• Familien fra Bryggen
  42:08

  Episode 1

  14 apr 2020

  Linse og Didde tager en tur over sundet for at besøge favoritbrystlægen Dr. Opitz. Linse har gennem længere tid haft problemer med sit ene implantat, men Didde stjæler lægens opmærksomhed, da hendes ene bryst danner kapsel. Efter turen hos Dr. Opitz taler Didde med sin nye kæreste René om en eventuel ny brystoperation. Og så tager hele den farverige familie på loppemarked, men dagen ender på skadestuen, da Mor Ann kommer slemt til skade.

 • Episode 2

  15 apr 2020

  Det samme skal Diddes ene bryst, og derfor tager hun til Sverige for at få det fixet. Stephanie har svært ved at finde en passende grimasse, da Linse fortæller detaljeret om sit privatliv. Linses hanhund Chino har haft gang i sit sexliv, og derfor tager Linse og Stephanie til dyrlægen for at se, om der er hvalpe på vej ved hundekæresten i Odense. Det med kærligheden kommer særligt i fokus, da Linse og Kosten tager på mandejagt på bilmessen i Bella Centeret, og så viser Stephanie interesse for en fyr på en bytur. Se, hvad flirten fører til i Familien på Bryggen.

 • Episode 3

  16 apr 2020

  Stephanie leder efter et nyt sted at bo, da hun gerne vil flytte væk fra sin mor. Linse har dog andre og mere alvorlige ting at bekymre sig om. Hun tager alene til en helbredsundersøgelse, da hun er bange for at få dårligt nyt. Det er især de mange cigaretter, Linse frygter, har sat sit spor i lungerne. Linses frisørven, Sonny, forsøger at hjælpe hende på rette vej med en tur i træningscentret. Og det bliver en hård omgang for Linse. Men det er ikke kun Sonny, der prøver at forbedre Linses sundhedstilstand. Det samme gør mor Ann og Stephanie. De lægger en snedig plan for at få Linse til at drikke en kernesund grøntsagssmoothie.

 • Episode 4

  17 apr 2020

  Men det er ikke kun arbejds- og badeferie, pigerne er på. Linses lokale forretningspartner Mikel har set sig meget varm på Stephanie og inviterer hende med på en romantisk motorcykeltur til en strand, hvor de har lidt alenetid. Hjemme på Bryggen kaster Mor Ann sig over et stort projekt, da hun vil lave et maleri på den ene væg i stuen. Men det er ikke så let, som det lyder. Endeligt skal Didde og Stephanie spionere hos den konkurrerende tattoo-forretning på Samos.

 • Episode 5

  20 apr 2020

  Og så holder de et brag af en åbningsreception, hvor Didde får rigeligt med tequila. Hjemme på Bryggen smider Linse en af Mor Anns trøjer væk, fordi hun ikke kan fordrage den. De to tager desuden til Amager Strand, fordi Linse skal være model til Mor Anns store vægmaleri. Men det er ikke en gnidningsfri tur for mor og datter, og det slår gnister, da de to kommer op at skændes. Stephanie er en tur forbi Didde, fordi hun skal have gode råd til sin første rigtige date. Men hvordan reagerer Stephanie, da Didde foreslår, at hun skal have sex på første date? Og hvad synes Linse om Mor Anns store vægmaleri?

 • Episode 6

  21 apr 2020

  I Vojens driller Diddes nerver, da hun skal tage kørekort, og hun er bange for at dumpe. Hjemme på Bryggen arbejder Linse for at forbedre hundenes vilkår. Derfor mødes hun med den tidligere politibetjent Lars Bo Lomholdt, der kæmpede for politihunden Thor. Sammen vil de åbne en hundepension. Linse kæmper også for sin hjertesag, da hun deltager i en stor demonstration imod hundeloven, og det ender med at blive en følelsesladet dag. Det er ikke kun hundene, Linse hjælper. Hun farver Lebbe-Lones hår, men resultatet bliver ikke helt, som de havde håbet. Og så er Pixie heller ikke just samarbejdsvillig, da Mor Ann vil sy en vest, så hendes hund kan se sød ud.

 • Episode 7

  20 mar 2014

  Stephanie og Mor Ann vil også gerne opmuntre Linse med en middag, hvor Linse afslører, hvad dyrlægernes dom over Cino er. Men der er stadig langt fra Bryggen til Vojens, og den store afstand tager hårdt på Diddes og Linses venskab, og spørgsmålet er, om de to veninder er ved at glide fra hinanden. Linses hunhund Jytte har tygget Pixies hundekurv i stykker. Derfor tager Mor Ann sin hund med til Hvidovre for at finde en ny, der vil gøre Pixie glad. Samtidig er Mor Ann spændt på, hvordan Pixie tager glad imod den vest, hun har syet. Stephanie er allerede glad, og det ser ud til, at hun har fundet kærligheden, da hun er på skøjtedate med sin nye kæreste.

 • Episode 8

  27 mar 2014

  Hos Mor Ann er det teknologien, der driller, da hun skal lære at bruge sin nye iPad. Vinteren har ramt Bryggen. Derfor tager Linse og Kosten ned på Amager Fælled for at kælke. Men de har store problemer med at finde bakken. Mor Anns helbred driller i det kolde vejr, og hun tager i en helsekostbutik for at finde en drik, der både er lugtfri og kan holde hende sund. Stephanie har lige fået en ny kæreste, men han skal både være tålmodig og kunne tage beslutninger for at være den helt rigtige. Derfor tester hun ham i Ikea. Hjemme på Bryggen kommer Mor Ann på hårdt arbejde, da hun skal hjælpe Lebbe-Lone med en flyverdragt. Til sidst kommer Stephanies kæreste på den ultimative prøve, da han skal møde Linse og Mor Ann. Og Stephanies nye kæreste har et helt specielt spørgsmål til Linse....

 • Episode 9

  3 apr 2014

  Mor Ann møder modstand, da hun prøver at få passet fornyet, og derfor beslutter hun sig for at blive dansk statsborger. Men det er ikke så ligetil. Derfor tager Linse sin mor med på en kanalrundfart, så Mor Ann blive klogere på Danmark og forhåbentlig bestå indfødsretstesten. Linse får andet end sin mors statsborgerskab at tænke på, da politiet minder hende om, at hun ikke har betalt vægtafgift. Og så er det tid til at tømme postkassen. Stephanie har ikke de samme bekymringer. I stedet for lader hun sig forkæle af sin nye kæreste Michal, der laver en polsk middag til hende.

 • Episode 10

  10 apr 2014

  Der skal også laves en musikvideo til Linses hundesang, og selvom det handler om hunde, så skal der være lidt Lækker-Linse i den. Derfor har hun bedt sin ven Niels om at lave en dragt til hende, og sammen skal de finde det helt rigtige stof til den. Linse har travlt, inden musikvideoen skal optages. Derfor har hun fået Mor Ann og en veninde til at lave 250 frikadeller til de mange statister, og det er Mor Ann ikke alt for glad for. Da Linse skal optage musikvideoen, har hun meget at tænke på. Hun skal gå på et løbebånd, synge i dobbelt tempo og se lækker ud samtidig.

 • Episode 11

  17 apr 2014

  Stephanie skal ikke med til England, og derfor overrasker Mor Ann sit barnebarn med en tur på engelsk pub, hvor Stephanie skal smage på engelske specialiteter. Lebbe-Lone fylder 50, og derfor tager Linse og Stephanie hende med ud på en tur i amerikanerbil, og det bliver ikke en kedelig køretur. Det er det heller ikke, da Linse og Mor Ann sejler til England fra Esbjerg. Det er en voldsom storm, og den er ikke sjov for Linse, der har det med at blive søsyg. Hjemme på Bryggen foreviger Stephanie sin kærlighed til Michal ved at få taget parbilleder.

 • Episode 12

  24 apr 2014

  Linse får et gammelt og stort ønske opfyldt. Hun er med Mor Ann i England for at se, hvor hendes mor er vokset op. Det bliver følelsesladet tur for begge. Mor Ann bliver mindet om sin hårde barndom og møder dem, hun ikke måtte lege med som barn. Det hele er en stor oplevelse for Linse, der desuden finder frem til deres familie i England. Men ikke det hele handler om følelser i det engelske, og der bliver også tid til at shoppe en noget usædvanlig gave med hjem til Stephanie. Hjemme på Bryggen har hun travlt med at pleje venskaber, og det bringer hende både ind i en sex-shop og i en hestestald.