Afspil programmetSæson 3 - Episode 1

Favorit


Familien fra Bryggen er tilbage! Se sæson 1-16

 • Episode 1

  Linse og Geggo har begge været i det store udland. Nu er de populære piger, deres mor og mormor ”Mopper”, Lebbe-Lone, Didde og alle de andre skæve eksistenser tilbage på Bryggen. Næst efter botox og silikonebryster er flotte tatoveringer en helt central del af Linses personlige stil. Derfor åbner Linse nu sin helt egen tattoosalon midt på Bryggen. Men det er ikke alt, der er, som det plejer at være på Bryggen. For Linses iværksætterevnetyr koster dyrt på familiekontoen. Mor Ann savner sin datters daglige besøg, og da Linse glemmer endnu en aftale med Mor Ann flyder bægeret over. Linses mangeårige venskab med veninden Didde er også truet af hendes mange jern i ilden. Linse og Didde er blevet uvenner og har ikke talt sammen i flere måneder. Linse tager tyren ved hornene og prøver at få talt ud med hjerteveninden, og det viser sig, at Didde har været indædt jaloux på Linses venskab med realitystjernen Gustav Salinas. Linses datter Stephanie vender hjem fra Ecuador, hvor hun har medvirket i Divaer i Junglen. Og når alle igen er samlet hos Mor Ann, er det alfa omega, at familiefreden igen sænker sig over Bryggen.

  Publiceret: 14 feb 2013

 • Episode 2

  Da Didde opdager, at Linse har hyret hendes gamle yngdomscrush - Murer Toni, sætter hun alt ind på at score linses håndværker. Mor Anns hund Pixie har i længere tid tyranniseret bryggefamilien. Nu har Stephanie og Linse endelig fået nok og sender Mor Ann til en hundepsykolog. Mor Ann har høje forventninger til hundepsykologen, men hun får imidlertid sine tvivl, da psykologen pludselig vil foretage en telepatisk kontakt med Pixie. Lebbe Lone får også fint besøg af Linse, og derfor disker hun selvfølgelig op med både lucifergals og linser fra bageren.

  Publiceret: 21 feb 2013

 • Episode 3

  Linse betragter familiens temperament som den største udfordring i det nye bofælleskab, men da Stephanie finder Linses glidecreme, er det pludselig Linses sexliv, der er den største trussel. Hele familien skal til Herning og se lillebror Mikkel bokse om WBA-titlen i supermellemvægt. Det er en fast tradition, at Mor Ann går i ringen, når Mikkel skal bokse, og derfor syr hun et par grønne fleecebukser med trompet til lejligheden. Linse og Stephanie vil gøre alt for at bukserne bliver hjemme, men da de tvinger Mor Ann med på kjoleshopping, nægter hun at tage med til kampen. Nu må Stephanie og Linse gøre alt for at overtale Mor Ann til at tage med, så Mikkel kan få sit sædvanlige knus efter kampen.

  Publiceret: 28 feb 2013

 • Episode 4

  Stephanie er flyttet ind hos Linse, men da de ikke kan finde ud af at deles om badeværelset, bliver boligsituationen efterhånden uudholdelig for dem begge. Derfor beslutter Linse, at hun vil flytte over i sin nye lejlighed, selvom den stadig er et stort byggerod. Linse behøver ikke noget flyttefirma, for hun har jo Didde til at pukle for sig. Stephanie lover at hjælpe med flytningen, men da Linses sexlegetøj pludselig dukker op blandt flyttekasserne, melder hun fra. Stephanie tager i stedet Mor Ann med i IKEA. De skal kun have et par småting, men ender alligevel med at fare vild blandt møbler og pynteting.

  Publiceret: 7 mar 2013

 • Episode 5

  Åbningsfesten er planlagt, og samtlige 120.000 fans fra hendes Facebookside er inviterede. Men før festen kan begynde, skal alt være perfekt. Og da salonens toiletter trænger voldsomt til en grundig rengøring, uddelegerer Linse tjansen til veninden Didde. Lebbe Lone forbereder sig også til åbningen og er fast besluttet på at få Linses autograf tatoveret. Men med 60 tatoveringer er det lettere sagt end gjort at finde plads på kroppen til en ny tatovering. Mor Ann er en ægte handywoman, men får alligevel brug for mandeassistance til at sætte køkkenhylder op. Hendes mangeårige ven Peter er imidlertid travlt optaget af at bestyre stambaren Haraldsborg. Men med hele 74 års erfaring i at flirte bag sig, har mor Ann masser af tricks i ærmet, der kan få mænd til at gøre hvad som helst.

  Publiceret: 14 mar 2013

 • Episode 6

  Derfor er facaden på hendes stripklub Red Light selvfølgelig prydet af et stort, frækt billede af Linse. Et billede som efterhånden er blevet noget af en turistattraktion. Hun vil imidlertid have taget et nyt billede med James Bond-tema, og vigtigst af alt skal billedet have et altoverskyggende fokus på Skandinaviens største silikonebryster. Mor Ann gør endnu et ihærdigt forsøg på at opdrage Pixie og sender hende i hundeskole. Men det har svære udsigter, da Pixie overfalder en hund, der er dobbelt så stor som hende selv, inden træningen er gået i gang. Linse har længe benyttet sig af botox, restylane og andre foryngende midler, der kan modvirke hendes aldring. Denne gang inviterer hun Didde ind i sin plastikverden og forærer hende en øjenlågsoperation. Didde er skrækslagen ved tanken om knive og kanyler, men det ændrer sig, da hun får tilbudt beroligende piller.

  Publiceret: 21 mar 2013

 • Episode 7

  Linse har Skandinaviens største silikonebryster, og nu vil hun have gjort dem endnu større. Stephanie og Mor Ann er ikke begejstrede for at Linse skal gennemgå endnu en farlig operation, men Linse er ligeglad. Hun håber derimod på at forøge sine fordele med yderligere 500 milliliter. Hendes faste brystlæge Dr. Opitz har klinik i Malmø, og når hun nu alligevel skal derover, inviterer hun Mopper, Didde og Stephanie på spa og wellness-ophold i Sverige. Stephanie lider af berøringsangst. Derfor har hun svært ved at acceptere, at hun er nødt til at blive rørt ved, når hun skal have massage. Linse tilmelder hele familien til vandaerobic, for hun elsker selv at vise sin krop frem. Mor Ann nægter at gå i vandet i bikini, men det løser familien med at finde en fiks våddragt til hende. Vandaerobic er dog slet ikke så afslappende, som Linse tror – tværtimod har øvelserne til Mor Anns store fornøjelse mere karakter af afstraffelse.

  Publiceret: 28 mar 2013

 • Episode 8

  Clairvoyanten får omgående kontakt med en mand, der insisterer på, at Stephanie skal tage kontakt til sin far, som hun ikke har talt med i 11 år. Stephanie er skeptisk, men al mistillid til clairvoyantens evner forsvinder, da hun møder sin far på gaden. Nu er det op til Stephanie, om hun vil genoptage kontakten med sin far. Mor Ann er inde i en grøn periode og har syet et par grønne fleecebukser. Bukserne er dog hverken populære hos hunden Pixie, der ikke kan genkende Mor Ann, eller på stamværtshuset Haraldsborg, der nægter hende adgang i de grønne bukser.

  Publiceret: 4 apr 2013

 • Episode 9

  Linse er træt af støv og larm fra håndværkerne, og derfor flytter hun rundt om hjørnet og ned til sin mor. Mor Ann har nok at gøre med at dæmpe Pixies højlydte gøen, og hun er ikke glad for at få støjniveaet hævet med Linse og Cinos tilstedeværelse. Som tak for gæstfriheden inviterer Linse imidlertid Mor Ann i Skandinavisk dyrepark. Og til mor Anns store forbavselse kan dyrepasserens træning af isbjørnen bruges til at opdrage Pixie. Stephanie skal fejre 8 måneders-dag med kæresten Nick, og mens nogle kærester får matchende joggingtøj, vil Stephanie og Nick have hinandens navne tatoveret på kroppen. Alt er klar til tatoveringen, men Nick får sig noget af et chok, da Stephanie kræver svar på, om Nick vil have børn med hende i den nærmeste fremtid.

  Publiceret: 11 apr 2013

 • Episode 10

  Dyrenes beskyttelse har ikke kunne gribe ind, men Linse skyr ingen midler, når dyr er i nød, og hun tager ud for at befri hundene, men bliver afbrudt, da hun pludselig bliver opdaget af ejeren. Linse tager også til Sicilien med veninden Didde i håb om at møde ægte mafiosoer. Hun opdager dog hurtigt, at Diddes scoretricks fra Bryggen ikke egner sig til de sicilianske mænd. Derfor beslutter Linse sig for at bliver Diddes scorecoach på turen. Første lektion er i personlig hygiejne, og Didde bliver sendt i bad. Og som enhver god lærer sætter Linse selvfølgelig et godt eksempel og går med Didde i karbad.

  Publiceret: 18 apr 2013

 • Episode 11

  Didde gør alt for at score, men må erkende at bryggemetoder ikke virker på sicilianske mænd. Og så må Linse jo træde til for at vise, hvordan man flirter. Stephanie har fået det første job i sit nye eventbureau – hun skal lave en event for energidrikken Pussy. Stephanie har nøje udvalgt de to eventpiger, der skal sælge produkterne. Nu afhænger bureauets fremtid af, om ejerne er tilfredse med pigerne. Mor Anns hund Pixie har længe tyranniseret bryggen med sin højlydte gøen. Nu mener Mor Ann, at Pixies opførsel har forbedret sig. Derfor er hun fast besluttet på at få Pixies karantæne på stamværtshuset Haraldsborg ophævet.

  Publiceret: 25 apr 2013