ikke lutter glædeligt, da Lisbeth er gammel og syg og var meget underernæret da Linse fandt hende. Men det slår dog ikke Linse ud, og hun er fast besluttet på at Lisbeth skal blive frisk og rask, så hun kan blive en fast del af Linses elskede hundeflok.

 • Episode 6

  29 okt 2015

  Mor Ann og Linse har ikke kunnet spille kort i lang tid, da Pixie altid larmer så meget at de ikke kan koncentrere sig. Men det virker endelig til at Pixie er blevet lidt mere stille og rolig, så de to Bryggedamer giver sig derfor i kast med et spil Casino.

 • Episode 7

  5 nov 2015

  Bølgerne går højt på Bryggen. Linse og Stephanie lægger nemlig hemmelige planer. Mor Ann har efterhånden haft sin hund Pixie i 4 år og det har bestemt været noget af en prøvelse, ikke kun for hende selv men også resten af familien.

 • Episode 8

  12 nov 2015

  Der bliver lagt store planer på Bryggen. Stephanie har nemlig kastet sig ud i at finde en date til sin mor. Hun synes nemlig det er på tide at Linse finder en mand, som hun kan blive gammel sammen med. Derfor slår hun sig sammen med veninden Burger og kører rundt på Bryggen, for at finde en passende date.

 • Episode 9

  19 nov 2015

  I Familien fra Bryggen tager Linse til Jylland for at besøge sin veninde Didde. Det bliver en underholdende tur, hvor Linse fejrer Diddes fødselsdag.

 • Episode 10

  26 nov 2015

  Hele Familien fra Bryggen tager på tur til Jylland, hvor de skal møde heste der er opkaldt efter dem. Traditionen tro bliver turen alt andet end kedeligt. Især ikke, da de spiller Gæt og Grimasser.

 • Episode 11

  3 dec 2015

  I Familien fra Bryggen står Mor Ann overfor et svært valg. Pixie har skabt problemer, og familien samler sig for at afgøre hundens skæbne. Det hele er ikke trist, og Mor Ann laver navneskilt til Linse for at glæde sin datter.

 • Episode 12

  27 sep 2017

  Linse nyder også at have en svigersøn, for nu har hun endelig en, hun kan lave drengeting med. Derfor vil hun give ham en tur i hendes amerikanerbil med hele 470 hestekræfter. Linse nøjes ikke med at være på Bryggen, og hun tager en tur til Jylland for at besøge Didde. Det bliver en noget atypisk tid med de to veninder. Didde vil have nye planter til sit hjem, og derfor tager de to på en underholdende tur til det lokale plantecenter. Og så vil de bage boller, og det går ikke helt problemfrit. Hjemme på Bryggen vil familien overraske Stephanie med babyshower, og Mor Ann har fået tjansen med at holde Stephanie hen uden hun kommer til at røbe noget. Find ud af, om det lykkedes og hvordan det store babyshower går i sæsonens sidste omgang Familien fra Bryggen torsdag kl 20 på TV 3.