• Familien fra Bryggen
  41:11

  Episode 1

  12 sep 2013

  I modsætning til de tre foregående sæsoner møder vi familien, veninden Didde og alle deres hangarounds i sommermånederne. Solen skinner, og det gode vejr tiltrækker folk fra hele byen til Bryggen. Det generer Mopper, som ikke bryder sig om ”svineriet”, men for Linse betyder det ekstra omsætning i tattooshoppen. Hun kan fejre, at shoppen nu har et halvt år på bagen og tilmed har åbnet en ”restylane-lounge”. Linse har ambitioner om selv at lære at tatovere, så hun må i første omgang have hjælp til at lære at skrive pænt. Det er en opgave Mopper, der er uddannet skiltemaler, gerne påtager sig. Geggo er flyttet fra Bryggen til et rækkehus i Herlev, og det kniber med at lokke familien på besøg. TV3 følger Familien fra Bryggen i tykt og tynd; fra sejlturen i Københavns havn i den lille gummibåd til hyggestunder på værtshuset Haraldsborg. Vi følger Linses liv i tattooshoppen og tager med familien på sommerferie til Bornholm. Ses på Bryggen!

 • Episode 2

  19 sep 2013

  Det lykkes dog familien at komme næsten helskindet til Bornholm og nu kommer Diddes evner som rejsearrangør på prøve. Didde har arrangeret, at familien skal lære Bornholm at kende; både turistattraktionerne og de mange lokale specialiteter. Det er dog langt fra alle ting, der falder i resten af familiens smag, og Didde må spille sit trumfkort: Et besøg på den lokale kaserne, hvor Linse og Didde kommer meget tættere på soldaterne, end de havde regnet med.

 • Episode 3

  26 sep 2013

  Men Mor Ann er langt fra alene i sommerhuset, og der går ikke længe, før hun får nye venner. Linse og Stephanie rydder op i Linses bil og ikke alle fund er lige behagelige; blandt andet dukker der en skål havregrød fra sidste sommer op. Mor Ann fylder 75 år, og selvom hun har frabedt sig en hver form for fejring, har Linse arrangeret et surpriseparty. Før familien kan fejre Mor Anns fødselsdag, skal der købes gaver, og det kræver, at Didde og Linse tager en tur til Nørrebro. Didde er slet ikke tryk ved situationen, for på Nørrebro ”kan man risikere at blive skudt…”

 • Episode 4

  3 okt 2013

  Linse vil gerne være skrifttatovør, derfor beder hun Mor Ann om hjælp. Mor Ann har nemlig gået på kunstskole i England. Linse mener selv, hun må have arvet noget af Mor Anns talent, men det er Mor Ann ikke helt enig i, så i stedet for at lære Linse den fine skriftkunst, begynder Mor Ann at fortælle historier om den gang, hun var en ung pige på kunstskole og skulle tegne croquis for første gang… Stephanie er i gang med at tage kørekort, men kan ikke helt tage sig sammen til at komme videre med det. Derfor tager Linse Stephanie med ud til en privat køretime, hvor Linse vil lære Stephanie, hvordan man bliver en god billist. Det går dog ikke helt uden problemer, for Linse har sine helt egne regler, når det gælder om at køre bil.

 • Episode 5

  10 okt 2013

  For at fejre sig selv og sin succes er Linse i gang med at lave en Linse-kalender. Derfor har hun taget Mor Ann med ud for at finde de helt rigtige kostumer til det næste fotoshoot. Det sidste billede til kalenderen skal være et julefoto, hvor Linse, Mor Ann, Stephanie, og hundene skal klædes ud i julekostume. Linse elsker at klæde Mor Ann ud, og i butikken skal Mor Ann da også stå model til en del forskellige udklædninger. I Herlev har Stephanie indset, at det ikke er en dans på roser at bo i en forstad. Haven i det lille rækkehus skal ordnes, og for at få styr på haven har Stephanie tilkaldt den eneste havemand, hun kender: Didde. De to Brygge-tøser har naturligvis deres helt egen tilgang til havearbejde og får hurtigt lavet en hjemmelavet ukrudtsbrænder ud af en deodorant og en engangslighter.

 • Episode 6

  17 okt 2013

  Linse vil gerne have, at hendes hund Cino skal lave hvalpe med en anden race-ren Staffordshire Bull Terrier. Men før Cino kan blive godkendt som avlshan, skal han en tur til dyrlægen, hvor det skal undersøges, om Cino har sunde arveanlæg. Linse er meget spændt, for hun ønsker sig brændende at blive ”farmor” til Cinos hvalpe. Dagen for åbningen af Lebbe Lones store udstilling på Christiania er endelig kommet. Lebbe Lone har haft meget travlt med at få de sidste ting på plads inden åbningsreceptionen og derfor er det med stor stolthed, at hun kan byde Linse og Stephanie velkommen til åbningsreceptionen. Linses projekt som skrifttatovør skal endelig stå sin prøve. Derfor har inviteres Didde ned i tattooshoppen, så Linse kan afprøve sine evner som tatovør på Didde. Det kræver dog en vis portion overtalelse, før Didde endelige siger ja til at lade sig mærke af Linse.

 • Episode 7

  24 okt 2013

  Stephanie og Mor Ann skal også forberede sig til den store aften, de skal nemlig lave en heks, som kan brændes på bålet. Men pludselig trues familie-idyllen. Pixie har bidt en mand i gården hjemme hos Mor Ann, og nu har hun fået brev fra ejendomskontoret, der truer med at smide hende ud. Linse må derfor skynde sig hjem til Bryggen for at hjælpe Mor Ann. Hendes eneste håb er, at Pixies offer ikke har været på hospitalet og anmeldt bidet…