Afspil programmetSæson 6 - Episode 1

Favorit


Familien fra Bryggen er tilbage! Følg Linse Kessler og resten af familien fra bryggen. Se sæson 1-16

 • Episode 1

  Familien fra Bryggen er tilbage med en stor overraskelse. Linse overvejer at flytte fra Bryggen og ud i mere landlige omgivelser, og det kommer meget bag på Stephanie og Mor Ann. Og særligt sidstnævnte tvivler på, at Linse kan klare sig selv væk fra storbyen. Mor Ann kaster sig ud i at lave hjemmelavede hundekiks, og dem får hun Lebbe Lone til at prøvesmage, så hun er sikker på, at kvaliteten er i top. Stephanie tager det næste skridt med sin kæreste Michal, da de flytter sammen.

  Publiceret: 11 sep 2014

 • Episode 2

  I Familien fra Bryggen har Linse fået dårlig nyheder. Heldigvis kan Mor Anns pandekager altid løsne lidt op for det dårlige humør. Og Linses smil er igen stort da vennen Gustav kigger forbi og særligt da Gustav kan hjælpe Linse med en ny bil vil glæden ingen ende tage. Stephanie og Michals lejlighed, der trænger til en kærlig hånd - den skal males. Men de to har tydeligvis ikke samme smag, da Stephanie overrasker sin kæreste med lidt hjemmelavet kunst på væggen.

  Publiceret: 18 sep 2014

 • Episode 3

  I Familien fra Bryggen skal Linse optræde med sin hundesang for første gang til den store hundedemonstration på Rådhuspladsen. Peter fylder snart år, og derfor skal han have en helt speciel hjemmelavet gave fra Mor Ann. Gaven til Peter er ikke det eneste, Mor Ann prøver at få styr på. En hundehvisker har lært Mor Ann, at hun skal til at gå spor med Pixie for at få hende til at være mere rolig. Stephanie skal også holdes i gang. Derfor har hun besluttet sig for at sætte en pole stang op i stuen.

  Publiceret: 25 sep 2014

 • Episode 4

  I Familien fra Bryggen skal Stephanie afprøve sine evner som gulvsliber. Stephanie er ifølge hende selv den fødte gør det selv-kvinde, men hun må indse, at det ikke helt er lige så nemt at slibe gulve, som det er at støvsuge. Mor Ann skal til sin gode ven Peters 60 års fødselsdag og hun har lavet en noget speciel gave til ham. Men inden hun er klar til fest, skal hun først dulles helt op og det står Linses gode ven og make-up artist Niels for. Linse er dog lidt bekymret for om alle mændene til festen vil kaste sig over Mor Ann, så hun giver hende lige et par gode råd med på vejen, da de to får sig en snak om mænd og sex.

  Publiceret: 2 okt 2014

 • Episode 5

  Men inden da skal det nye tøj lige prøves af, så Linse inviterer Mor Ann forbi til at gå catwalk og lege fotomodel i hendes stue. Udover at skifte branche har Linse også skiftet sin bil ud og med en ny bil følger nye regler. Hendes hunde skal derfor vænnes fra at sidde foran i bilen og i stedet sidde i et bur bagi. Men det kan som bekendt være svært at lære gamle hunde nye tricks. Mor Ann har også gang i et stort projekt, og tiden er endelig inde til at overraske Linse med den lampe, som Mor Ann har lavet. Spørgsmålet er så om den er ligeså flot som den lampe Linse for nylig så i en butik og forelskede sig i. Stephanie har en stor overraskelse oppe i ærmet til den lille familie. Det er nemlig blevet tid til en familieforøgelse og Stephanie inviterer Linse forbi, så hun kan vise det nyeste medlem af familien frem. Hvordan Linse reagerer, kan du se i Familien fra Bryggen.

  Publiceret: 9 okt 2014

 • Episode 6

  Men inden da skal det nye tøj lige prøves af, så Linse inviterer Mor Ann forbi til at gå catwalk og lege fotomodel i hendes stue. Udover at skifte branche har Linse også skiftet sin bil ud og med en ny bil følger nye regler. Hendes hunde skal derfor vænnes fra at sidde foran i bilen og i stedet sidde i et bur bagi. Men det kan som bekendt være svært at lære gamle hunde nye tricks. Mor Ann har også gang i et stort projekt, og tiden er endelig inde til at overraske Linse med den lampe, som Mor Ann har lavet. Spørgsmålet er så om den er ligeså flot som den lampe Linse for nylig så i en butik og forelskede sig i. Stephanie har en stor overraskelse oppe i ærmet til den lille familie. Det er nemlig blevet tid til en familieforøgelse og Stephanie inviterer Linse forbi, så hun kan vise det nyeste medlem af familien frem. Hvordan Linse reagerer, kan du se i Familien fra Bryggen.

  Publiceret: 16 okt 2014

 • Episode 7

  Samtidig er Linses planer om at sælge tattoo-shoppen og leve af sit nye tøjmærke, stadig i fuld gang og hendes webshop begynder så småt at tage form. Sammen med vennen Niels tager hun derfor i Ikea for at købe nye reoler så hun kan lave et tøjlager i sin lejlighed. VM i fodbold har ramt Bryggen i stor stil og især Mopper er træt af storskærmene og de mange mennesker der er på Bryggen. Derfor har hun lejet et sommerhus i Gilleleje, hvor hun tager op med Pixie for at komme væk fra fodbold-festen. Men spørgsmålet er om sommerhuset lever op til forventningerne, eller om Mopper hurtigt kommer til at savne Bryggen for meget? Og endelig bliver hele familien inviteret i VM-studiet for at snakke om hvordan det har været at have et stort VM-arrangement på Bryggen. Hvordan det går, kan du se i Familien fra Bryggen.

  Publiceret: 23 okt 2014

 • Episode 8

  Men spørgsmålet er hvad Linse siger til at hun muligvis skal miste sin kære svigersøn. Mor Ann har noget af en overraskelse i vente. Stephanie og Linse har nemlig taget kontakt til deres engelske familie, som Linse og Mor Ann besøgte for noget tid tilbage. Denne gang er planen dog at den engelske familie skal komme til Bryggen, så Stephanie kan møde dem for første gang. Aftalen kommer i hus og både Linse og Stephanie glæder sig rigtig meget til at få besøg. Men det er usikkert om Mor Ann, der ikke er så glad for forandringer, vil blive ligeså begejstret når hun hører om det fine besøg.

  Publiceret: 30 okt 2014

 • Episode 9

  Imens viser Linse og Mor Ann den engelske familie rundt i København, hvor de både ser Amalienborg, Den Lille Havfrue og ikke mindst Rundetårn. Mor Ann går dog ikke helt ligeså meget op i rundvisningen som Linse gør, og gider ikke med op i Rundetårn, da de endelig når frem. Oppe i toppen af tårnet kommer Linses viden dog på noget af en prøve, da den engelske familie ivrigt spørger ind til alle de forskellige ting man kan se deroppefra. Senere står der bowling på programmet, hvor der er lagt op til en storslået kamp mellem England og Danmark, hvor Stephanie skal forsvare nationens ære.

  Publiceret: 6 nov 2014

 • Episode 10

  Mens Linse kæmper mod hundeloven, har hun heldigvis også mange gode stunder med hundene, som da Linse, sammen med Stephanie, skal lære at cykle i sin Christianiacykel med Cino og Jytte. Der sker meget i Stephanies liv i den kommende sæson. Først og fremmest flytter hun sammen med sin kæreste Michal, men det er ikke så let. Deres forhold kommer især på prøve, da lejligheden skal males og sættes i stand. Men det er ikke det eneste, der sker i Stephanies liv, hun er i gang med den helt store livsstils ændring, som Linse og Mor Ann naturligvis også skal være del af. Stephanie vil også finde ud af hvordan hendes fremtidige karriere skal se ud – men først skal hun lige finde ud af om hun overhovedet har bestået folkeskolen… Pixie er et kapitel for sig. Også i denne sæson. Mor Ann har i flere omgange forsøgt at lære at forstå Pixie, uden held. Så denne gang tager Mor Ann helt alternative metoder i brug og hyrer en hundehvisker, der kan tage en snak med Pixie. Men Pixie er ikke det eneste, Mor Ann skal kæmpe med i den kommende sæson. VM i fodbold, moderne elektronik og hjemmelavet lamper er blot noget af det, hun kaster sig ud i. I sidste sæson besøgte Linse og Mor Ann deres familie i England, men nu er det den engelske families tur til at komme på besøg på Bryggen med Linse, Mor Ann og Stephanie som guider. Så tag med på endnu en underholdende rejse med Familien fra Bryggen i sæson 6.

  Publiceret: 13 nov 2014

 • Episode 11

  Derfor har Linse arrangeret at hende og Stephanie skal tage et førstehjælps-kursus, så de kan hjælpe Mor Ann og hinanden, hvis uheldet skulle være ude. Stephanie tvivler dog på at det overhovedet er muligt give Linse hjertemassage, da hendes store brystimplantater er i vejen. Mor Ann har dog gang i sit eget projekt, da hun på det sidste har døjet med dårlig ryg. Derfor vil hun gerne have hængt en rippe op i sin lejlighed. Derfor ringer hun endnu engang til sin gode ven Peter, der ofte har hjulpet hende med diverse praktiske opgaver. Men spørgsmålet er om Peter endelig har fået nok af de opgaver som Mor Ann konstant giver ham. Stephanie har fået nok af Linses skøre tøjstil og har derfor planlagt at de skal på shopping sammen, så Linse kan få et makeover og forhåbentlig få en tøjstil som Stephanie bedre kan lide. Det er dog uvist om Linse er klar til at lægge det festlige og farverige tøj bag sig.

  Publiceret: 20 nov 2014

 • Episode 12

  Stephanie tvivler dog på at det overhovedet er muligt give Linse hjertemassage, da hendes store brystimplantater er i vejen. Mor Ann har dog gang i sit eget projekt, da hun på det sidste har døjet med dårlig ryg. Derfor vil hun gerne have hængt en rippe op i sin lejlighed. Derfor ringer hun endnu engang til sin gode ven Peter, der ofte har hjulpet hende med diverse praktiske opgaver. Men spørgsmålet er om Peter endelig har fået nok af de opgaver som Mor Ann konstant giver ham. Stephanie har fået nok af Linses skøre tøjstil og har derfor planlagt at de skal på shopping sammen, så Linse kan få et makeover og forhåbentlig få en tøjstil som Stephanie bedre kan lide. Det er dog uvist om Linse er klar til at lægge det festlige og farverige tøj bag sig.

  Publiceret: 27 nov 2014