warning iconVideoen er ikke længere tilgængelig.
 • Familien fra Bryggen
  10:19

  Best of: Familien fra Bryggen sæson 6

  24 nov 2014

  Kan du heller ikke vente til næste omgang af Familien fra Bryggen? Vi har samlet alle sæsonens højdepunkter i dette sjove klip. Gense blandt andet Gustavs møde med Linses gamle Mazda, Mopper, der bliver stylet, Pixie, der nægter at gå i Super Brugsen og meget meget mere. Se videoen her, og find ud af om også dit favoritklip er imellem.

 • Linses første køretur med Geggo bag rattet

  21 nov 2014

  Geggo har netop bestået sin køreprøve, og hun får derfor til opgave at køre Linse hjem i 'det røde lyn'. Som den stjernebilist Linse er, har hun dog lidt svært ved ikke at blande sig, når der sidder en nybegynder bag rettet. Se det sjove klip fra Familien fra Bryggen afsnit 12 her.

 • Linse og Geggo på førstehjælpskursus

  21 nov 2014

  Linse og Geggo har besluttet sig for, at de vil lære at redde liv. De er derfor taget på førstehjælpskursus. Der er dog ikke meget mere luft i Linse, end der er i dukken. Se det sjove klip fra afsnit 12 af Familien fra Bryggen.

 • Linse jubler: Geggo er bestået køreprøven!

  20 nov 2014

  Øjeblikket er kommet - Geggo skal til køreprøve! Se, hvordan den rutinerede bilist Linse reagerer, da datteren Geggo overbringer nyheden om, hvordan køreprøven gik. Se det sjove og søde klip fra SÆSONAFSLUTNINGEN på Familien fra Bryggen her - og glæd dig til selv at møde Geggo i trafikken....

 • Geggo giver Linse en make-over

  20 nov 2014

  Geggo synes ikke, at Linses stil er helt passende til hendes alder... derfor tager hun Linse med på shopping! Men er Linse enig i, at hun trænger til en ny og mere "voksen" tøjstil? Se Geggo give Linse en make-over i 12. afsnit (SÆSONAFSLUTNING) af Familien fra Bryggen torsdag d. 20. november 20.00 på TV3.

 • Linse møder fans til book-release på sin nye selvbiografi

  20 nov 2014

  Linse er til book-release, for at promovere sin nye selvbiografi "Linse - Jeg gør, hvad jeg vil". Det er en overvældet Linse, der tager mod de mange fans, der har en masse spørgsmål klar til hende - blandt andet, hvor mange kilo hun render rundt med i brysterne og hvor længe, hun har spist havregryn i bilen? Gå ikke glip af SÆSONAFSLUTNINGEN på Familien fra Bryggen torsdag d. 20. november kl. 20:00 på TV3

 • Mopper på skadestuen: Bidt efter at tisse i naturen

  13 nov 2014

  Mopper opdager pludselig, at hun har fået en kæmpe bule på det ene ben. Alt tyder på, at hun er blevet bidt af et dyr, da hun tissede i naturen. Men hvilket dyr? Er det mon farligt? Linse og Geggo skynder sig at køre Mopper på skadestuen. Se Familien fra Bryggen torsdag 20:00 på TV3.

 • Mopper tisser på Danmarks højeste punkt

  13 nov 2014

  Familien er ikke just imponerede, da de besøger Danmarks højeste punkt. Udsigten fra tårnet på højen er dog lige præcis god nok til, at Linse og Geggo kan spotte Mopper, der igen letter blæren i naturen. Ifølge Mopper, kan man da ikke besøge Danmarks højeste punkt, uden lige at afmærke sit territorium. Se det sjove klip her, og følg familiens tur rundt i Jylland torsdag 20:00 på TV3.

 • Mopper tisser ved færgen

  13 nov 2014

  Når man skal så skal man. Familien er netop ankommet til Århus med færgen på deres store Jyllands-tur, da Mopper igen sætter sig til at tisse i offentligheden. Denne gang foregår det midt på kajen, imens bilerne kører forbi. Se det sjove klip fra Familien fra Bryggen her.

 • Linse kysser hjort

  13 nov 2014

  Dyreelskeren Linse har en vane med, at hun skal kysse alle dyr hun møder. Så da familien ser tamme hjorte i dyrehaven i Århus, holder hun sig ikke tilbage. Se Linse med julelys i øjnene, ved mødet med de tillidsfulde dyr og følg resten af turen til Jylland i Familien fra Bryggen torsdag 20:00 på TV3

 • Campingvognen lugter af værtshus

  13 nov 2014

  Familien har ikke været længe af sted på deres campingtur til Jylland, før den første kontrovers opstår. Mopper er vant til lugten af Porter, men Stephanie og Linse er ikke ligeså store fans. De synes, at der lugter af værtshus i campingvognen. Se Moppers reaktion i klippet, og se hvordan det går familien på ferien i Jylland i Familien fra Bryggen torsdag 20:00 på TV3.

 • Geggo stjæler majskolber

  13 nov 2014

  Hvorfor smutte i Super Brugsen, når man lige kan stikke armen ud og snuppe et par majskolber direkte fra marken? Geggo føler sig lidt halvkriminel, da hun stjæler kolber fra majsmarkerne på ferien i Jylland. Se Geggos "tyvetogt" i klippet her fra 11. afsnit af Familien fra Bryggen - torsdag 20:00 på TV3