Afspil programmetSæson 2 - Episode 1

Favorit


Familien fra Bryggen er tilbage! Se sæson 1-16

 • Episode 1

  Familien fra Bryggen har masser af store, nye drømme fra deres liv i overhalingsbanen. Linse elsker alt i skønhedskirurgi og har været igennem et utal af operationer. Og det har nu givet næring til Linses helt store drøm. Hun vil åbne sin egen skønhedsklinik, og den skal naturligvis hedde Linses Lounge. På Bryggen lever mor Ann det stille liv med daglige rutiner omgivet af hunden Pixie og iskolde portere på stamværtshuset. Men Ann får sig noget af en oplevelse, da barnebarnet Stephanie tager hende med i en pornoforretning for at finde inspiration til et dansekostume. Linses veninde Didde er i krise. Hun har igen fået store problemer med de silikonebryster, plastickirurgen Jørn Ege har lavet. Smerterne er nu så uudholdelige, at hun ikke kan leve normalt, og Linse må træde hjælpende til.

  Publiceret: 16 feb 2012

 • Episode 2

  Linse elsker sig selv og sit ydre, og der går ikke én dag, hvor hun ikke er i skønhedens tjeneste. Derfor er botox og spraytan faste punkter i kalenderen hver måned, så hun kan holde sig både ung og lækker. For Linses datter Stephanie er pole-træningen ekstra intens, så hun kan nå at blive klar til DM om en uge. Men det viser sig at være en umulig kamp, og hendes store drøm bliver knust, da hun får en alvorlig skade i sin skulder. Hos Linses veninde Didde er situationen også alvorlig. Smerterne i hendes kunstige bryster er nu så voldsomme, at hun er nødt til at opsøge en plastickirurg. Her får hun den værst tænkelige nyhed. Til gengæld fejler humøret ikke noget hos Lebbe-Lone. Hun får nemlig en cafétur med sin drømmekvinde nummer ét: Linse.

  Publiceret: 24 feb 2012

 • Episode 3

  Familien fra Bryggen er på vej på den store skiferie i Østrig. Men ferien bliver pludselig alvorligt truet, da Stephanie mister sine ting i Københavns Lufthavn og nægter at gå ombord på flyet, før de er fundet. Da det hele ser allersortest ud, træder Linses veninde Didde i karakter. På Bryggen nyder Mor Ann stilheden, efter familien er draget på skitur. Hun udnytter tiden alene til at hjælpe sin gode ven Peter med at lave et nyt skilt til stamværtshuset Haraldsborg. Mor Ann er meget forhippet på, at skiltet skal udformes i gotiske bogstaver. Linse og de andre er langt om længe nået til Østrig, men får et chok, da de skal leje bil. Mercedes-elskeren Linse finder nemlig ud af, at resten af turen til skibakkerne skal foregå i en Skoda!

  Publiceret: 1 mar 2012

 • Episode 4

  Linses krop er hendes vigtigste aktiv, og derfor kæmper hun benhårdt for at holde den lækker og spændstig. Efter den obligatoriske morgentræning i fitnesscentret får Linse en åbenbaring: hun vil lokke veninden Didde med ud at vinterbade, da det efter sigende skulle gøre underværker for huden. Linses datter Stephanie har også besluttet sig for at gøre noget ved kroppen. Hun er gået på slankekur sammen med sin gode veninde Nanna. De to veninder holder derfor sund maddag, men ingen af dem har de store evner i et køkken. Hos Mor Ann er der mere travlt end nogensinde før. Mor Ann har inviteret bokseveninden og politikeren Pia Kjærsgaard til kaffe og kage – og når der kommer så fint besøg, så skal den lille lejlighed på Bryggen rengøres fra kælder til kvist.

  Publiceret: 8 mar 2012

 • Episode 5

  Linse gør altid alt, hvad hun kan for at hjælpe sin familie og sine veninder. I dag har barndomsveninden Didde brug for Linses hjælp. Didde døjer stadig med sine ødelagte silikonebryster. Det fører de to veninder til den noget omdiskuterede plastickirurg Dr. Opitz i Sverige. Mor Ann har lovet bokseveninden Pia Kjærsgaard et signeret billede af sin søn Mikkel efter det fine besøg på Bryggen. Ann besøger derfor for første gang i sit liv magtens centrum Christiansborg for at aflevere gaven til toppolitikeren. Familien fra Bryggen besøger også et andet sted for første gang i deres liv: Københavns Modeuge. Linse har fået billetter til hele familien, og så er det ellers med at blive shinet op. Det gælder kke mindst Linses datter Stephanie, der skal have ordnet både negle og baller inden de store modeshows. Og så skal mor Ann naturligvis også have valgt det helt rette outfit.

  Publiceret: 15 mar 2012

 • Episode 6

  Familien fra Bryggen og deres elskede hunde er på vej til Limfjordsøen Mors, hvor de skal i sommerhus. Men turen til Udkantsdanmark viser sig hurtigt at blive en kæmpe udfordring for Bryggefamilien. Ikke alene er de langt væk fra deres vante københavnerliv - bare det at forstå, hvad de lokale siger, volder den lille familie store problemer. Linse, Didde og Stephanie forsøger dog at blive klogere på hverdagslivet i Jylland. De bliver inviteret ud til en af øens lokale landmænd og får også lov til selv at prøve kræfter med landbrugslivet. Imens tager Mor Ann og Pixie bussen ind til den nærliggende by for at sende et postkort til Mor Anns gode ven Peter fra Bryggen. På det lokale værtshus Morsø er rygtet om familiens besøg løbet dem i forvejen, da de om aftenen tager ind for at tage en sludder og en porter med de lokale.

  Publiceret: 22 mar 2012

 • Episode 7

  Familien fra Bryggen er stadig i sommerhus på Mors. På turens sidste dag holder Linse og Mor Ann "mor-datter-dag". Linse tager Mor Ann og hendes hund Pixie med til hundewellness, så Ann kan lære den syv måneder gamle hvalp at svømme! I jagten efter en gave til Lebbe-Lone lægger Linse og Didde vejen forbi den lokale landsbykrejler Bent O, mens Mor Ann prøver lykken i den nærliggende bankohal. Mor Ann bliver langt om længe færdig med sit store projekt: det nye skilt til stamværtshuset Haraldsborg. Skiltet bliver fejret med bravur – og Linse overrasker sin mor for at lykønske hende. Inde på Linses stripklub kæmper Stephanie og pigerne nu med et nyt spøgelse. Derfor kommer spøgelsesjægeren Rikke atter på besøg.

  Publiceret: 29 mar 2012

 • Episode 8

  Singlepigen Linse er blevet inviteret til Flensborg af en tidligere flamme, som i årevis har har haft et godt øje til den storbarmede bryggepige. Imens er Mor Anns syv måneder gamle hund også i løbetid. Det er ved at stige den 73-årige Mor Ann, så meget til hovedet, at hun er nødt til at opsøge dyrlægen for at for at få sat en stopper for det. Stephanie har også sit at kæmpe med i stripklubben i Nyhavn, hvor hun skal oplære en af klubbens piger i at håndtere polestangen. Linse vil desuden have sat skub i sin store drøm om at åbne skønhedsklinikken ”Linses Lounge” på Bryggen. Sammen med veninden Didde vil Linse til skønhedsoperationernes hovedstad Los Angeles for at udforske det sidste nye inden for den branche. Men indrejse til USA er ikke helt nemt, når man som Linse er straffet adskillige gange og har syv års fængsel på samvittigheden.

  Publiceret: 5 apr 2012

 • Episode 9

  Linse drømmer stadig om at udleve sin store drøm og åbne skønhedsklinikken Linses Lounge. Hun vil gerne til plastickirurgiens højborg, USA, for at finde inspiration til klinikken og søger derfor om tilladelse til at rejse ind i landet. Men på den amerikanske ambassade er de ikke ligefrem begejstret for Linses kriminelle fortid. På Bryggen har Mor Ann været nede ved den lokale cykelhandler for at købe en ny cykel. Men på turen hjem med cyklen møder hun og barnebarnet Stephanie en forladt hund midt på gaden – og så går den temperamentsfulde Stephanie straks på jagt efter hundens ejer for at give ham en skideballe. Da det viser sig, at Linses USA-tur går i vasken, beslutter Linse sig i stedet for at invitere veninden Didde med på en solferie til Costa del Sol. Linse vil ned at besøge sin gode ven, bokseren Brian Nielsen, som i mange år har boet på Costa del Sol med sin kone Jeanette.

  Publiceret: 12 apr 2012

 • Episode 10

  Linse og Didde er på ferie på Costa del Sol for at besøge Linses gode ven, bokseren Brian Nielsen. Men på feriens første dag får de to Bryggeveninder brug for deres egne bokseevner, da de kommer i slagsmål med en lokal hundemishandler midt på promenaden i Fuengirola. Hjemme på Bryggen konfronterer Linses datter Stephanie sin egen værste skræk: heste. Hun er blevet inviteret ud at ride af veninden Nanna, men har ikke turdet sætte sig op på en hest, siden hun som barn havde en meget ubehagelig oplevelse med de store dyr.

  Publiceret: 19 apr 2012

 • Episode 11

  Linse og Didde er stadig på Costa del Sol, hvor de to Bryggeveninder er på besøg hos Linses gode ven, bokseren Brian Nielsen. De er blevet inviteret ud at spille golf med Bokse-Brian, og specielt Didde imponerer Brian med et overraskende godt tag på golfkøllerne. Hjemme på Bryggen er Mor Ann i al hemmelighed ved at lave en fødselsdagsgave til Linse. Mor Ann skal sy en kjole sammen med modeeksperten Jim Lyngvild. Men Jim bor på Fyn, og det betyder, at Mor Ann og Pixie skal med toget - og de har aldrig rejst alene sammen før. I Spanien får Linse og Didde også deres sag for med en lille hund. De adopterer en hjemløs hund fra et lokalt hundeinternat, som de vil tage med hjem til Danmark.

  Publiceret: 26 apr 2012

 • Episode 12

  Linse og Didde vender hjem til Danmark med en hjemløs hund fra Costa del Sol. Da de to Bryggeveninder og den lille hund Polly ankommer til Københavns Lufthavn, bliver de mødt af Lebbe-Lone. Polly skal nemlig adopteres af en tatovør, som Lebbe-Lone kender. Kort efter hjemkomsten drager Linse og Didde over til den omdiskuterede svenske plastickirurg Dr. Opitz, som skal fikse Diddes ødelagte silikonebryster – og Didde er meget spændt på, om hun endelig får løst sine evindelige problemer med brysterne. Mor Ann og Linses datter Stephanie er i al hemmelighed i gang med at arrangere en surprisefødselsdag for Linse. Så mens Linse og Didde tager til brystoperation i Sverige, er mormor og barnebarn i gang med at forberede den helt store fødselsdagsfest på Bryggen.

  Publiceret: 3 maj 2012