• Episode 1

  29 aug 2019

  Linse har taget en stor beslutning og har valgt at lægge hele sit liv helt om. Hun er sprunget ud som veganer, hvilket også betyder, at hun har måttet kvitte smøgerne.

 • Best of Bryggen - Episode 2: Lone gennem tiden

  1 jan 2019

  Brygge-beboeren Lone har altid fulgt familien tæt, og i dette afsnit husker Linse og Stephanie tilbage på deres favoritøjeblikke med Lone. Stephanie og Linse ser tilbage på, hvordan Lone endte som en karakter i Bryggen, om dengang hun fik Linses navn tatoveret, og da Linse havde hende med på galopbanen for at prøve, om jobbet som jockey mon var noget for hende.

  Til Best of Bryggen
 • Episode 2

  5 sep 2019

  Linse er taget til Jylland for at besøge sin gode veninde Didde. Didde har fået en ny følgesvend, som Linses hund Jytte skal møde. Imens nyder Stephanie og Cengiz forsat deres bryllupsrejse i Miami.

 • Best of Bryggen - Episode 3: Linses og Diddes venskab

  1 jan 2019

  Linses veninde Didde har altid spillet en stor rolle i familien, og Linse og Stephanie ser tilbage på Brygge-pigernes venskab. Et venskab der har været præget af op- og nedture, men især kærlighed og en frygtelig masse pinlige og sjove episoder. Stephanie og Linse snakker om, hvad Didde betyder for dem, og hvorfor hun altid vil være en del af deres familie.

  Til Best of Bryggen
 • Episode 3

  12 sep 2019

  Stephanie og Cengiz har fået en ide til et nyt projekt - stjerneboksning - hvor en række kendte danskere skal bokse mod hinanden. Derfor afholder de en casting for potentielle stjerner.

 • Best of Bryggen - Episode 4: Familien i problemer

  1 jan 2019

  I tidens løb har vi ofte oplevet Linse, Stephanie og resten af familien være på dybt vand. I dette afsnit ser vi tilbage på nogle af de gange, hvor vi har set Familien fra Bryggen i problemer. Vi er med, når Mopper skal forsøge at købe togbilletter, da Stephanie mister sit snowboard, og Pixie nægter at gå ind i sin transportkasse. Og så ser vi Stephanies og Linses favoritklip; da Didde er ude at køre på hundeslæde, og hundene løber løbsk.

  Til Best of Bryggen
 • Episode 4

  19 sep 2019

  Linse er på Kreta sammen med veninderne Fie og Kristina. Sammen har de været nede og donere penge til et hundeshelter og i den forbindelse har Linse forelsket sig i en trebenet hund, White.

 • Best of Bryggen - Episode 5: Stephanies rejse

  1 jan 2019

  Stephanie og Linse husker tilbage på Stephanies rejse, siden hun var Red Bull-drikkende barchef på sin mors stripklub, til i dag, hvor hun er mor og skal giftes med sit livs kærlighed. Tilbageblik fra første gang seerne møder Cengiz, da Alba bliver født, familiens første ferie og ikke mindst det følelsesladede og storslåede frieri i Thailand.

  Til Best of Bryggen
 • Episode 5

  26 sep 2019

  Stephanie har en overraskelse til Linse, hun synes det er på tide at Linse får lidt styr på sin behåring og har derfor taget Linse med til en brasiliansk voksbehandling.

 • Best of Bryggen - Episode 6: Den aktive familie

  1 jan 2019

  I dette afsnit dykker vi ned i den aktive side af Familien fra Bryggen, når vi sammen med Linse og Stephanie ser tilbage på familiens sjoveste sportsøjeblikke. Veninden Kost falder på pole-stangen, Linse og Lone er til lerdueskydning, og Stephanie og Mopper prøver ballet. Stephanies og Linses favoritklip får dem næsten til at falde bag over af grin, når de genser Diddes første gang på skøjtebanen.

  Til Best of Bryggen
 • Episode 6

  3 okt 2019

  Stephanie og Cengiz har planlagt at overraske Linse og Didde med en overlevelsestur i Sverige. De er derfor taget ud for at finde det helt rigtige udstyr, når man skal overleve i den svenske ødemark.

 • Best of Bryggen - Episode 7: Linses kamp for dyrene

  1 jan 2019

  I dette afsnit ser vi tilbage på de største øjeblikke i hendes evige kamp for dyrene. Her mærker vi virkelig Linses store kærlighed og passion; at hjælpe og redde dyr. Vi er med, dengang Linse lavede sin protestsang mod hundeloven, da hun kom op at slås med en mand i Spanien og næsten blev anholdt, og da Didde blev bollet i øret af en abe. Linse og Stephanie genser deres rørende favoritklip, hvor Linse stjæler Jytte fra en kennel.

  Til Best of Bryggen